torstai 12. huhtikuuta 2012

Under the coconut tree


Heippa blogi!

Nyt on Kanarian-reissu ohi ja kotiuduttu takaisin Suomeen. Laskeuduttiin eilen neljän aikaan päivällä Kuopioon, ja ajeltiin siitä Joensuuhun. Minulla oli kunnianhimoinen tavoite saada kuvat siirrettyä koneelle, valittua sieltä parhaimmat, muokattua ne ja iskettyä tänne blogin puolelle eilisillan aikana, mutta kuten arvata saattaa niin tavoitteeksi se myös jäi. Facebook ja kavereiden kanssa jutteleminen veivät pidemmän korren, anteeksi! Nyt kuitenkin niitä kuvia. Näitä on paljon, joten pläräämistä riittää. Musta tuntuu, että jokaisessa reissussa otetussa kuvassa mulla on joku ihme tilanneilme päällä, joten sori siis mielenkiintoisista naamanasennoistan! 




Nokka käännettiin siis kohti Gran Canariaa viikko sitten keskiviikkona. Saavuttiin Las Palmasin lentokentälle kymmeneltä paikallista aikaa ja hypättiin bussiin, joka vei meidät hotellille. Meidän hotelli sijaitsi Bahia Feliz -nimisessä (turisti)kylässä, n. 6 kilometriä Playa del Inglesistä johonkin suuntaan. Hotellin nimi oli Playa Feliz, ja ehdottomasti yksi mukavimmista hotelleista, missä olen koskaan yöpynyt! Playa Feliz on huoneistohotelli, ja meidänkin kämpän ulko-oven avatessaan löysi itsensä uima-altaiden ääreltä. Meri oli IHAN hotellin vieressä, ja aamuisin herättiin siihen, kun mainingit löivät rantaan. Aika ihanteellinen paikka hotellille.







                                                                           Allasaluetta :)


Playa Felizissä oli joka päivä tarjolla monipuolisia aktiviteetteja, kuten ohjattua vesijumppaa, jalkapalloa ja iltatapahtumia. Osallistuin kerran tuohon vesijumppaan, ja se oli kyllä tosi hauskaa! Kaikki yksinkertaisetkin liikkeet tuntuivat paljon raskaammilta vedessä tehtyinä :)

Lähellä hotellia ja rantaa sijaitsi pieni ostoskatu, joka oli täynnä kaikenlaista turistikrääsää myyviä pikkuputiikkeja. Siellä oli myös useita erilaisia ravintoloita, joista moni tulikin testattua. Kaikki ruoka Kanarialla oli ihan hyvää, tosin ikuisena ruisleipä-fanina Reilu-ruispaloja tuli vähän ikävä. Samoin kraanavettä.





Sää reissun aikana oli vähän niin ja näin. Me oltiin tuolla yhteensä 6 päivää, joista 3 oli hieman sateista/puolipilvistä/aurinko kävi vain välillä esiintymässä. Meillä oli auto vuokrattuna, joten yhtenä viileämpänä päivänä ajeltiin nuo Gran Canarian vuoristot läpi. Matka oli kokonaan serpentiinitietä, ja välillä pelotti että ajetaan vahingossa rotkoon. Kaikki meni kuitenkin hyvin, koska olen vielä yhtenä kappaleena kirjoittelemassa :)

Ajeltiin monena päivänä ympäriämpäri Gran Canarian eri kaupunkeja. Käytiin mm. Las Palmasissa, Puerto Ricossa ja sitten siellä meidän lähellä Playa del Inglesissä. Hassua oli, että kun Bahia Felizissä satoi vettä, niin vähän matkan päässä Puerto Ricossa oli täysi auringonpaiste :) Mentiin sit sinne ottamaan brunaa pintaan!






Muina päivinä mm. pelattiin tennistä, uitiin, otettiin aurinkoa, käveltiin rannoilla ja höntsäiltiin muuten vaan. Käytiin myös Atlantico-ostoskeskuksessa, josta löytyi kaikki iiihanat kaupat kuten Bershka ja Zara. Kyllähän sinne sitä rahaa sai kulumaan... Mukaan tarttui lähinnä koruja, vaatteita ja tuliaisia. Vikana päivänä muut lähtivät käymään Aqualandissa, mutta itse jäin hotellille makaamaan aurinkoon.





Harmikseni auringonlaskut tuolla olivat yleensä vaatimattomia, koska usein pilviä oli liikaa edessä. Parina iltana satuttiin rannalle kuitenkin juuri siihen parhaimpaan aikaan ja saatiin muutama ihan näpäkkä kuva otettua!

