tiistai 22. tammikuuta 2013

Last days

Moi kamut ja sori postaustauosta! Hengissä ollaan, täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Tänään on ollu pitkä päivä eikä ajatus oikein luista, joten annan kuvien puhua puolestaan. Tältä mun viikko on näyttänyt:


 Eli aikalailla koulujuttuja, urheilua ja hyvää ruokaa. Mun uusin lemppariruoka heti couscousin jälkeen on kvinoa!! Niin hyvää ja tosi proteeinipitoistakin. On myös ihan kivaa olla abiturientti, noita abi-sääntöjä varten kannatti lukee 2,5 vuotta typeriä lukiokursseja... Tätä on ootettu ♥ Penkkareihin on enää 3 viikkoa ja mullakin alkaa asukokonaisuus olla jo hahmoteltuna! Okei tätä mun intoa lannistaa vähän tieto siitä, että äikän tekstitaito pitäs mennä kirjottamaan jo kahden (2) viikon päästä. Anteeks mitä? Vastahan mä alotin lukion?

Oon myös aloittanut vaateinventaarion, käynyt treenien lisäksi ahkerasti salilla, kokannut äiti-tytär-iltaan mozzarellaleipiä ja käyny tsekkaamassa säbäpeppuja Jossun kanssa. Tänään lähin sille syöpää sairastavalle kaverilleni henkiseksi tueksi mukaan Kuopioon, missä sillä oli PET-TT-kuvaukset. Mä kävin aikanani noi kuvaukset Helsingin yksityisessä syöpäsairaalassa Docratesissa, koska Kuopioon ei sillon ollu aikoja. Kivat flashbackit pyöri päässä, kun oottelin käytävällä 2h, millon kamu pääsee tutkimuksista pois... Kiitin taas useemman kerran hiljaa mielessäni, että onneks mä olen jo terveiden kirjoissa ja tuo kaikki on takana päin.

Anyway, huomenna lähetään käymään Jossun kanssa Helsingissä päiväseltään (me kaksi + auto + 500km, joo onnistuu) ja joko torstai-iltana tai perjantaiaamuna hyppään junaan ja matkustan viikonlopuksi Ouluun moikkaamaan tuttuja. Kiva loppuviikko siis luvassa ja oon ihan fiiliksissä siitä, että pääsen ees vähäksi aikaa Joensuusta muualle. Ei sillä, että tässä kaupungissa ois mitään valittamista, mut nää nurkat alkaa vaan olla jo nähty.

Nyt kuitenkin untenmaille, että pysytään huomenna tiellä! Yritän palata seuraavalla kerralla parempilaatuisten kuvien kanssa, koska itseänikin häiritsee tuo Nokia Lumia -pikselimössö.

♥: Elli

7 kommenttia:

 1. Oi että! noita abikuvia katsoessa tulee niin kova ikävä omaa abivuottani, norssia ja ylipäätäsä lukiota. Ota nyt kaikki irti abivuodestasi, seon loppujen lopuks niin lyhyt, mutta antelias! :)

  VastaaPoista
 2. Mitä abisääntöjä teillä on? En oo ikinä ite ainakaa kuullu tollasesta, kai pienissä lukiossa on aina vähän erilaista.. :D

  VastaaPoista
 3. ihanaa lukea sun blogista näitä abijuttuja, ite olin viime vuonna abi ja voi herrajee miten kaipaankaan takas lukioon! kaikki oli niin mainiota ja yhteisöllistä <3 ! alan varmaan vollottamaan kun me mennään kattomaan penkkariajelua, se oli ihan huikee kokemus!! oikeesti nyt kannattaa niin nauttia noista ihanista abijutuista!! btw, tossa kuvassa missä on noi uunileivät, niin laitoitko noi basilikatkin menemään uuniin vai lisäsitkö ne paiston jälkeen? =)

