sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ilo pitkästä itkusta

Oon huomannu, että aina suihkun jälkeen hiuksia lähtee triplasti enemmän kuin normaalisti. Tekee kipeetä putsata se suihkun lattiassa oleva ritilä, koska se hiustuppojen määrä on aika kamala. Tänään rupesin sit hiusten pesun jälkeen selvittämään näitä jäljellä olevia hiuksiani, ja yritin harjalla saada ne takut auki mut tuntu että koko kuontalo lähtee harjan mukaan. Alko itkettää, kun katoin niitä vessan lattialla olevia hiusKASOJA. Oikeesti, olin jo olevinaan tsempannu itteni tähän mahdolliseen tulevaan kaljuuteeni, mutta silti tää sattuu yhä kovempaa ja kovempaa. Tukkaahan se vaan on, ei mun pitäs siitä mitään stressiä ottaa, mutta en vaan voi sille mitään että kyyneleet puskee läpi.

Pian kyyneleet ja suru muuttu ihan puhtaaksi vihaksi, en ees tiiä mitä kohtaan mut olin ihan raivona. Ehkä tätä tautia kohtaan, ehkä hiuksiani kohtaan. Ettekö idioottihiukset vois vaan olla niin vahvoja että pysysitte päässä nyt nää muutamat hoitokerrat vielä?!?! Ei ois enää kun 3 sytkyä jäljellä, ootte kestäneet jo 5, kestäkää nyt nää loputki pliis. Mut ei, niin ei. Tähän kohtaan tekisi mieli kirjottaa iso paha kirosana, mutta jätän välistä.

Siinä viha-adrenaliinipuuskassani sain päähänpiston tarttua saksiin ja vähän trimmata tätä tukkaa. Tässä lopputulos (äiti, älä nyt pyörry):


Pahoittelut tosi huonosta kuvanlaadusta + meikittömästä naamastani + yökkäreistäni. En kato yleensä oo näin sunnuntai-maanantai välisinä öinä tällättynä :) Eli tosiaan leikkasin otsiksen ja tasotin latvoja sen minkä uskalsin, eli jonku puol senttiä.... oon nössö.

Mut enivei, mun olo on nyt jo paljon parempi ja enää ei ketuta niin paljon. Tuo otsis onnistu miun mielestä ihan hyvin, vaikka ite sanonki. Jatkossa älkää luovuttako mulle saksia sillon ku oon vihanen, sen jälkeen mulla ei nimittäin varmaan oo tukkaa ollenkaan =)

Nyt öitä!

Elina

11 kommenttia:

  1. Tyttäreni! Minun ja meidän silmissämme olet aina kaunis, vaikka sinulle sitten olisi violetti pää ja siinä neonvihreät hiukset:)

    Usein päivän saavutukseksi riittää se, että muistaa sisään- ja uloshengityksen. Kuitenkin - onnea ja menestystä koe- ja sytkyviikkoon!

    VastaaPoista
  2. Voi että, muistan hyvin tunteen! Itselleni hiusten menettäminen ei ollut paha asia, mutta se hiusten muuttuminen ja hiusten lähtö oli kyllä raskasta! Vaikka kuinka yritti olla välittämättä asiasta, niin silti kädet aina eksyivät päähän kokeilemaan että kuinka paljon tukkaa lähtisi tällä kertaa. Ja kyllä sitä lähti...

    Suosittelen muuten lämpimästi tukan leikkuuta lyhyemmäksi! Jos uskallat, niin kannattaa leikata vielä enemmän ja jos uskallusta on tarpeeksi niin ehkä voisi jopa leikitellä sillä kampauksella ja leikata sellainen tukka, jota ei ikinä muuten leikkautaisi!

    Pysyisikö peruukki tanssimisen ajan? Sähän voisit tehdä wanhojen kampauksen siihen peruukkiin, niin saat varmasti paljon näyttävämmän! Vanhat kun on muutenkin sellainen pukujuhla, niin sinne olisi helppo peruukki laittaa.

    Lyhyeksi leikkaamisen jälkeen lohduttauduin sillä, että se on se hymy, joka tekee naisen, ei tukka. Ja sullahan sitä hymyä riittää! :)

    -Anna

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä hurjana!