 
Tämän kuvan pointti on huomauttaa, että tukka on kasvanut niin paljon, että siinä pysyy jo pinnit! Se on kuulkaas juhlan paikka, kaverit.

Että semmoinen reissu! Oli kyllä kivaa, kannatti odottaa. Huolimatta välillä epävakaasta säästä sain kauniin rusketuksen, ja tänään olenkin sitten herättänyt kateutta kaveripiirissäni... Eräs ystäväni totesi, että näytän ihan kesältä. Tuli hirmuisen hyvä mieli :) Toivottavasti tää rusketus ei nyt lähde kuoriutumaan pois ennen kuin tänne Suomeenkin rantautuu hellepäivät!

Oli muuten tosi hämmentävää vetäistä pitkät housut aamulla jalkaan ja tajuta, ettei ballerinoille ole tällä hetkellä käyttöä. Tekisi mieli takaisin Kanarian lämpöön, koska oli ehkä maailman rennointa viskata päälle vaan toppi ja sortsit ja sujauttaa jalat släbäreihin. Mua on vaivannut koko päivän armoton väsymys, mutta sain silti itseni raahattua illalla treeneihin ja sieltä sainkin heti jo paljon energiaa. Sen energian voimin jaksoin kirjoittaa tätä postausta pari tuntia! Nyt oon kuitenkin ihan kuitti ja kaadun sänkyyn. Hyvää yötä kaikille! :)

♥: brownie-Elli

PS. Oonko ainoa, joka on ihan hukassa tän uuden Bloggerin kanssa? En millään saa noita ylimääräisiä rivinvälejä yms. pois ja se ärsyttää ihan kamalasti. Apua ja neuvoja otetaan vastaan!

18 kommenttia:

  1. en ees tienny että ootte lähteny ulkomaille! :O onks noi muut lapset sun sisaruksia? en myöskään tienny sitä jos on! oon aina luullu et oot ainut lapsi :D mut hauska matka on näyttäny olevan ja olispa suomessaki jo noin lämpöset ilmat mitä kuvista näkyy... ♥ möö pääsispä itekki johkii lämpösee nytheti! :) sun hiukset on kasvanu hurjasti :O näyttää jo ainakin omasta mielestä ja kuvien perusteella ihan normaaleilta lyhyiltä hiuksilta! :)

    VastaaPoista
  2. Oi on tainnut kiva reissu olla, kuvatkin on tosi ihania. Ja kyllä täälläkin ollaan kateellisia tuosta rusketuksesta, etenkin kun itse en rusketu millään:(

    VastaaPoista
  3. I,
    hahha en hirveesti mainostanu tota reissua täällä blogin puolella, joten ei ihme ettet tienny... :) En oo ainut lapsi, vaan mulla on 2 pikkusisarusta (sisko 15v ja veli 9v) eli oon siis vanhin lapsi! Ja olihan siellä kuitenkin lämmin, vaikka välillä pilvessä olikin :D lähtisin takas millon vaan! Hiukset on tosiaan kasvanut, ei näistä huomaa enää et oisin jonku syövän sairastanu :)

    Marjut,
    oli kiva reissu jepulis! :) Kai se menee sillee että jotkut ruskettuu ja toiset sitte vähemmän... Mut toisaalta ei tää varmaan kauheen nätiltä näytä JOS tää lähtee silleen kuoriutumaan :D

    VastaaPoista
  4. Nuo siun kädet o ehkä parhaat tuossa ku kävelet meree :D ne on AINA noin ku meet veteen xD

    VastaaPoista
  5. Ihaaaaania kuvia,kiitos kun jaot ne meidän kanssa ja toit kesää meillekin.kivathan noi sun hiuset on.Jääkö
    brooke jo kotiin?

    VastaaPoista
  6. äää katoin jo koulussa niiiin kateellisena tuota siun rusketusta!! :D mutta ihanalta näyttää tuo teiän reissu kyllä olleen :)

    http://jennnyw.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Pakko sanoa, http://www.iltalehti.fi/muoti/2012031215313617_st.shtml toi eka kuva näyttää vähän sulta :D Siis kuvien perusteella mitä nyt sun blogia oon lukenu..

