keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Jehuuu


Se ois nyt kaverit kuulkaas semmonen juttu, että...

MIE OON TERVE!!!!!!!!!!!!!!!!! Voi tätä riemua. Mun TT-kuvat oli totaalisen puhtaat, veriarvot kohdillaan ja käsituntumallakaan patteja ei tuntunut missään. En osaa ees sanoin kuvailla minkälaiset fiilikset mulla on nyt. Naurattaa ja itkettää ilosta. Oon edelleen syöpärekisterissä joo, mutta siellä terveiden puolella ;) Kunhan koeviikko on ohi, pyydän kamut ja tutut meille safkaamaan ja juhlistamaan kesän alkua ja Mr. Hodgkinin hautajaisia. Tää on nimittäin juttu, mitä sietää juhlia!

Käytiin voiton kunniaksi maman ja iskän kanssa päivällä syömässä. Äsken saavuin kotiin mukanani uudet (ihanat) juoksukengät. Intersportissa on nyt lauantaihin asti kaikki Adidaksen tuotteet -50%, kannattaa käydä hyödyntämässä jos tarvetta on :) Lenksujen mukana tuli ilmainen miCoach-sovellus, joka toimii iPhoneissa ja iPod touchissa. Siisti juttu muuten, mutta mulla on tosiaan iPod nano. Saa nähdä, kelle ton sovelluksen lahjoitan! En tarkkaan tunne ton toimintaperiaatetta, mutta toinen noista namikoista laitetaan kengän pohjaan ja se jotenkin laskee sit sun sykkeen, juostun matkan ja askeleiden määrän. Vissii iha kiva toveri lenkkipoluille.


Ilmoittauduin eilen syksyn ylioppilaskirjoituksiin (!! oikeesti, minäkö) ja huomenna alkaa tosiaan koeviikko. Ekana vuorossa on enkku, sitten vielä matikka, terveystieto ja biologia. Pakko muuten hehkuttaa täälläkin, että mulla on nyt takanani elämäni viimeinen matikan kurssi. Että laskemisen iloa vaan teille, jotka vielä siellä tunneilla hikoilette! Ja joojoo tiiän että luultavasti yliopistossa joudun lukemaan matikkaa. Mutta siihen asti aion nauttia täysin siemauksin matematiikattomasta elämästä muahahahaa <3



Mut nyt mulla on sovittu treffit Profiles 6 -kirjan kanssa, ja oon vähän myöhässä jo. Adverbit ja avaruussanasto, here I come!

: TERVE elli

24 kommenttia:

  1. Hirmuisesti onnea sulle! Oot todella vahva, kun oot noin hienosti jaksanu taistella syöpää vastaan :)

    VastaaPoista
  2. Tuhannet onnet! <3 Tän jälkeen varmaan selviit kaikist vastoinkäymisist, toivottavast niit ei enää sulle tuu paljoo elämässä. Oot vahva tyttö :)

    VastaaPoista
  3. Mieletön uutinen !! ihana kuulla että oot terve :)

    VastaaPoista
  4. Tosi paljon onnea terveiden papereiden saamisesta !! :)
    Sulle on haaste mun blogissa! :)
    http://terveissitoispualtjokkee.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
  5. Et uskokaan miten ilonen mie oon siun puolesta! Ihanaa, ja kesäki vielä tulossa niin mikäs sen parempaa :-)

    VastaaPoista
  6. onnea tositosi paljon, oot upea tyttö!♥

    VastaaPoista
  7. onnea tositosi paljon, oot upea tyttö!♥

    VastaaPoista
  8. Sydämellliset onnittelut sinulle!! Tulin ihan ihmeen kaupalla tänään lukemaan taas pitkästä aikaa blogiasi, ja olen vilpittömän iloinen & onnellinen puolestasi!!!!
    Jäin koukkuun silloin joskus loppuvuodesta tähän blogiisi, minä 10v poikalapsosen mami täältä Hgin seudulta. Kerran kirjottelin aiemminkin sinulle.
    Tosin mä tiesin koko ajan, että sä voitat sen- tolla voitontahdolla ja asenteella sä pääset vielä TODELLA PITKÄLLE elämässäsi, joten keep going on!
    Aika on mennyt nopeasti, mutta tosi paljon on tapahtunut sen aikana. That´s what they call life- I guess:)!
    Monta kertaa olen muuten miettinyt näitä lukiessani, että sun on PAKKO olla leijona horoskoopissa- ja vaikken usko mihinkään naistenlehti etc. horoskooppeihin, niin perusluonteenpiirteet ovat jotenkin osuvia usein- näet/tunnen paljon samaa itseäni sinussa- siksi jotenkin niin helppo lukea ihanaa tekstiäsi-hiusjuttujasi, meikkijuttujasi- kaikkea ihanaa "tyttöjen/naisten hömppää" kaikkien muiden juttujesi välissä!
    (en siis nyt ainakaan muista olisitko maininnut syntymäpvästäsi jossain..sorry, jos olet;)?!)
    (Itse olen synt.26pv ko.kuuta)
    Nyt, NAUTI tulevasta kesästä, opiskele,tee kaikkea mikä tuntuu hyvältä- ja jos intoa riittää jatka tätä blogisi kirjoittamista:)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Mancy ja Reettta-! :)

