perjantai 23. joulukuuta 2011

It's Christmas time!

Jelou!

Viimeiset kolme päivää on vierehtäneet taas kamalaa vauhtia. Ennen kuin alan selittää omiani, niin heti tähän postauksen alkuun miun on kiitettävä Inaa, jonka blogin TOP10-postaukseen pääsin mukaan, ja jonka myötä oon saanut hurjasti uusia lukijoita! Kiitos, Ina, oon tosi otettu tästä kunniasta! ♥ Ja lämpimästi tervetuloa jokaiselle teille uudelle seuraajalle, mie oon vieläki vähän hämmentynyt tästä lukijavöyrystä...!

Oikeesti miulla ei oo taaskaan mitään asiallista kerrottavaa, mutta koska joulufiilis tavoitti kunnolla vihdoin minutkin, niin piti tulla jakamaan teille muutama valokuva ja nauramaan esim. TÄLLE:

Oikea silmäni päätti järjestää miulle pienen jouluyllärin ja tiputtaa puolet ripsistään pois. Kivaa! =)=) Näyttää tosi fiksulta, kun toisessa silmässä ripset alkaa puolivälistä ja toisessa ne on ihan normaalit. Toivon todella, että noi kasvaa joskus vielä takasin!

Keskiviikkona meillä oli yks tunti koulua, joulukirkko ja loppupäivän olinkin ettimässä joululahjoja ihmisille. Onneks en ikinä jätä asioita viimetippaan :) Noo, löysin ku löysinkin kaikille mitä sopivimmat lahjat, ja nyt on hyvä mieli ku tiiän että ne on varmasti mieluisia!


En oikeesti oo mikään Justin Bieber -fani, mut tää kehuttu joululevy on jopa miunki mielestä ihan hyvä! Haha(;


Eilen aamulla oli lukion ja yläasteen yhteinen joulujuhla, jossa törmäsin entiseen huippuun luokanvalvojaani! Tuli siitä tapaamisesta ihan tosi hyvä mieli koko loppupäiväksi. Juhlan jälkeen tehtiin taas vähän joulusiivousta kotona ja loppuilta menikin sitten paketoidessa Citymarketilla enemmän tai vähemmän epämääräisiä paketteja. Käärin paperiin mm. puolikkaan vesimelonin :) Reinot on sellanen lahja, mitä näkee vuodesta toiseen (tää oli miun 5. vuosi paketoimassa) ja ne ei nähtävästi kulu koskaan. Epäilen, että kohta jokainen joensuulainen omistaa reiskat tai ainot, sen verran niitä on nimittäin tullut pyöriteltyä pakettiin.

Tänään olin taas kolmisen tuntia paketoimassa, jonka jälkeen suunta kävi kohti mummolaa ja vastaleivottuja karjalanpiirakoita. Äsken tehtiin äitin kanssa chili-sipuli-lihapullia ja seuraavaksi lähden tekemään loppusilausta joulusiivoukseen.

Tämän postauksen myötä toivotan jokaiselle ihanaa ja rauhallista joulua! Elina ja It Supposed To Be A Normal Lymph Node vetäytyy muutamaksi päiväksi nauttimaan lomasta, hyvästä ruuasta ja läheisten seurasta.

♥: Elli

Ainiin, sain tietää sen erikoishammaslääkäriajan. Miulla on tarkastus 29.12., missä kuulen tuomioni, leikataanko nää neljä viisaudenhammasta pois vai ei. Dear Santa, lisään sinne joululahjalistaani toiveen siitä, että niitä ei tarvitsisi leikata :) Vaikka kuinka paljon perunavellistä tykkäänkin, niin kahden viikon pillillä ryystäminen ei houkuttele.

13 kommenttia:

  1. Hyväää joulua ja jaksamisia sinne!

    Löysin blogisi just tuosta inan linkkittämisestä, ja heti luin kaikki postaukset läpi!

    Toivottavasti paranet ja tsemppiä <3

    VastaaPoista
  2. Oot niin ihanan positiivinen ihminen sun kokemist asioista huolimatta! :) Sun blogis on ihana. Hyvää joulua sulle :)

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti sä ansaitsit pestin mun Linkitä blogisi- kilpailussa, sun blogi on huippu ihana, koska oot niin rehellinen, aito ja elämäniloinen tyttö! Hyvää joulua sinne suuntaan myös <3

    VastaaPoista
  4. Hei sen verran että iteltä justiisa leikattiin kaks viisauden hammasta pois ja eilen poistettiin tikit. Aina sitä pelkää että apua kun koskee, mutta se operaatio ei oikeastaan tunnu sitten missään. Siitä palkkioksi saakin sitten antibioottikuurin ja särkylääkepaketin. Mutta eikai siulta nyt kaikkia kerralla poisteta? Sehän olis ihmiskidutusta. Itsehän söin normaalisti jo seuraavana päivänä, pureskelin vain enemmän toisella puolella. Tsemppiä anyhow ja toivotaan ettei tarvihe kiskoo niitä pois!

