tiistai 27. syyskuuta 2011

Jee!

Moioi,

nyt pikapäivitys ennen ku lähen lukemaan huomiseen italian kokeeseen (o-oou..)!

Käytiin tänään äitin kanssa parturikampaamo Festinossa kyselemässä peruukkeja. Ja voi että, miten ihania peruukkeja siellä oli! Ihan mieletöntä. Mä vähän niin ku rakastuin tollaseen tummanruskeeseen pitkään peruukkiin... Laitettiin siitä sitten vaaleempi versio tulemaan tilauksessa, ens viikon alussa pääsen sovittelemaan sitä sitten kunnolla! Festinossa oli myös huippu työntekijä, saatiin oikein asiakaspalveluhenkistä palvelua.

Oon tähän asti ollu sitä mieltä, että tottakai blondin sielun omistava ottaa blondin peruukin, mutta kieltämättä tuo tummanruskea oli aika ihana... Saas nähä kumpaan päädyn, vaaleisiin vai tummiin kutreihin (; Päätin myös ottaa pitkät hiukset, koska kaikki tutut ja tutuntutut kuitenkin tietää että mulla on peruukki, joten mun ei tarvitse esittää et ne ois mun omat hiukset. Nyt otan siis kaiken ilon irti tästä hiustenlähdöstä ja kokeilen unelmapitkää tukkaa! Hihi.

Varattiin mulle tosiaan maanantaille se sovitusaika, ja samalla lisättiin mun vanhojentanssiaamulle aika tekoripsien laittoon. Oon sellanen rähmäkäpälä, etten varmasti saa ite laitettuu nätisti tekoripsiä! Tämä tekoripsiepisodi toteutetaan siis vaan siinä tapauksessa, ettei mulla oo omia ripsiä vielä sillon :) Mulla oli jo aiemmin varattuna tonne Festinoon se vanhojenkampausaika. Kampaaja sano, että hän oli itelleenkin tehnyt vanhoissa peruukkiin kampauksen, joten sen pitäisi onnistua myös mun peruukin kanssa. Jotain rajojahan se tietysti asettaa, kun ei voi hiuksia kauheen korkeelle vetää (peruukin raja näkyy rumasti), mutta joku niskanuttura-systeemi onnistunee!

Tossa alapuolella siis kuvia sen tyyppisestä peruukista, mitä tänään sovittelin. Peruukissa ei tosin ole lyhyttä otsatukkaa, niin kuin tossa yhessä kuvassa ainakin on. Mut hei kattokaa kui pitkät hiukset saan, täydellistä!!


Näättekö tossa ekassa kuvassa (peruukki nurinkurin eli se puoli mikä tulee päätä vasten) ton tiheämmän verkon? Ei toi harva verkko, missä näkyy isoja reikiä, vaan sen yläpuolella oleva alue. Tuon tiheän verkon suuruus vaikuttaa ratkasevasti peruukin hintaan. Koska jokainen hius ommellaan KÄSIN kiinni tuohon kohtaan, se tottakai nostaa hintaa. Tollanen lätyskä kohta siellä peruukin sisällä näyttää ulospäin aidolta päänahalta, eli peruukkiin saa tehtyä jakauksen nätisti. Tuo peruukki mikä tilattiin miulle, on tekohiusta ja makso noin 350 euroa, en muista tarkalleen. Aitohiusperuukit onkin jo sit vähän kalliimpia, niiden hinta liikkuu siinä tuhannen euron kumminkin puolin. Mun mielestä toi tekohius oli kuitenkin aika aidon hiuksen olonen! Ei siitä silmin nää, että se on feikkiä :D Mulla on muutenkin karhee hiuslaatu (voi kyllä johtua suoristamisesta/kihartamisesta ym), ja tuo peruukin hius tuntu käsin ihan samalta ku mun omat hiukset.

Oon siis veryvery happy nyt! Oli kiva saada tätä peruukkihommaa eteenpäin. Mun italian kirjat ei kuitenkaan plärää itse itseään läpi ja pänttää niitä tietoja automaattisesti mun päähän, joten nyt pitää sulkea tietokone ja syventyä tuohon nättiin kieleen. Ciao!

Elina

PS. Huomenna käyn verikokeissa saikulla, ja ylihuomenna on taas tiputus
PPS. Musta tuntuu, että mun maha varautuu nyt loppuviikkoon (hoitojen jälkeisen ruokahaluttomuuteen) kurnimalla koko ajan. Oon syöny ku heppa nyt viime päivinä, ja tälläkin hetkellä on nälkä. Terveisin Elina Ahmatti:)
PPPS. Eilen oli Kuisman nimipäivä. Myöhäisiä nimpparionnitteluja otetaan vastaan ;) haha!

8 kommenttia:

 1. Huh... Tänään sain kuulla tästä siun Kuismasta ekan kerran. Voin ihan rehellisesti sanoa, että tärisen vieläkin. Sulla on elämä aika radikaalistikkin muuttunut siitä kun myö oltiin ystäviä. Ihana tosin lukea, miten iloisesti (ja humoristisesti) sie kirjottelet. :) En voi todellakaan muuta tehdä kuin nostaa hattua ja toivoa paaaaaljon voimia ja paranemisia! Vaikka en sua enää tunnekkaan, niin arvelen kuitenkin, että oot se sama omapäinen ja voimakastahtonen Elina jonka tunsin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiira,

  haha joo on tää elämä ehkä vähän muuttunu kieltämättä! Kiitos kuitenkin, ja kyllä mä tästä selviän:)! Ei oo muuta vaihtoehtoo<;

  VastaaPoista
 3. Hei Elina.
  Oon Hönön äiti ja niimpä tiedän mitä teidän perheessä käydään nyt läpi.(tiedän että se jo kommentoi sulle aiemmin)
  Hirveästi voimia ja tsemppiä sulle ja koko teidän perheelle. Jos sun äiti haluaa jutella niin mun osoite eiju9@luukku.com. Kirjoittelen mielelläni ja autan esim. noissa käytännön asioissa (esim Kela).
  Pärjäilkää. :)
  -Eija

  VastaaPoista
 4. Hei Eija!

  Kiitos paljon! Välitän sun sähköpostin mun äidille :) Hurjasti tsemppiä myös teille, teillä taitaakin jo hoidot olla loppusuoralla!

  Elina

  VastaaPoista
 5. Hahaa, mää tein just samoin ko sinä ja pistin lookkini kerralla uusiksi! :D Blondeista puolipitkistä unelmapitkiin melkeen mustiin hiuksiin vaihtu ;) Mitäs mää sanoin hei ;)

  VastaaPoista
 6. Hönö,

  haha!! No hei kaikki ilo irti tästäki vaivasta;) mmmmaaw en tavallaan halua että omat hiukset lähtee mut tavallaan siistii ko saan tosiaan nii pitkät hiukset Xd

  VastaaPoista
 7. Noi peruukit on niin hienoja!! Miekin haluun tuommosen 8) Huippua, että noita on kaiken moisia ja varsinkin just semmosia ku sie haluat!
  t. Linda
  PS. *HALI* :)

  VastaaPoista
 8. Linda,

  kiitus <3 mieki tykkään noista ! hihi vähä vaihtelua tyyliin(;

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)