    Ja hei, tukka näyttää edelleen upeelta ja komppaan Annaa siinä, et nyt kannattaa myös pohtia et pitäiskö vetää joku ihan villi kampaus kun kerrankin olisi "hyvä syy" kokeilla. :) Itse sain eilen mahtavaa komppausta yhdelta miespuoliselta työkaverilta. Sanoi leikkaavansa itsensä myötätuntokaljuksi seuraaviin työpaika bileisiin jos haluan aiheuttaa hämminkiä kiiltävällä kaljullani. Eli kaikesta lötyy jotain hyvääkin. :)

    Muakin hurjana jänskättää tuo tukan lähteminen, mutta koitetaan molemmat pitää mielessä et terveys ennen tukkaa. Tosin itku ja agressiot välillä kuuluu asiaan ja ne helpottaa oloa.

    -Sanja-

    VastaaPoista
  4. Voi sinnuu. Koitahan kestää. Minä ehdottaisin kaikki-kerralla-ratkaisua. Sittenpähän ois kärsitty. Itsellä on ollut lähes aina pitkät hiukset. Joten oikeasti mulla ei ole mitään valtuuksia neuvoa sinua :) Kuuntele äitiäsi kuitenkin. Olet sinä, olivatpa hiuksesi ihan millaiset tahansa.

    Lempeää joulunodotusta,
    Kiara-täti (joka täytti viikonloppuna 40v, huhhurjaa)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteista! Ihania sanoja. (= Ja tuohon hiusasiaan sen verran: oon nyt tyytyväinen näihin itse leikkaamiini hiuksiin, joten annan näitten olla nyt ainakin jonkun aikaa, kunnes tulee seuraava hiuskriisi! Haha.

    VastaaPoista
  6. oi, ihana toi sun otsis, oot tosi nätti!!!=) ja koita kestää, varmasti tosi rankkaa, mut kyl se siitä aina parempaan päin :)

    VastaaPoista
  7. Auriina,
    kiitos paljon!! Ja totta, parempaan päin mennään koko ajan:)

    VastaaPoista
  8. En tajuu miten sait ite leikattuu noi siun hiukset noin hyvin! Älä anna hiusten lähön vaikuttaa paljon, hiuksiahan ne vaan on. En kuitenkaan tarkota sitä ettei se tuntuis pahalta että ne lähtee mutta kyllä ne vielä takasi kasvaa :)

    Kokeile vaikka nyt jotain kunnon keesiä tai jotain muuta hulluu tyylii ees muutamaks minuutiks ennenku leikkaat kaikki poies :D

    VastaaPoista
  9. chiqqua,

    niin, kyllähän ne sieltä takas tulee vielä, itseasiassa on alkanu kasvaa jo sellasta vauvatukkaa! Jee. Ja oikeesti leikkasin ton otsiksen KEITTIÖSAKSILLA, olin ihan varma että se failaa koska suoritin tämän julman teon ihan raivon vallassa, mut kyl nuo miustaki ihan kivasti onnistu :)

    Jos tulee tilanne, että mun pitää leikata kaikki tukka pois niin lupaan kokeilla sitä keesiä ihan siun mieliksi! Vois olla iha hubaa :D

    VastaaPoista
  10. Voi apua.. Voisin oikeasti tulla sulle parturiin, nuo on älyttömän ihanat! :)
    Toisaalta jos leikkaisit kaikki hiukses pois niin saattais kasvaa jopa parempikuntoiset hiukset sitten uutena, mutta mää tykkään noista sun hiuksista varmaan vielä enemmän tollasina :)
    Voimia talveen ja toivottavasti toivees toteutuu!! ;)


    -ANO

    VastaaPoista
  11. Anonyymi,
    tervetuloa vaan! :--D Ja iso kiitos kehuista! Tottahan se on, että hiukset kasvas uusina ja värikäsittelemättöminä takaisin, että tavallaan kyllä houkuttas leikata kokonaan pois. Muuten varmaan oisin jo leikannukin, mut nuo helmikuiset wanhojen tanssit ja juhlakampaus vähän mietityttää... Ei varmaan ois kamalan kivaa tanssii peruukki päässä =/ Saas nähä, pidänkö nää omat haituvat vai saanko extempore-idean ja leikkaan nää pois joskus kokonaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)