tiistai 20. joulukuuta 2011

Time of my life

Heipsu!

Helpon ja lyhyen koulupäivän jälkeen tultiin Ilonan kanssa meille ja alettiin muokata tätä miun blogin ulkoasua. Meillä on ollut suunnitelmissa muuttaa tuota taustaa ja banneria jo varmaan kuukauden ajan, ellei pidempäänkin, mutta nyt vasta saatiin aikaiseksi! Suoraan sanottuna en oo mikään velho näiden tietokoneiden kanssa, joten piti pyytää tuolta Ilonalta vähän jelppiä hommaan. Lopputulokseen oon hyvinkin tyytyväinen! Inhosin sitä vanhaa taustaa, tää nykyinen miusta on way much better. Tykkäättekö te?

Vielä 7 yötä, ja sitten koittaa ISO päivä, nimittäin vikat sytostaatit! Lienee sanomattakin selvää, että tasan viikon päästä tähän aikaan tää tyttö pomppii riemuiten ympäri kämppää.... Tai sitten oksennan vessassa, mutta anyway mun pään sisällä on ihan omat bileet, vaikkapa sitten sitä pyttyä halaillessa. Tästä lähtee lähtölaskenta, jou!

Tehtiin äsken veljen kans lettuja, ja nyt tässä kirjoittelen ruotsin esseetä ja bloggaan yhtäaikaa. Oon kätevä nainen, as you can see! Kirjoitin myös eilen erääseen pian ilmestyvään vertaistukioppaaseen oman tarinani. Jos haluatte, niin voin johonkin postaukseen liittää kertomukseni. Se ei ole pitkä, mutta siihen on tiivistetty tunnemaailmassani tapahtuneet muutokset viimeisten 4 kuukauden aikana. Opas, johon sen kirjoitin, on suunnattu nuorille aikuisille, jotka sairastuvat syöpään. Miusta on upeeta, että tekstini julkaistaan, vaikka oon alle 18-vuotias ja siihen piti pyytää kustantajalta erikseen lupa. Sen lisäksi että tarinani voi auttaa muita juuri sairastuneita, sain sen kirjoittamisesta itelleni hyvän olon.

Tammikuun alussa miulla on vikat CT-kuvaukset, ja viisaudenhampaiden leikkaamisen jälkeen (jos niitä nyt ylipäätänsä leikataan) päästäänkin aloittamaan jo sädehoito. Sädetystä on suunniteltu miulle 15-18 kertaa, eli noin 3 viikkoa. Jos oikein hyvä tuuri käy, niin joudun wanhojentanssipäivänäkin menemään sairaalalle sädehoitoon. Voi olla näky, kun meitsi ilmaantuu sinne mekko päällä tällättynä ja "Hei voisiksä auttaa vähän, kun en saa tätä mun korsettii ite auki? Pitäs päästä hakee vähän säteilyä, ku ei tätä tanssimista kestä selvinpäin." Normipäivä.

Hitsi, miulla oli äsken paljon asioita joista miun piti tänne kirjoittaa, mutta enpä tietenkään muista niitä nyt... No mutta kuitenkin, fiilis on siis tällä hetkellä oikein hyvä! Huomenna ois tarkoitus mennä ostelemaan vielä viimoset joululahjat, ja torstaina alkaakin sitten jo loma. :) Nu ska jag fortsätta att skriva mina essän, tack och adjö!

♥: Elli

19 kommenttia:

  1. Erittäin kaunis blogin ulkoasu, tyylikäs vaaleanharmaa-valkoinen yhdistelmä, tykkään!
    Ja jes, ymmärrän fiiliksesi noitten viimeisten sytojen suhteen, ne siirtyvät sitten muistojen joukkoon, heippa.

    Meillä on jo kinkku uunissa, kun huomenna syödään esijouluateria J:n lasten kanssa.

