torstai 9. helmikuuta 2012

Kuulumisia



Moi!

Aattelin tulla turinoimaan teille hetkeksi, ennen ku meen nukkumaan. Joo tiiän, et kello ei oo ees yhdeksää vielä, mutta oon painanu nyt edellisen ja tän viikon karmeeta tahtii eteenpäin noin viiden-kuuden tunnin yöunilla ja nyt mulla on hirveet univelat! Jännä sinänsä, että vaikka unen määrä on jääny tosi vähäiseksi jo pitkään, niin se väsymys alkaa näkyä vasta nyt. Siks mulla onki sellanen fiilis, et voisin vaan kaatuu sänkyyn ja nukkua kunnon unet!

Väsymyksestä huolimatta miulla on tosi paljon energiaa nyt, jotenki jopa enemmän kuin ennen syöpää? Tuntuu, että jaksan ihan mitä vaan ja tungen itteni kaikkiin mahollisiin juttuihin ja projekteihin mukaan. Sen takia miun kalenteri onkin näyttänyt aikalailla tältä edelliset pari viikkoa, ja sama kaava jatkunee myös tulevina viikkoina:


Mutta en valita! Jaksan aina hehkuttaa teille tästä, mut voi että miten hyvältä tuntuu tää yleinen jaksaminen taas. Sytostaattiaika meni vähän silleen puolikuntosena, mutta nyt kaikki on jälleen ihan niin kuin ennenkin, ellei jopa paremmin. Ja se on aika hitsin siisti juttu!

Syöpärintamalla ei oikeen oo tapahtunu mitään uutta. Ramppaan joka arkipäivä siellä sädehoidoissa, ja tasan viikon päästä ois vikat säteilytkin jo sitten saatu! Eli ensi torstaina voin toivon mukaan sanoa olevani terve taas :--) Oon aika innoissani tästä...

Tänään oli kokeidenpalautuspäivä, ja olin ylittäny itteni monessa kokeessa! Mielestäni en valmistautunut esim. taloustiedon ja uskonnon kokeisiin tarpeeks hyvin (pakko myöntää, ettei miulla ollu ees kyseisten kurssien kirjoja hankittuna), mutta sain silti niistä hyvät numerot. Kaikkein ylpein oon kuitenkin terveystiedon kympistä, koska siihen kokeeseen luin tosi paljon ja se aine on lähellä miun sydäntä muutenkin. Tulevaisuuden ammattini kun luultavasti liittyy vahvasti terveystieteisiin, niin halusin panostaa tähän!

Koin muuten tuohon terveystiedon kokeeseen valmistautuessa sellasen hyvänolontunteen, mikä liitty ensimmäistä kertaa koulunkäyntiin. Kun olin ollu nenä kiinni kirjassa jo useemman tunnin putkeen, tajusin että opiskelu onkin oikeesti mukavaa. Ymmärsin tällä kertaa pänttääväni vain sen takia että minua kiinnostaa, enkä vain päästäkseni koetta läpi! Oli jotenkin tosi hätkähdyttävää löytää sellanen puoli itsestään, että oikeesti kiinnosti joku kouluaine niin paljon, ettei edes muistiinpanojen tekeminen tuntunut inhottavalta. Oon tähän asti pitäny itteeni auttamattoman lusmuna opiskelijana, joten tää "hei tästä mä tykkään!"-fiilis toi sopivaa vaihtelua. Nyt oon entistäkin varmempi siitä, että terveystieteiden opiskelu lukion jälkeen on ehkä se mun juttu.

Huomenna on YkköstenYö2, jossa oon tutorina mukana :) Ollaan siis suunniteltu meijän rakkaille ykkösille kivaa ohjelmaa koko yön yli eli tapahtuma kestää pe-illasta lauantaiaamuun. Ootan huomista kovasti, it's going to be fun! Lauantaina ois tarkotus päivällä käyä kaverin kanssa syömässä ja sen jälkeen harjotella wanhojenmeikin tekoa. Illemmasta mennään vielä viettämään iltaa vanhojen kamujen kanssa. Sunnuntain nukunkin sit pois näitä univelkoja, mitä tuo YkköstenYö2 tuo mukanaan vielä entisten lisäksi.. Viikonloppu kuulostaa siis erittäinkin hyvältä!


Kiitos muuten kaikille hurjan ihanista kommenteista, mitä tuohon edelliseen postaukseen oli tullut! Kauniiden sanojenne rohkaisemana uskaltauduin kouluun tällä viikolla kaksi kertaa ilman peruukkia, ja pakko todeta, että tykkään paljon enemmän olla ihan omalla tukallani kuin Brooken kanssa. Kyllä tää tästä :)

Nyt painun sinne pehkuihin, on nimittäin tosi lähellä näppikselle sammuminen tällä hetkellä! Kauniita unia kaikille (:

♥: Elli

10 kommenttia:

  1. meinaatko muuten kuitenkin brooken kanssa vanhoihin? :)
    -tiina

    VastaaPoista
  2. Tervehdys.Sulle käy kivasti lyhyetkin hiukset.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 21.49,
    joo kyllä teen kampauksen Brookeen, ei näihin lyhkäsiin sais oikein mitään kivaa tehtyä:)

    Anonyymi 22.18,
    kiva kuulla, kiitos!

    VastaaPoista
  4. Elli sie oot niin kaunis <3

    VastaaPoista
  5. teini peili xDDDDD no oookkoo näytät söpölle siin purrmeli :)

    VastaaPoista
  6. Oi, näytät niin kauniilta :) Ja kivasti oot keksiny laittaa tuollaisen pannan :) Ja oon niin ilonen, et oot uskaltautunu kouluun ilman peruukkia, vaikka onkin vielä lyheemmät hiukset, mitä aikaisemmin :) Ja se jos mikä näyttää ihmisille, että olet rohkea, kun uskaltaudut näyttäytymänä ihan omana itsenäsi ihmisille :)

    VastaaPoista
  7. löysin sun blogin ihan just äsken, ja luin kaikki postaukset yheltä istumalta. huomasin, että vaikka sulla on ollu huonojakin aikoja, oo silti elämäniloinen ja positiivinen ihminen, tai ainakin vaikutat siltä blogis perusteella.
    Oot tosi kaunis, ja vaikka sun hiukset onkin erilaiset kun ne joskus oli, niin muista että ne ei määritä sua. Ja irtoripset on keksitty, joten sun silmistä tulee varmasti wanhoissa yhtä kauniit ku ne on aina ennenkin olleet :)

    tsemppiä ! :)

    VastaaPoista
  8. moikka :-)

    löysin sun blogin vasta tänään, ja luin sen kokonaan läpi. rehellisesti sanoen en oo koskaan itkeny blogia lukiessani näin paljon! oot uskomattoman vahva ja upee tyttö, jatka ehdottomasti samaan malliin :-)

    sait uuden lukijan! haleja <3

    VastaaPoista
  9. nii kenen kaverin kaa käyt syömässä ja laittautumassa la. mur

    VastaaPoista
  10. Anonyymi 22:41,
    hihiii kiitos <3

    Anonyymi 23.15,
    mä vaa oon niin tenu, kuten tiiät... mut hei rajasin sentään kameran pois, enkävaa blurrannu sitä!!

    jennaaa,
    voooi kiitoksia ihanasta kommentistasi!:)

    PP,
    niinpä onneks on nykyään kaiken maailman irtoripsiä sun muita olemassa:) Kiitos kehuista!

    minni,
    huisii, kiitos paljon! Ja tervetuloo seuraamaan <3

    Anonyymi,
    JS in my heart <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)