  VastaaPoista
 4. Marjut,
  joo mulla on jo nyt tavallaan haikee olo siitä, että vika koulupäivä on ens maanantaina! :( Ku ei kaikkiin tuu tietenkään pidettyä samalla tavalla yhteyttä koulun loputtua... Mutta onneks varmaan ne tärkeimmät ihmiset pysyy menossa mukana, vaikka lukio loppuukin :) Ja lupaan kyllä nauttia nyt tästä loppuajasta, huolimatta lähestyvistä kirjotuksista! Hakuna matata :D

  Anonyymi,
  meillä on abivessat, abipöydät, abiväylä portaissa, abinaulakko ja musta lista! + aamukampa tietysti. Nää on semmosia ainakin meidän koulun perinteitä, että abit saa joulun jälkeen vähän härnätä pienempiä aina sinne penkkareihin asti :) Ja jos sääntöjä ei tottele niin musta lista kutsuu ja heitä muistetaan abishowssa;> En tiiä, onko kaikissa lukioissa tämmösiä, mutta ainakin Joensuussa monissa lukioissa on :) Jos teillä ei oo, niin alottakaa siitä uus idea/perinne!

  Anonyymi,
  apua mitenhän mä pärjään ilman lukiota ja ihmisiä..! :D Tähän rytmiin on niin tottunut nyt 3 vuoden aikana, mutta varmaan vaihtelukin virkistää. Mäkin ootan penkkareita ihan hulluna, siitä tulee varmasti ikimuistoista!! :) Kiva kuulla, että sullaki on jääny hyviä muistoja omasta penkkariajelustasi. Ja niiin tosiaan basilikat on lisätty vasta uunin jälkeen! Mulla meni noi leivät siinä mielessä vähän pipariksi, että unohin ne uuniin (ooops) ja tuo juusto ehti sulaa liikaa. Mutta oli ne hyviä silti, suosittelen :--)

  VastaaPoista
 5. Löysin sun blogin eilen sattumalta ja luin sen kokokaan läpi. Mulla tuli aluksi tosi paha mieli ja sen jälkeen kauhea arvostus sua kohtaan. Olen itse nyt 20 ja multa on leikattu jo kaksi kasvainta rinnasta ja nyt on kolmannen kerran uusinut, syöpä se ei ole (ainakaan aikasemmissa tapauksissa) ja tämän lukemisen jälkeen alko toisaalta pelottamaan ja toisaalta tuli helpotus. Se miten reipas oot ollu saa multakin sitä pelkoa pois. Kaikkea hyvää sulle, jään mielenkiinnolla seuraamaan blogia :)

  VastaaPoista
 6. Huippuja nuo abisäännöt :D Harmi kun meillä ei oo tollasta perinnettä!
  En voi kanskaan uskoa, että tekstitaidon kirjotukset on kahen viikon päästä, varsinkaan, ku tekstitaito ei oo mitään mun vahvaa alaa...

  Jännää että oot Oulussa tällä hetkellä! Jos olisin astunu tän päivän aikana ulos talosta, niin olisin ehkä mahdollisesti saattanu törmätä suhun jossain. Ois ollu erittäin hienoa!

  t. abi Oulusta

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  huhhuh, oot itsekin kestäny tosi paljon, ja kyllä se arvostus on tismalleen vastavuoroista!! Oot tosi vahva :) Toivon sun puolesta, että kasvain ei nytkään ole mitään pahaa... :( Tsemppiä ihan sikana! Ja tervetuloa seurailemaan blogia :>

  Anonyymi,
  joo mäki diggaan noista abisäännöistä, just parhautta :D Yrittäkää kehitellä semmonen uusi perinne teille? Jäis varmasti elämään, meinaan varmaan kaikki abit haluu jatkaa sitä omana vuotenaan, haha.

  Oulu on kyllä ihana kaupunki, nautin ihan täysillä viikonlopustani siellä. On aina ihan uudestisyntyny olo, ku on päässy vähäksi aikaa käymään isommassa kaupungissa ku Joensuu :) Tulin vasta eilen illalla takasin, joten jos olit lauantaina päivästä liikkeellä keskustan alueella ni ollaan ihan hyvin voitu törmätä ;)

  Tsemppiä tekstitaidon kirjotuksiin, täällä yks kohtalotoveri panikoi myös!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)