lauantai 5. toukokuuta 2012

International love

Hellureei!

Meillä oli eilen illalla oikein kansainvälinen meininki kotona, kun kokkailtiin muurinpohjapannulla wokkia parin vaihtarin ja suomalaisten kamujen kanssa. Iskettiin pataan kaikkea mahdollista, mitä kaapista löytyi: vihanneksia, nuudeleita, katkarapuja, kanaa ja varmaan kaks pussillista eri mausteita. Kesäisen sään kunniaksi nautittiin ateria ulkona auringonpaisteessa


 T-paita 9,95 ja toppi 4e Gina Tricot

Tän viikonlopun aion vaan hengailla kotona, koska oon ollut nyt niin paljon menossa ja seuraavat viikonloputkin on täyteen buukattu. Mulla on nyt jotenkin tosi hyvä fiilis ollut viime päivinä. Äitikin totesi, etten oo valittanut hiuksista pitkään aikaan, joten tulkitkaamme se niin ettei minua enää häiritse olla lyhyttukkainen. Sitä paitsi kesä tulee, tuolla sataa kaatamalla ja mun mielestä sateessa on kaikista mukavin lenkkeillä. Ilmassa on silloin niin paljon happea :--) Siksi uhmaankin nyt noita pisaroita, vedän juoksutrikoot päälle ja lähen pihalle. Palaillaan!

♥: Elli

7 kommenttia:

  1. Oon lukenu blogiis alusta asti, mutta vasta nyt päätin kommentoida :) Sinuu ei voi kun ihailla! Rankasta kokemuksesta huolimatta jaksat olla noin ilonen ja pirtee, ihan tulee itellekki hyvä mieli (: Tälleen joensuulaisena ku on nähny sinuu ihan todellisuudessa nii voi sanoo että iha hehkut ja säteilet iloo ympärilles!:D Ja tosi kiva ku et lopettanu tätä blogii, joka päivä oottelen oisko päivitystä:) Toivon siulle tosi hyvää jatkoo ja hymyilevää tulevaisuutta! (:

    VastaaPoista
  2. Tuo toppi on aivan ihana:o <3 Ja tuo wokki näyttää niin herkulta:)

    VastaaPoista
  3. jenniina,
    kiitos samoin :)

    Anonyymi,
    ihanaa että rohkaistuit kommentoimaan <: Kiitos tosi paljon kehuista, you made my day! Aurinkoista kesänodotusta sinulle :)

    Marjut,
    wokki oli ihan superhyväää! Se maistu paremmalle ku miltä se tossa kuvassa näyttää Xd Ja toi toppi iski heti silmään kyllä. Ainut vaa et se on pari numeroo liian iso, mutta kyl se tolleen kesähelteinä menee! :--)

    VastaaPoista
  4. naaam mitä herkkuja! :) ihana blogi! :))

    http://jivingsoul.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Miulla ois siulle haaste :-)

    http://lovelyhassle.blogspot.com/2012/05/blogihaaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)