tiistai 15. marraskuuta 2011

Maailman kaunein lause...

..."Näyttää siltä, että hoidoilla on saavutettu täydellinen metabolinen responssi".

Eli suomeksi sama: mun hoidoilla on saavutettu täydellinen vastus syöpäkasvaimille! JIHUU!

Sain eilen ihanan ihanan ihanan kirjeen kotiin, jossa kerrottiin perjantaisten kuvausten tulokset. Lausunto oli kirjoitettu lääkärikielellä, mistä ymmärsin nipin napin muutaman sanan, mutta googlettamalla noita vaikeita kohtia saatiin selville, että hoidot on tehonneet ja syöpäkasvaimet on saatu tapettua! Oikeesti meinasin hyppii riemusta ja ilosta, kyyneleet alko valuu silmistä. Mie selviin!

Tänään ei sit yhtään harmittanut mennä aamulla sairaalalle viidensiin tiputuksiin. Tavattiin lääkäri ennen sytkyjä, ja saatiin vahvistus loppuhoidon suunnitelmalle. Saan vielä 3 kertaa sytostaatteja ja sen jälkeen on vielä sädehoitoa, mikä on vähemmän inhottavaa kuin sytkyt. Oon niin onnellinen! Mun oli pakko käydä vielä koululla sairaalan jälkeen halaamassa kaverit läpi ja hehkuttamassa. Mulla on ihan sellainen olo, että oon jo käytännössä voittanut tän taistelun, koska tää reilu kuukaus sytostaatteja menee vaikka alastomana keskellä toria päällä seisoen! Ihan oikeesti, i'm soooooooooooooooooooo happy now!

Eilen mulle tehtiin spirometria ja diffuusio, eli testattiin keuhkot. Mun piti vaan tunnin ajan puhallella sellaiseen putkeen. Se aine, missä oli häkää, alko jossain vaiheessa tuntuu päässä vähän, tuntu että pyörryn :--D Mutta tulokset oli kuitenkin kaikki positiivisia, hyvä niin. Mun keuhkotkin on siis fine!

Oon vaan hymyilly nyt eilisen ja tän päivän! Äsken kävin kahvilla kaverin kanssa, huomenna on tutor-hommia (ysiluokkalaisia tulee tutustumaan meidän lukioon ja mun pitää hehkuttaa kui ihana meiän koulu on) ja tapaan iltapäivällä lapsuudenkaverin kahvittelun merkeissä, torstai on kai normaali koulupäivä + nään paria ihanaa vanhaa kaveria ja käyn lastenlikkana, ja perjantaina onkin sit jo viikonloppu! Lauantaina aamulla klo 7 meen koululle ohjaamaan liikennettä ja saan siitä rahaa yay, ja lauantaina lähetään myös Jossun ja Jennyn kanssa käymään päiväseltään Kuopiossa! Saa nähä, mitä tulee kun laitetaan kolme blondia menemään autolla kohti tuntematonta, tuskin päästään perille elävänä... Isi, saadaanko siun navigaattori lainaan?

Joku anonyymi oli pyytänyt miusta kuvia ajalta ennen syöpää, isken niitä nyt muutaman tuohon loppuun. Kaikki kuvat siis otettu ennen diagnoosia, en oo kai hirveesti kuitenkaan ulkonäöllisesti muuttunut noista ajoista? Tukkaa on toki vähän vähemmän, mutta on kuitenkin. Ripset on myös vähän varisseet pois, ja kaiholla kattelinkin noita räpsyttimiäni tuon ajan kuvista. Saadapa nuo takaisin! Yhyy.


Ei muuta kuin kauniita unia, hypersuperiloinen Elina kiittää ja kuittaa!

Mikään ei saa mua luovuttaan
Et voi mua satuttaa
Et voi pilata mun fiilistä millään
Mul on kaikki hyvin tänään
(Cheek - Kaikki Hyvin)

29 kommenttia:

  1. Voi, kuinka ihania uutisia! Todella hienoa, että hoidot ovat tuottaneet hyvän tuloksen. Voimia ja iloa viimeisiin sytostaatteihin! Sädehoito onkin sitten lasten leikkiä sytojen rinnalla.

    Kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu!!
    Terkuin, Tiina

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti kaikille! :) hihi

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtavia uutisia! :) Piristi omaakin päivää kun luki heti aamusta näin positiivisen kirjoituksen. Happy for you :)

    VastaaPoista
  5. Mystiss,

    jee eikö ookki! :) ja hyvä jos piristi!:)

    VastaaPoista
  6. Tosi hienoo eppu!

    t:ellu :)

    VastaaPoista
  7. <3 <3 ihanaa huippuuu hienoo kyl piristi miun päivää!!! ja nii kolme blondii... varmaan jostai inarista löydämme itsemme oli navigaattori apuna tai ei..


    t.josé

    VastaaPoista
  8. Mahtava homma! Tsemppiä loppun asti. :)

    VastaaPoista
  9. Mahtavaa, ha-haa!
    Kyllä ne ripsetkin siitä taas tuuhenee, ajan kanssa. Tsemppiä loppurutistukselle!

    VastaaPoista
  10. Anonyymi 11:59,

    hihi kiitos Ellu! :))

    Anonyymi 12:15,

    joo niinpä josé..... Ei tasan löydetä perille sinne Kuopioon. Noooo sit soitellaan 020202 ja kysellään et mis me ollaa..

    Sanja,

    kiitos! :)

    Mai,

    toivotaan että ne tuuhenee :) Ei ne kokonaan oo tippunu, mutta harventuneet kuitenkin. Kiitos!