    VastaaPoista
  8. Anonyymi 9.02,
    no hitto se oli kylmää..... :D

    Anonyymi 9.06,
    kiitos ja hyvä jos lomafiilis välittyi myös sinne ruudun toiselle puolelle! :) Brookea en oo käyttänyt nyt reiluun kahteen viikkoon ollenkaan. Laitoin sen kaappiin ja päätin opetella pärjäämään ilman sitä!

    jenny,
    hahahaa ;) Oli siisti reissu kyllä!!

    anma,
    hassuu! Kukaan ei oo koskaan aiemmin sanonu että näyttäisin Jipulta :--) No, kerta se on ensimmäinenki..!

    VastaaPoista
  9. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota noihin sinun hiuksiisi. Ihanat!!

    Kivalta vaikutti reissunne. Ihania kuvia. Kiitos tunnelmapaloista.

    t. Kiara-täti

    VastaaPoista
  10. Kiara,
    Elinan hiukset kiittää ja kumartaa :---) Reissu oli onnistunut, ja hyvä jos tunnelma tosiaan välitty sinne asti!

    VastaaPoista
  11. :) Mie oon itekin käyny tuolla samaisessa paikassa, aaaaaws haluan uudestaan nyt kun näki noita kuvia...

    VastaaPoista
  12. voi että mikä ihana positiivisuus sinusta huokuu tänne rovaniemelle asti ! :) Mie tykkään kovasti sun blogista, löysin tän pari päivää sitten ja pakko sanoo että tässä on sitä jotain. kerrot niin ihanan aidosti asiat ja suhun pystyy tätä kautta samaistua ! kiitos Elina <3 Mukavalta näyttää tuo canarian reissu ;) ihan tekee mieli itekin lähtee!

    VastaaPoista
  13. oo, ihania kuvia! tee postaus ostoksistasi?: )

    VastaaPoista
  14. Mä kans oon käyny just samassa paikassa ja hotellikin oli sama! :) Oli mukavan rauhallinen paikka ja viihtyisä! Paitsi yks miinus oli, että meidän huoneessa oli öisin torakoita iha hitosti! Noh valot päällä nukuttiin sit:)
    Noi kuvat tuo parin vuoden takasen reissun mieleen ja tahdon takasin!!:D
    Varmasti oli ilontäyteinen matka ja ihana nähä sut onnellisena:)!

    VastaaPoista
  15. toi sun rusketukses herätti kyllä kateutta vähä muissaki ku vaan kaveripiirissäs... :D

    VastaaPoista
  16. Anonyymi 15.01,
    vooi kiitti hirveesti! <3 Kiva että olet törmännyt blogiini ja tervetuloa seuraamaan :) Ja hei tiiätkö mikä auttaa matkakuumeeseen?? Äkkilähdön varaaminen;)

    Anonyymi 15.35,
    katon josko saisin ne ostokset johonkin postaukseen tuupattua :--) Kiitti!

    Anonyymi 22.48,
    hahaha, sattupa hyvin! =) Me tykättiin kyllä tosta hotellista kanssa, tosi kiva oli. Ja meil ei kyllä näkyny yhen yhtä ötökkää, paitsi ihan pieni hämähäkki! Oisin varmaa kuollu jos siel ois ollu torakoita :D

    Anonyymi 23.46,
    hahhhahaaaa sinne vaa auringon alle, tai sit solkkuun ja itseruskettava-ostoksille ;)

    VastaaPoista
  17. wuawau ja vielä kerran wau ! Löysin blogisi ihan sattumalta ja jäin totaalisen koukkuun. tää maailma ois niin paljon parempi paikka jos kaikki ihmiset omistais samanlaisen (täydellisen!) elämän asenteen ! mä oon niin sun fani ! olin muute gran canarialla täysin samaan aikaan ku sinä ! siksi kommentoin tähä postaukseen :)) olin tosin vähän kauempana (puerto de moganissa ) ja bahia felizissä oon käyny joskus.... just kiva paikka ! tsemppiä tulevaisuuteen. piristit mua ihan hulluna !

    VastaaPoista
  18. Ida,
    voooi eei miten ihana, ihana kommentti! Kiitos tosi paljon, laitoit minut hymyilemään :) Hei me muuten käytiin puerto de Moganissa yksi päivä, rannalla hengailtiin! Me ollaan varmaan oltu samassa lentokoneessa koska tohon aikaan Suomesta ei vissiin ollu mitään muita lentoja ku se yks. Tai siis ku niillä oli vaihtumassa se talvisesonki kesäkaudeksi:) Mut hei jää ihmeessä seurailemaan, kyllä mä tätä vielä päivittelen aina kun tulee asiaa! Kiitti vielä hirmuisesti kauniista sanoistasi, tuli oikeesti tosi hyvä mieli :) Ja oikein hyvää kesänalkua sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)