tiistai 28. helmikuuta 2012

Veckoslutet i Uleåborg

Heipsan heei!

Viime perjantaina hyppäsin tosiaan ensimmäiseen aamubussiin, joka vei miut kamujen luokse Pohjois-Pohjanmaalle, Ouluun. Matka kesti lähes laittoman pitkään eli 7 tuntia, joista 4 pidättelin vessahätää koska en tykkää käyttää bussien vessoja. Diivamaista tai ei, otin sen rakon treenauksena. Ens kerralla jaksan taas pidätellä hetken pidempään ;)

Perillä olin neljän aikaan, ja loppuilta menikin sitten elokuvissa ja kavereitten kanssa höntsyillessä. Käytiin kattomassa ensi-iltanäytöksessä toi Kulman Pojat, josta en ollu ees kuullu aiemmin. Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen, kun jossain vaiheessa hoksasin et heeeeeeeei, kyseinen leffahan on kuvattu Joensuussa! Tuttuja maisemia sai siis ihailla valkokankaan kokoisena. Kulman Pojat oli yllättävän hyvä suomalaiseksi elokuvaksi: ei yhtään sellanen masentava eikä melankolinen, vaan kerranki sai nauraa sydämensä kyllyydestä. Suosittelen lämpimästi kaikille!

Joku ei osaa olla normaali valokuvissa.

Lauantaina nukuttiin eka pitkään ja sit suunnattiin kaupolle keskustaan. Oulussa on paljon parempi kauppavalikoima ku Joensuussa ja oon aina ihan haltioissani, kun pääsen sinne. Parasta ehkä on, että sieltä löytyy Gina Tricot mitä Jojensuussa eijjoo. Joensuun H&M on ihan iso kyllä, mutta Oulussa se on The Iso. Ja valikoima on kaikenlisäksi paljon parempi. Lienee sanomattakin selvää, että lievää rahanmenoa oli havaittavissa. Tein kuitenki vaan edullisia ostoksia, sillä ykskään retkuloista ei maksanu 15 euroa enempää :--) Kuvat on sit kaikki kännykkäkameralaatua.

Paita 9,95 H&M

Pitsipaita GT 14,95

Paita 9,95 GT

Paita H&M 9,95

Matkustamisen takia tuhannen rypyssä oleva "siistimpi" paita, 9,95 H&M

Pinnit 1,50 H&M ja korvikset 1e Seppälä

Käytiin myös kahvilla Robert's Coffeessa! Oon aina luullu et se on joku baari, mut ei näemmä oo:D Terveisin Elina-kiven-alla-elänyt.


Lauantai-iltana suunnattiin sitten tiemme yhen Jussin luokse, missä poju oli laittanu ruokaa koko päivän ihan vain meitä varten. Tarjolla oli olutmarinoitua possua uuniperunoiden/juuresten kera, ja oli iha mielettömän hyvää! Hengailtiin 7 hengen kaveriporukalla koko ilta kattellen Putouksen finaalia (hyvä Leena!!) ja Wallanderia, joka oli ihan liian jännittävä miun kaltaselle vellihousulle. Onneks kännykkäpelit on keksitty, sain hyvin kulumaan aikaa Angry Birdsiä pelatessa! Jännärit ei vaa oo tehty minuu varten..

Pojat opetti miut myös pelaamaan jotain tollasta Dead Space 2 -pelii ja HYI ETTÄ en varmaan ikinä uskalla enää astua metroon. En yhtään ihmettele et porukasta tulee henkisesti vinoutunutta ku ne pelaa päivästä toiseen tollasia tappamispelejä, missä mutanttizombit syö sut elävältä ellet sä ammu niitä paskaksi. Huhhuh, too hard stuff for me again. Tuskin oon aiemmi kiljunu noin paljoo mitää peliä pelatessani?! Onneks sain sit pelata seuraavana päivänä Antin pikkusiskon kanssa GoSupermodelilla :--)

Tältä me yritetään näyttää: edustuskelpoisilta ja hurmaavilta nuorilta aikuisilta...

... mut tällasia me oikeasti ollaan.