    Ihanan positiivinen postaus taas kerran, merry christmas!

    VastaaPoista
  5. HYVÄÄ JOULUA senkin ihanuus!! :) ♥

    ps oon ylpee kun miun taiteilema kortti pääsi tänne postaukseen

    VastaaPoista
  6. Anonyymi,
    joo tosiaan sieltä Inan kautta on tullut valtavasti uusia lukijoita, kiva että myös sie löysit tiesi tänne! Hyvää joulua siullekin <3

    tinpe,
    awwws, kiitos! :) ihanaa joulua siulle myös!

    Ina,
    apua kiiiiiitos samoin, itte oot! Hyvvää joulua<3

    Mystiss,
    joo en tiiä meinasko ne repii 4 hammasta yhtäaikaa mut voin kertoo ettei naurata ollenkaan :D En oikein tykkää hammaslääkäreistä. Kiitos ja hyvää joulua siulle kans! :)

    ilonaanniina,
    KIIIITOS SAMOIN ilpukki!!<3 Se kortti on ihana, pääsi hyllylle koristamaan(::

    VastaaPoista
  7. Löysin sun blogisi just inan blogin kautta ja en yleensä kommentoi keidenkään blogeihin mutta nyt on aivan pakko!!
    Oot mielettömän kaunis tyttö ja niin elämäniloinen :)Kun luin sun blogia se sai mut jotenkin ajattelemaan mun omaa elämää ja sitä kuinka pienestä sitä välillä valittaa, kiitos siitä:) Toivon sulle kaikkea hyvää ja ihanaa että oot parantumassa:) jatkan varmasti sun blogin lukemista myöhemminkin:) ja hyvää joulua<3

    VastaaPoista
  8. Anonyymi 16.29,
    tervetuloa lukemaan! :) Ja kiitos mielettömästi ihanista sanoistasi! Yritän parhaani mukaan olla ite valittamatta pienistä asioista, ku on tässä esim. yks syöpäkin työn alla, mutta silti hätkähdän aina ja tajuun että ulisen jotakin katkennutta kynttä tms :--D Kiitos samoin ihanaa joulua sinne!<3

    Anonyymi 17.17,
    höpspöps kiitos!<3

    VastaaPoista
  9. Miusta oli tooosi hätkähdyttävää saada kuulla kaverilta, että just SIULLA on syöpä. Vaikka oot tässä blogissa toitottanu, että et haluaisi ihmisten suhtautumisen muuttuvan sinuu kohtaan, niin ku näin siut norssigaalassa, niin teki mieli tulla halaamaan, vaikken edes tunne sinuu. Luin tän blogin alusta loppuun ja miulle ei oo ennen käyny näin, että luin jokaikisen lauseen ja katoin jokaikisen kuvan. Ku luin tätä blogii nni siinä tais muutama kyynelki päästä ja pari naurunpurskahdusta. Tästä siun blogista näkyy miten elämää täynnä oleva tyttönen oot ja miten kypsästi osaat ottaa vakavatkin asiat huumorilla. Jaksat suurimman osan ajasta olla niin myönteinen, mikä ei varmasti onnistuis itseltäni. Oon suunnattoman ilonen siitä, että oot selättämässä ton ilkeen taudin ja noitten siun stytostaattikertojen väheneminen saa hymyn miunkin huulille. Kirjotat kaikesta niin kypsästi ja oot kyllä kasvanu tänä aikana :) Voimia siulle tulevaisuuteen ja oon ihan varma et löydät sen täydellisen miehen ja oikeen koulutusalan!
    T:ex-norssilainen
    PS. sori yltiöpitkä kommentti!

    VastaaPoista
  10. Anonyymi,
    hihihi kiiitos! Mun hymy yltää tällä hetkellä varmaan yli korvien. :) Ihana kommentti!

    VastaaPoista
  11. hjiih olet kaunis ja sulla on kiva blogi aws! :) voisin jopa seurailla.
    www.jennytrouble.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Jenny,
    sori huomasin kommenttisi vasta nyt! Kiitos kovin paljon ja tervetuloo seuraamaan :) Käyn tsekkaa sun blogin myös!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)