    Ja anonyymille:
    APUA miten voit arvata mun horoskoopin noin hyvin?! Hahahha kai mussa sit on niin paljon leijonalle tyypillisiä piirteitä :--DD Oon syntynyt 27.7., eli meillä on aika lähekkäin synttärit! Kiitos tosi paljon kehuista, mää melkein punastuin. :) Kyllä mä tätä blogin kirjoittamista luultavasti jatkan, sen verta kivaa hommaa tää on! Tule ihmeessä jatkossakin vilkaisemaan :>

    VastaaPoista
  10. ONNEA ELLI! <3<3 varmasti mahtava tunne! aivan loistavaa!

    VastaaPoista
  11. I-h-a-n-a-a! Emmä oikein muuta osaakaan sanoa.

    ♥ Kiara-täti

    VastaaPoista
  12. Ihania uutisia ja paljon onnea. Tuolla asenteella pärjäät pitkälle, kuten muutkin ovat jo todenneet. Iloista kesää ja tuolla asenteella ne kaukana häämöttävät ylppäritkin kaatuvat ihan keveästi :)

    VastaaPoista
  13. Kiitos paljon ja samoin hyvää kesää siulle! :--)

    VastaaPoista
  14. voi miten ihanaa kun oot terve ! <3 kaikkea hyvää sulle ! :) KOKO elämä on nyt edessäsi ja osaat varmasti ottaa siitä kaiken irti ! =)

    VastaaPoista
  15. Onnea! Tuota passaaki juhlistaa oikein urakalla.

    VastaaPoista
  16. Ensinnäkin, super paljon onnea!
    Toiseksi haluan kertoa tarinan meidän perheestä.

    Oli kesä 2008 kun mun mummi sairastui samaan syöpään kuin sinä sairastit. Hoidot olivat rankkoja, eikä annettu edes paljoa elinaikaa kun syöpä oli levinnyt jo todella laajalle.

    Samaan aikaan mun isän veli sairastui syöpään, siis samaan aikaan kuin mummin, mutta hän ei kertonut meille ennenkuin mummin hoidot olivat jo loppumassa. Siinä sitten tuettiin kahta syöpäsairasta ihmistä. Se oli todella raskasta meille omaisille.

    Mummi parantui syövästään kahden vuoden taistelun jälkeen. Hän eli pitkän aikaa onnellisena ja iloisena, nauttien elämästä ja läheisistä. Kunnes tämän vuoden puolella, mummilla todettiin vaikea leukemia, johon ei voitu enää antaa hoitoja. Mummi siis sairastui edellisen syövän hoidoista. Nyt mummi on ollut kuukauden ajan enkelinä, jossain kauniissa paikassa missä ei ole enää kipuja ja sitä tuskaa. Isän veli taistelee edelleen syöpää vastaan, mutta huonolta näyttää.

    Kirjoitan tätä siksi, että sä annat mulle ihan hirveästi voimia tässä suuressa surussa, tuskassa ja vihassa.

    On niin ihana nähdä sun kauniit hymyilevät kasvot!

    Elina, sä olet ihana! Ja todellatodellatodella KAUNIS!

    Kiitos, että kirjoitat tätä blogia. En tiedä mitä tekisin, jos tätä ei olisi...

    Ihan oikeasti, KIITOS!

    VastaaPoista
  17. Anonyymi,
    kiitos paljon ihanasta kommentistasi! Hodgkinin lymfoomassahan on yleisesti ottaen muita syöpiä paremmat parantumisennusteet, ja hieno homma että myös mummisi selvisi siitä! Nyt mua jäi kuitenkin mietityttämään, onko mullakin mahdollisuus sairastua leukemiaan noiden hoitojen takia... Hmm, pitänee ottaa selvää tästä.

    Kommentistasi ei käynyt ilmi, selättikö isäsi veli oman syöpänsä. Anyway, jos selätti niin kerro hurjat onnittelut minulta! Ja jos hän yhä taistelee sitä vastaan niin lähetän tsemppiterveisiä. Pitää muistaa, että vaikka prosenttiluvut saattaisivatkin olla surulliset, niin aina on mahdollisuus parantua.

    Musta on kivaa ja palkitsevaa kuulla, että blogistani on apua jollekulle. On tärkeää, että syöpää sairastavan läheiset pääsevät käsittelemään suruaan jotenkin! Jos mun blogi auttaa siihen, niin mä en voi kuin todeta että olen onnistunut siinä missä halusinkin onnistua. Sen lisäksi että saan itse voimaa omasta blogistani, olen pystynyt helpottamaan myös muiden tuskaa.

    Kiitän sua kauniista sanoistasi, mulle tuli hyvä mieli :) Ja oikein hyvää kesänjatkoa siulle ja perheellesi! Menetystä ei voi koskaan hyväksyä sataprosenttisesti, mutta sen kanssa voi oppia elämään. Tsemppiä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)