Sunnuntaina heräiltiin auringonsäteisiin (luv it) ja rynnittiin heti pulkkamäkeen pikkusten kanssa. Oli iha mielettömän ihana sää ja paljon porukkaa liikenteessä! Pulkkailtiin tunti ja vasta varpaiden jäädyttyä maltettiin lähteä takaisin sisälle.


Miun bussi takaisin koti-Joensuuhun starttas kahden aikaan, ja loppupäivä menikin sitten musiikkia kuunnellessa ja läksyjä tehdessä. Musta tuntuu aina, että tulomatka on tuplasti pidempi ku menomatka. Katoin kelloo n. kahen minuutin välein! Perillä kotona olin iltakymmenen aikaan.

Viikonloppu meni kyllä ihan liian nopeesti! Miulla oli tosi hauskaa, ja oikeesti en rehellisesti sanottuna muista millon miulla ois ollu niin tasapainonen ja hyvä olla ku viime viikonloppuna. Kiitokset tästä kuuluu ehottomasti kaikille rakkaille ihmisille Oulussa (sekä kiitospusu ätälle ja isille jotka kustanti miun matkan)! Ootte parhaita.

Oon väsänny tätä postausta puoltoistatuntia armottomasta päänsärystä kärsien, tunnollinen bloggaaja kun olen. Nyt mun on kuitenkin aika suunnata kohti höyhensaaria ja huomista 08-16 koulupäivää! Adios, amigos!

♥: Elli

PS. LOPPUKEVENNYS!!!!!!!!

Brooke vaihtoi omistajaa ;) Antista tulis söötti tyttö!! Ok ei. En ehkä kestä tätä kuvaa, nyt on pakko mennä pois koska naurattaa liikaa.

17 kommenttia:

  1. Supersöpöjä kuvia! Ihanaa kun näytät niiiiin onnelliselta kuvissa paranemisen jälkeen! <3

    VastaaPoista
  2. hahhaha ihan paras toi vika kuva!:D:D muutenki nii ihana lukee näitä siun postauksia ku oot noin symppis ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä!

    VastaaPoista
  3. ei jeesus xDDD kiitokset kauniista sanoista :---)

    VastaaPoista
  4. Oot kyllä yks kauneimmista ihmisistä kenet oon nähny. Ja tarkotan tätä oikeesti :-)

    VastaaPoista
  5. Emilia,
    kiitos! <3 Kyllä mie oon aika onnellinen nyt :---)

    Anonyymi,
    hahaha eikö! Kiitos kovinhyvin paljon(: Kiva kun tykkäät!

    Anonyymi,
    ööle hyvä vain ;D

    VERGION,
    aapuuva kiitti hirveesti! Tuli hyvä mieli (=

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus! Repesin tolle vikalle kuvalle, mukava että sulla on ollu kiva viikonloppu! :))))

    VastaaPoista
  7. ihania kuvia ja juttuja, mukava kuulla että menee noin hyvin :) minkä kokoinen muuten on sulla tuo gina tricotista ostettu pitsipaita, kun oon itekkin himoinnu samanlaista :)

    VastaaPoista
  8. oot niin onnellisen olonen, syystäkin! tosi söpöjä yhteiskuvia, onko toi antti poikaystäväs :-)

    VastaaPoista
  9. Helmi,
    kiitos! Kieltämättä hajoon itekki tolle kuvalle joka kerta... :D

    Anonyymi 21.24,
    paita on kokoa M :) kiitos kovin!

    Anonyymi 21.40,
    Antti on paras kaveri :> Ja kiitos hirmusesti!

    VastaaPoista
  10. Ja olen myös hetero vaikka hänen bff :)) välttääksemme sekaannuksia :)

    VastaaPoista
  11. ihanaa kattoa kun pystyt nyt elämään täysillä! :--)

    VastaaPoista
  12. Anonyymi,
    oha tää kieltämättä aika jees ;) ihan ikävä oli jo tätä fiilistä!

    VastaaPoista
  13. Oisitte kyll Antin kans söpö pari <:

    VastaaPoista
  14. Anonyymi,
    haha no kiitos :--) siis mehän seurusteltiin viime vuonna eli kiva kuulla että ollaan oltu sillon söpö pari ;)

    VastaaPoista
  15. oot ihan superkaunis ! :) ja sulla on tosi kiva blogi :>

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)