lauantai 15. kesäkuuta 2013

Johanna darling, you're my best friendIhan järjetön ilta takana taas, vatsalihaksiin sattuu liiasta nauramisesta ja ääni teki katoamistempun jälleen. Mietittiin aamuyöllä kotiuduttuamme, että onkohan nää niitä hetkiä, mitä me muistellaan vanhempana. Kun sai vaan olla nuori ja kauniskin, tanssia vaan ja elää täysillä siinä hetkessä. Revetä hysteeriseen kikatukseen, kun kesken pojan pussaamisen alkaa vuotaa verta nenästä, tai hyvällä omallatunnolla napsia Instagram-kuvia baarin vessassa.

On hyvä tunne, kun ei oo sitoutunut yhteenkään paikkaan, ihmiseen eikä aikaan - mä nautin suunnattomasti tästä vapaudesta ja extemporeilusta. Meen minne jalat vie ja luotan vaan siihen, että elämä kantaa.

♥: Elli

19 kommenttia:

 1. Itselleni kesä lukion jälkeen oli juurikin se, mitä kavereiden kanssa muistellaan näin 4 vuotta jälkikäteenkin. Eipä sitä silloin ajatellut, mutta se oli juurikin se vapauden kesä...silloin todellakin tultiin ja mentiin miten lystättiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eli pohdintamme osuvat siis suurinpiirtein oikeaan! :) Täytynee elää nyt sit sillä tavalla, että ois hauskaa muisteltavaa myöhemmin muttei kuitenkaan hävettäs (ainakaan ihan kauheesti)...

   Poista
 2. ai sullako alko vuotaa verta nenästä?? eikai se liity syöpään kun salkkareiden ismollaki vuoti verta nenästä ja sillä oli imusolmukesyöpä? :ooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo alko :D Emmä usko että liittyy siihen, oon ollu tässä flunssassa pitkään jo ja mulla usein vuotaa sillon verta nenästä ku nenu on niin herkkänä :) Ainaki näin haluun uskotella!

   Poista
  2. Salkkareiden Ismo :D :D Anna mun kaikki kestää, anteeks, repesin :D :D

   Poista
 3. Ihailen sitä miten elät (ainakin blogin perusteella) täysillä ja nautit elämästä. Oot jotenki niin energinen että kateeksi käy! Vaikka sulle on tapahtunu ikäviäki asioita, jotka varmasti vieläki vaikuttaa suhun.
  Btw tämän postauksen kuva on aivan ihana ja kuvastaa hyvin sitä elämäniloa mistä puhun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3! Yritän kyllä parhaani elämästä nauttimisessa, vaikka välillä tietysti on niitä huonompiakin hetkiä :)

   Poista
 4. mikä sun instagramis on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en oo Instagramissa ollenkaan :) Tosin en nyt tiiä tulevasta, ku rikoin Lumian (oikeesti vahingossa vaikka just edellisessä postauksessa kirosin sitä) ja jouduin ostaa tilalle uuden. Tohon s2:seen vissiin saa sen Instan mut saa nyt nähä, tuntuu vähän turhalta ehkä liittyy sinne.. :)

   Poista
 5. Vauhtia ja vaarallisia (tai vähemmän vaarallisia) tilanteita näyttää sulla riittävän. Mikä toinen työ? Vai oletko siitä jo kertonut ja mulla on vain mennyt jotenkin asia ohi?

  Raikasta ja railakasta kesää!! Tuo "tupakka kädessä" -kommentti oli aika hauska tuolla aiemmin, itse kun en lainkaan osannut sitä tupakaksi katsoa.

  t. Kiara-täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no niitä kyllä riittää!! En oo itseasiassa kertonut :) Teen siis Mäkkärin lisäksi töitä myös R-kioskeilla ympäri Vantaan, niin sanottuna restappina eli tuuraajana/lisäapuna. Tykkään!

   Joo, mieki vähän hörähdin sille kommentille. No mutta, näitä käy joskus :)

   Kaunista kesää siulle!

   Poista
 6. moi!
  musta tuntuu että mulla on imusolmukesyöpä kun oireet täsmää niin hyvin. mulla on esim väsymystä, tosi usein huono olo ja kylmä, yöhikoilua ja yskää ja lisäks tuntuu usein että kurkussa ois jotain niin ettei pysty ihan kunnolla hengittää ja mulla myös pistää tosi usein tohon kylkeen tai vähän mahan puolelle.
  mitä sä oot mieltä? mua pelottaa niin paljon että mulla on syöpä, enkä edes uskalla puhua tästä kenellekkään :(( oon siis 17v..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja anteeksi ku vastaan näin muutaman päivän myöhässä! Olin reissussa ja koneen ulottumattomissa :)

   Hmm, oireesi kuulostavat tutuilta omaan korvaani. Ootko käyny lääkärissä? Mahanpistämisen en oo kuullut olevan merkki syövästä, tai ei oo ainakaan tullu vielä tähän mennessä vastaan. Mutta toisaalta en oo lääkäri, joten paha sanoa.

   Oot tehny nyt sen ratkaisevan liikkeen ja kommentoinu miulle tänne. Hyvä, että uskalsit kertoa murheestasi. Nyt sun tarvii vaan kerätä rohkeutta vielä sen verran, että hakeudut joko julkiselle puolelle lääkäriin tai sitte yksityiselle (sinne pääsee nopeemmin, ite menin yksityiselle. Terveydelle ei voi asettaa hintaa). Muista, että lääkärit on suurin osa tosi mukavia ja empaattisia, ja kun korostat huoltasi tarpeeksi niin kyllä ne ottaa sut tosissaan.

   Pidä mielessä myös se fakta, että syöpä nuorilla on todella, todella harvinainen sairaus. Mullakin kävi vaan hirveen huono tsägä, että sairastuin.

   Hali<3

   Poista
 7. Oot niin ihana! Toivottavasti sulla on takana hauska ja riemukas juhannus :))

  T:Anita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olet!! :) Juhannus oli oikein onnistunut, jipii :--)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)