sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

MIN BORGÅ


Vanha kaupunki, Porvoonjoki ja Linnamäki. Värikkyys, vesi ja luonto.

Olen onnekas, kun saan asua kivenheiton päässä tällaisista maisemista.

: Elli

4 kommenttia:

 1. Hei!
  On tullut seurailtua siun matkaa tässä nyt 2011 vuodesta asti ja pakko sanoa että oot ihana ihminen. Ja vahva. Ja kaunis. Tuot uskoa ja toivoa siihen, että kaikesta voi selviytyä omalla tavallaan. Kiitos, että oot jakanu ajatuksiasi, niin valoisia kuin synkkiäkin. Kaikkea hyvää siulle! :)

  Ps. haluaisitko tehdä tästä blogista sellaisen, että pystyisin (ja ehkä jos on muitakin?) seuraamaan sitä bloglovinissa? Siun ajatukset piristävät päivää ihanasti, olivat ne sitten millaisia vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ensinnäkin suuren suuri kiitos kehuista, nousi ihan kylmät väreet pintaan. Elämässä on paljon vaikeita asioita ja hankalia kausia, mutta meissä jokaisessa on sisäänrakennettuna se taistelutahto, joka vie läpi vaikka harmaan kiven. Toisilla se on enemmän frontilla, toisilla enemmän piilossa. Mun filosofiani perustuu siihen, ettei oo väärää tapaa käsitellä vaikeuksia - pääasia että niitä käsittelee. Ja mun blogissa on aina puhuttu myös niistä ikävistä asioista, koska luen itsekin mieluummin realistisia blogeja kuin kiiltokuvablogeja (vähän kärjistetysti sanottu ehkä, mutta ymmärrät varmaan). :)

   En oo ikinä oikein hoksannut tota Bloglovinin käyttöä :--D Kerran yritin blogini sinne lisätä ja se ei silloin onnistunut, mutta ehkäpä koitan nyt samantien uudestaan! Tuun vielä kertomaan sit (jos) saan sen toimimaan.

   Aurinkoista keväänjatkoa siulle!

   Poista
 2. Ihanan näköistä on :) oon kerran käynyt ja tykkäsin kyllä kovasti, henkii sellaista vanhanajan tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä hivelee silmää! Itsekin vaikka tuolla on monta kertaa tullut jo käytyä, niin aina viehätyn noista vanhoista rakennuksista uudestaan. Viimeksi eilen iltalenkillä. Muutenhan Porvoo on kaupunkina ihan "normaali" pikkukaupunki, mutta vanhan kaupungin alue tekee mulle siitä erityisen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)