    Tip tap...lomafiilareissa :)

    VastaaPoista
  2. Ois kyl kiva lukee se siun tarina :)

    VastaaPoista
  3. äh.. miun niin tekis mieli tulla halaamaan ja sanoo et hei kohta se on ohi ja sit voit nauttii täysin siemauksin koko elämästäs ilman sairaalassa ravaamista (ite oon ravannu siellä kolmisen kuukautta+verikokeita hulluna jotka loppuu huomenna(: ) :) mut ei ikinä olla oltu nii hyvissä väleissä ni tyydyn täällä sanomiseen :) jokatapauksessa hyvää joulua :):)

    VastaaPoista
  4. luin tän sun blogin kokonaa läpi kun bongasin sen Ina's lifestylen top 10 blogit postauksesta ja täytyy sanoo et sun tekstejä ja postauksii on ihana lukee :)! vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä.

    VastaaPoista
  5. Päivi Tee,
    oi, kuulostaapa ihanalta tuo esijouluateria! :) Hyvä että ulkoasu miellyttää ja niinpä, en malttais odottaa että saan sysätä tän syövän sinne ajatusten taka-alalle. Ärsyttää, kun tää pyörii lähes koko ajan mielessä! No, onneks ei oo enää pitkä aika :--) Hyvää lomaa siulle!

    Anonyymi 23:40,
    mie vaikka seuraavan postauksen loppuun liitän sen sitten :)

    Anonyymi 23:45,
    kuka oot!? :D Tottakai miulle saa tulla juttelemaan muuallakin kuin täällä, en oo pelottava (en ainakaan usko olevani?)! Mutta hihi, kiitos kumminkin :) Tsemppii myös siulle, verikokeet ei ainakaan oo mitään miun lempparijuttuja niin tossa siun 3kk verikokeissa ravaamisessa on jo vähän kestämistä...

    Ida,
    voooi miten ihana kommentti! Kiitos paljon :)) Olin ihan mielissäni tuosta kunniasta minkä Ina miulle antoi, ja huippua huomata että sen kautta lukijat on lisääntyneet rutkasti! Tervetuloa seurailemaan:)

    VastaaPoista
  6. Pakko tulla kommentoimaan, että oot ihana ihminen - niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Selasin eilen illalla/yöllä sun blogin läpi ja en voi kyllä muuta sanoa, kun että olet tavattoman positiivinen ihminen! Kuinka moni samassa tilanteessa oleva jaksaisi silti ajatella positiivisesti? Olet hieno ihminen, vanhempasi saavat olla ylpeitä susta. Sulla on elämänarvot kohdillaan.

    Nostan hattua sulle ja toivotan pärjäilemisiä. Paljon haleja!

    VastaaPoista
  7. ONNEKS INA LINKITTI SUN BLOGIN ET LÖYSIN! vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja kun luin näitä postauksia niin alko itkettää ku on nii epäreilua et toiset joutuu sairastaa syöpää ja toivon todella et kaikki ton sairauden kanssa menee hyvin:---) oot niin positiivinen tosta huolimatta! tsemppiä sulle ♥

    VastaaPoista
  8. Sanon ihan samaa kuin Pihla tuossa edellä, että onneksi Ina linkitti tämän, jotta mäkin sain tietooni sun blogisi. Oon lukenut nyt tästä uusimmat ja vanhimmat (nuo syyskuiset) postaukset, kaikki siinä välillä odottaa vielä lukemista. Eli oon suht hyvin perillä sun elämästä, mutta kaikkea en vielä tiedä ! : D Tuo kuulosti nyt hurjan pelottavalta, mutta älä anna sen häiritä.

    Mun oli pakko tulla tänne vähän höpöttämään, kun välillä noita juttuja lukiessa meinasi tulla tippa linssiin. Samalla siinä sitten satuin kuuntelemaan tätä kappaletta, kun pärähti soittolistalta käyntiin: http://www.youtube.com/watch?v=EY2Yct8LjOo
    Miten sattuikin? Mun mielestä tuo on jotenkin osuva, en toki tiedä mitä itse mietit kyseisen kipaleen sanoista, mutta voisin kuvitella tuon todella hyväksi biisiksi itselleni, kun menee huonosti. (=
    Yksi mun lemppari quote on Muumeista, jonka itse Muumipappa joskus tokaisi: "Luultavasti myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu" ja faktahan tuo on, toimii.