    VastaaPoista
  11. Mahtavaa, Upeeta, Mahtavaa!! =) =)

    Remissio, varmaan ihanan kuuloinen sana, josta saa ja pitääkin nauttia!!

    Nyt vaan tulevaisuutta kohti rinta rottingilla. Kuten vanha sananlaskukin sanoo, asioilla on tapana järjestyä.. =)

    -Joensuun Elli =)

    VastaaPoista
  12. Anonyymi,

    kiitos! Kyllä tää tästä vielä iloksi muuttuu :) Asioilla tosiaan on tapana järjestyä, totta!

    VastaaPoista
  13. Ihan parasta, tuli niin hyvä mieli kun luin tän postauksen!

    Ripset on vaan ripsiä ja hiukset vaan hiuksia, karvoilla ei loppujen lopuks oo mitään väliä tässä elämässä =DD Ja miusta vieläpä tuntuu että sie oot ainut ihminen koko planeetalla joka on ees huomannu muutaman ripsen tippumisen!

    Oot huipputyttö Elppa!!
    ♥: Saana

    VastaaPoista
  14. Ihan mahtava juttu! :D
    Ripsillä ja hiuksilla ei mitään merkitystä, kun tälläinen uutinen tullut! :)

    VastaaPoista
  15. Voi Elina!

    Aivan Ihana uutinen!!
    Elämä voittaa!!

    JeeJeeterkuin Hirviömama:)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi 22:36,

    kiitos Saana!<3 Ja voi kyllä olla ettei kukaan muu noita miun ripsiä niin tarkasti oo katellu ku mie, mutta haha on niitä silti tippunu :D Mut eniveis kiitos, oot ihana!

    Jones,

    miustaki tää on ihan huippu juttu! Kiitos kannustavasta kommentista :) Koitan kovasti olla välittämättä tästä hiuskadosta.

    Anonyymi 23:25,

    todellakin, elämä voittaa! Ihanaa :)!

    VastaaPoista
  17. Aivan huippu uutinen! Jes! Ja tiiäkkö, se ripsien tai hiusten lähteminen on pikku juttu ko ajattelee sitä että oot terve ;)

    VastaaPoista
  18. Olen tässä jo hyvän aikaa miettinyt, miten kommentoisin blogiasi, Pallero, mutta en ole keksinyt. On vain niin paljon rakkautta, toivoa ja sellaista söpöstelyfiilistä, mitä et kestä... ei sitä oikein saa sanoiksi:) No, joka tapauksessa isäs, äitees, pikkusiskos ja -veljes odottavat kanssasi kevättä 2012 iloisina saaduista uutisista mutta iloisina myös tästä päivästä! Sie oot siinä. Lämpimiä terveisiä hoitajillesi ja lääkäreillesi - kiitos kaikesta tähänastisesta!

    VastaaPoista
  19. Hönö,

    no niinpä! Tosin, en vielä oo terve, mutta kovaa vauhtia sitä kohti tässä mennään ;)

    Äiti,

    a) en oo pallero, b) en tosiaan kestä sitä söpöstelyä c) olette ihania.

    <3

    VastaaPoista
  20. Voi kuinka ihana uutinen.

    Voimia syksyyn ja pirteyttä talveen,
    Kiara-täti

    VastaaPoista
  21. Hei,

    Ja onneksi olkoon hienoista uutisista! Löysin blogisi edellisen kautta ja saman taudin itsekin läpikäyneenä minulla on pieni aavistus miltä uutiset mahtavat tuntua.

    Itselläni oli hoitojen puolessa välissä sama juttu ja sen jälkeen lopun jaksoi kummasti paremmin kun tiesi, että lääkkeestä on ja on ollut oikeasti apua.

    Paljon iloista mieltä ja voimia tuleviin kertoihin!

    VastaaPoista
  22. Kiara,

    kiitos ja samoin hyvää talvenalkua siulle! :)

    Juhani,

    kiitoksia! Lueskelin blogiasi, ja tosiaan varmasti tiedät ja muistat mitä mie käyn läpi nyt - onhan omista hoidoistasi vasta noin vähän aikaa. Isot onnittelut kuitenkin syövän taltuttamisesta, se on hieno juttu! =)

    VastaaPoista
  23. Höhö!! meikän puut alkaa olla taas pyöreitä :--)

    VastaaPoista
  24. Antti,

    no ne on Xd tiiän sen nykyään. ja höhö itelles, urpo

    VastaaPoista
  25. Eiku se oli posetiivine jutska ku siulle kuuluu hyvää ni koitin kuvata sitä kevyttä oloa mikä tulee ku lukkee muksuu settiä täält siu blogista et Miun puut alkaa olla taas pyöreitä ko ne ei oo vähää aikaa ollu jos ymmärrät mitä tarkotan :)))

    VastaaPoista
  26. Hei tosi hienoo et noi hoidot toimii! :) Ja sit mun piti vielä sanoo et älä leikkaa ollenkaan tukkaa pois, se pysyy kyl koko hoitojen ajan. Vähän harvenee, mut se pysyy. (Multa lähti vasta nyt hiukset ku siirryttiin BEACOPPiin) :)

    VastaaPoista
  27. Puhalluskukkatyttö,

    en varmaan leikkaakkaan tukkaa kokonaan pois, ehkä lyhennän vähäsen :) tosiaan kun näitä on vielä jäljellä, niin tuntuis pahalta leikata pois. Tsemppiä siulle hoitoihin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)