maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mistä sä tuut, landespede

Moikka!

Mun juhannus (på svenska "midsommar", tiedoksi suomenruotsalaiselle kaverilleni, joka tätä kuitenkin lukee ja ulisee taas mulle ettei ymmärrä mistä kirjoitan) oli tosi jees. Vietin tätä keskikesän juhlaa kylässä nimeltä Fagervik, joka löytyy jostain Helsingin ja Hangon välimaastosta. Tarkasta sijainnista mulla ei ole oikeastaan hajuakaan. Kun Fagervikiin saapuu, olo on kuin sut viskattas yhtäkkiä siihen tv-sarja Emmerdaleen :D Rakastan tota paikkaa, koska se vaan on niin esteettisesti kaunis. Ja kun me ajeltiin yks päivä Inkooseen, niin vastaan tuli hevoskärryillä köröttelevä mies. Ei vaa Joensuussa tollasii vilise teillä... Tääl on vaa hirviä keskustassa. (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060115659130_uu.shtml)











Siel oli ihan sikana tollasii punasia mummonmökkejä?! Mäki haluan. Taisin vannoo muuttavani tollaseen paikkaan joskus. Voi olla, et mun mieli muuttuu kuha oon istunu siellä puol tuntii tappajaitikoiden syötävänä ja kirmaan ekaan junaan joka vie mut takas keskustaan. 

Mun pitää tunnustaa, etten oo koskaan ollut koiraihminen. Oon aina vähän pelännyt koiria, varsinkin isoja sellasia. Mut tuolla meillä oli mukana yks tollanen tosi söpö otus, nimittäin 7-viikkoinen cotton de tulearin pentu. Awwww se oli niin syötävän sulonen, etten kestä! Me tyyliin tapeltiin keskenämme siitä, kuka saa pitää tota sylissä. Tuitui.










"Hyi se on varmaa kylmää..."









Mä olen käytännössä vaan syönyt ja löhönnyt edelliset neljä päivää, joten äsken treeneissä multa meinas päästä itku. Ihan oikeesti, en syö enää ikinä mitään. Tää uhoominen tosin on vähä huono nyt ku ollaan kohta lähdössä Jossun kanssa möksälle tekee wokkia, mut ei anneta sen häiritä. Vyörynpähän huomennaki sit siellä tenniskentällä, annan kato vastustajalle vähä haastetta ku jokaisella meikäläisen askeleella tapahtuu pienoismaanjäristys. Huoh.

Jee musta on muute ollu tosi kiva huomata, että olette innostuneet taas kommentoimaan. Ihan eri tavalla tekee mieli tulla aina päivittämään, jos saan olla vuorovaikutuksessa teidän kanssa kommenttiboxin kautta :) Meen nyt purkaa laukkuja ja kattelee mökkikamoja kasaan, joten ei muutaku hyvää alkanutta viikkoa jokaikiselle!

♥: Elli

10 kommenttia:

  1. aaa ihanaaa tommosta landemaisemaa, melkei samanlaista ku täällä korvessa! ja toi koira tuitui söpö:3

    VastaaPoista
  2. Coton de tulearit näyttää pentuna tosi paljon lelukoirilta :D Tuntui hassulta ottaa sellainen ekaa kertaa syliin, kun se painoikin just sen pehmolelun verran.

    VastaaPoista
  3. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja söpö hauveli♥ Ja älä stressaa vaikka oisitki "vaan syönyt ja löhönnyt", se kuuluu kesään :) eikä sun jokaisella askeleella mitään pienoismaanjäristystä aikaan saada!!

    VastaaPoista
  4. Komiat on ollu juhannus maisemat.kuka nyt ei tahtois tollasta pientä punaista mökkiä..tahtoo ainaki.

    VastaaPoista
  5. pihla,
    landella on iha jees asuu ;D Koiruli oli kyl harvinaisen söpö!

    Hanna,
    joo se tuntu kyl ihan lelukoiralta, ja käveli silleen söpösti et se kaatu aina välillä :D Awww mun sydän sulaa.

    Larissa,
    kiitos :))! Hahhaaa mä ehkä vähän liioittelin, mutta ÄHH ku on vaa nii paisunu olo :D Pitäs lähtee lenkille tai jotain. Mut kuten sanoit, stressin ottaminen on turhaa :)

    Anonyymi,
    komeet oli joo! Mummonmökki on pakko saada joskus.

    VastaaPoista
  6. Vuodessa on vähintää kaks ajankohtaa millon saa syödä niin paljon ku haluaa ;) joulu, millon saa talviruokaa eli karjalanpaistia ja kinkkua ja laatikoita ja omnomnom, ja sit juhannus millon saa kaikkee grilliruokia ja uusia perunoita ja äääh en kestä mitä kaikkee hyvää :D ei pidä potee huonoo omatuntoo ;)

    tää sun blogi on ihana! täynnä ilosta elämänasennetta =) ja oot ihan mielettömän nätti!

    VastaaPoista
  7. Oi miten ihanan näköistä! Ja ihana postaus, niin kesäinen. Tuli kauheen kova matkustusinto Helsinkiin ja sen lähiseudulle (pikku paikkakunnille), voisin melkeinpä pakata laukkuni nyt ja lähteä itsekkin eteläänpäin!

    VastaaPoista
  8. mäkään en oo koira - tai ylipäänsä eläinihmisiä yhtään, mutta toi pikku söpöliini sulatti kyllä munki sydämen! ja pelkästään jo kuvien perusteella!<3 muutenkin tosi kivoja ja kesäsiä kuvia :)

    VastaaPoista
  9. Tosi kivoja kuvia!! :)

    VastaaPoista
  10. Sinna,
    hahaa totta puhut! Ehkä nää mun tunnontuskat tästä pian hälvenee. Kiitos paljon kehuista, kiva kuulla että pidät blogistani! :>

    Marjut,
    siellä on kyl tosi nättiä, suosittelen käymään jos vaan satut tolla suunnalla joskus ajelemaan :) Matkustusintoon auttaa vaan ja ainoostaan reissuun lähteminen joten eiku menoks vaa :>

    Laura,
    joo mäki vähän epäilin aluks et tuunko ton hurtan kaa toimeen, mutta sit ku sain ton ekan kerran syliin ni voooooi että ku en ois halunnu päästää sitä pois ollenkaan! :D Kiitti kehuista(=

    Anonyymi,
    tackar! :>

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)