tiistai 8. tammikuuta 2013

IIK

Ei tässä, muuten hurisee oikein hyvin, mutta mulla on kolmannet kontrollit ens maanantaina. Eli alle viikon päästä. Huomenna käyn verikokeissa, torstaina sairaalalla TT-kuvauksissa ja maanantaina tapaan sen lääkärin. Oon tässä jo pari päivää ihmetellyt, miten voi pientä ihmistä jännittää näin paljon?! Pelko syövän uusiutumisesta muljahtelee mahanpohjassa asti, hyi että.

Lupaattehan pitää mun puolesta niitä peukkuja ja varpaita pystyssä, ettei mun tartteis ottaa revanssia Hodgkinin kanssa? :(Nyt treeneihin, mars!

♥: Elli

14 kommenttia:

 1. peukut ja perunavarpaatkin pystyssä! tsemppiä sulle, älä jänskätä liikaa♥

  VastaaPoista
 2. Pidetään peukkuja ja varpaita kassulla poikien kans! mosat saa pitää koko viikon!

  VastaaPoista
 3. Peukut pidetään täälläkin ylhäällä (: Ei se auta kun toivoo parasta ja pelätä pahinta, mut älä kuitenkaan pelkää liikaa !

  VastaaPoista
 4. Peukut pystyssä täälläkin! :) Tsemppiä!! :)

  VastaaPoista
 5. Peukutetaan täälläkin.

  VastaaPoista
 6. pidän kaikki omat peukut ja varpaat pystyssä, sekä käsken kaikkien muidenki pitää!

  tsemppiä ja voimahali <3

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä älyttömästi ainakin hermojen hallintaan :)
  Kun tuossa syksyllä kävin ekoissa kontrolleissani, niin lääkäri totesi, että uusiutunut syöpä harvemmin todetaan kontrolleissa ilman, että potilas olisi arvellut jotain jo aikasemmin. Ennemmin potilas huomaa noita tarkkailtavia oireita ja ottaa omatoimisesti yhteyttä lääkäriin.
  Eli huoli pois jos olo on mainio (mitä se ainakin blogin perusteella on). Kyllä se hyvin menee :)

  VastaaPoista
 8. minniminni,
  kiitos paljon! <3

  Paula,
  hermot tässä onkin se ongelma... Tuntuu etten pysy nahoissani :D Mua pelottaa ehkä vähän sen takia, että se pahamaineinen kutinayskä on tullut takaisin, ja mä oon yskiny viime aikoina paljon. Voi kyllä olla, että oon vaan luulotautinen... No mutta, pitää toivoa parasta ja pelätä pahinta! Kiitos tsempeistä :--)

  VastaaPoista
 9. Eiköhän se ole vain luulotautia :) Ainakin sormet ristiin että on. Itse tykkäsin käydä kontrollissa, kun tulokset aika tehokkaasti tappaa kaikki luulotaudin alut. Tulisin varmaan hulluksi, jos meitä ei seurattaisi niin tarkkaan. Juoksisin lekurille jokaisesta kutinasta ja näppylästä, nuhataudista ja mitä näitä nyt on :D

  VastaaPoista
 10. Paula,
  todellakin täytyy toivoa, että se on vain luulotautia :) Ei minuu kyllä esim. juostessa ahdista henkeä samalla tavalla kuin aiemmin syövän takia, joten ehkä yskä johtuu jostain muusta. Ja niinpä, oon ihan samaa mieltä tosta seurannasta, että miten kiva juttu se onkaan! Mitäköhän me tehdään sitten viiden vuoden päästä, kun kontrollit loppuu? Etitään paniikissa netistä vastauksia johonkin oireeseen... Google on kyllä joskus aika kamala :D

  VastaaPoista
 11. Hei! Luin blogisi suunilleen kertaistumalta läpi kun sattumalta tänne eksyin. Ihan vain mielenkiinnosta. Täytyy kyllä sanoa että sulla on ollut uskomattoman hyvä asenne sairautesi kanssa, sen aikana ja jälkeen. Olet aika ihailtava tyyppi ja kirjoitatkin todella hyvin. Monta kertaa sait mut hymähtelemään yksikseni sanavalinnoillesi vaikka vakavasta aiheesta välillä kirjoitteletkin. Pidä tää asenne, jään seuraamaan blogiasi :) t. anonyymi keskisuomalainen

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä huomiselle! :)
  Maria

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  voi kuinka ihana kommentti! Hirveen iso kiitos kauniista sanoistasi :) Tuli hymy huulille. Tervetuloa seurailemaan! :)

  Anonyymi,
  kiitos paljon! :)) Minuu jännittää... :s

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)