    Kaiken tuon sekavan selitykseni ohessa pointtina oli kuitenkin tulla sanomaan, että vaikutat ihan loistavalta tytöltä ! Sä osaat kirjoittaa aivan huippuhyvin, ja vaikka teksti käsitteleekin jotain vähemmän positiivista, sitä on silti niin ilo lukea sun tyylisi vuoksi. Voisin hyvin kuvitella, että sulla olisi mahtava tulevaisuus edessä ammatissa jossa kirjoitetaan !
    No mutta anyway, mä jatkan blogisi kyyläämistä ja toivotan oikeen hyvää jatkoa ja rauhallista joulunaikaa sulle ! : >

    VastaaPoista
  9. tylsä ulkoasu :(( mutta olet vahva!

    VastaaPoista
  10. Mie sanon teille kaikille nyt yhteisesti että KIIITOS! :) Piristävät kommentit on aina yhtä kivoja. Tervetuloa lukijoiksi ja ihanaa jouluu kaikille!♥

    PS. Kaisa, tuosta kappaleesta tuli miun uus lempparibiisi, kiitos linkityksestä! Sanat on myös tosi koskettavat.

    VastaaPoista
  11. heippa, luin näitä sun tarinoita täältä ja oon sairastanu just saman syövän kun säki ja samanikäisenäkin. nyt tammikuus tulee 1.5v viimeisestä hoitokerrasta. sun ajatukset on niin samanlaisia kun mullakin oli. jos haluat vaihtaa ajatuksia joskus niin täältä sais juttukaveria :) ihanaa kun uskallat kertoa näin avoimesti asiasta. jaksamisia sulle sekä hyvää joulua koko teidän perheelle!! -kata

    VastaaPoista
  12. Anonyymi,
    voi vitsi, ois siisti kyl jutskata! Ja mieletön juttu hei, että oot parantunut noin hyvin! Heitä minuu vaikka sähköpostilla elppa-@hotmail.com. :) Kiitti kommentista ja ihanaa joulua siullekin!!

    VastaaPoista
  13. kiitos :) lähetän sulle huomenna mailia kun ehdin :) oli niin silloin "yksinäistä" aikaa koko syövän kanssa ku halusin siitä vaan eroon eikä ollu oikein vertaistukee eikä kukaan kaverikaa osaa siihen asettua, vaikka kuinka haluaisivat. sairaalaski yhtä aikaa kokoontu mummot mun kans :D

    VastaaPoista
  14. vastaus tohon kuka oot? :D... ollaan tunnettu about 5vuotta (?) :D ehkä mie vielä joku kerta tuunkin juttelee :):) btw se siun vanhojentanssimekko on ihana! saan oman ens keskiviikkona :>

    VastaaPoista
  15. Anonyymi 23:10,
    kiitos, kiva jos laitat!:) Ja tiiän niin ton tunteen, kun oot yksin ainoona nuorena hoidoissa ja muut on siellä iältään n. 60-80-vuotiaita... Viimeks juttelin vanhojen pappojen kanssa talvisodasta. =)

    Anonyymi 14:23,
    no nyt hämää vielä enemmän! Ihmeessä tule juttelemaan :)) Ja kiitos, mieki tykkään siitä miun mekosta! Siunki mekko on varmasti kiva(:

    VastaaPoista
  16. http://www.youtube.com/watch?v=lF2gCxZneH4&feature=related
    tossakin on yks ihana laulu! jaksamisia, oot ihanan positiivinen!:)♥

    VastaaPoista
  17. tsemppii + hyväää jouluu elina ! :) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)