sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Operaatio Viksu

Hei kaverit,

arvatkaapa mitä alotan tänään? Ylppäreihin pänttäämisen. Kyllä, luitte ihan oikein. Minä, maailman patalaiskin opiskelija, aloitan kesäkuussa syksyn kirjoituksiin valmistautumisen. Jollekulle muulle tää vois olla ihan normaali käytäntö, mutta mulle tää on iso juttu. Mulla on vaatimaton tavoite saada terkkatiedosta L ja sitä varten mun on tehtävä töitä. Oonki tässä koko alkuloman tsempannu itteeni henkisesti tulevaan koitokseen... Tiedän pystyväni siihen, jos vaan tarpeeks haluan ja yritän. 








Multa puuttuu vielä pari kirjaa, mutta hankin ne pian. Oikeestaan ootan sitä, että pääsen tekemään muistiinpanoja. En yhtään tykkää tehdä esseitä tms. koneella, vaan kirjoitan mieluummin kaiken käsin. Oon kai jotenki vanhanaikainen, mutta mun mielestä opiskelua saa toki helpottaa tekniikkaa hyväksikäyttäen, mutta esim. ylioppilaskirjoitustilanteeseen en lähtis tunkemaan tietokonetta mukaan. Nyt ku siis puhutaan siitä, että tulevaisuudessa kirjoitukset hoidettas näpyttelemällä. Kyllä jokaisen pitäis sen verran osata kirjoittaa käsin, että taaplaa muutamat kokeet läpi ilman teknologiaa.

Ja sitten asiasta kukkaruukkuun taas: löysin eilen kaupungilta ihananihanan vaatekappaleen, nimittäin hennon vaaleanpunaisen bleiserin. Olin jo jättämässä tuota kauppaan, mutta en sit vaan pystynyt siihen. Meidät on tarkoitettu yhteen. Kattokaa nyt, miten kiva se on!



Tää kuva nyt rikkoo kaikkia hyvän kuvan sääntöjä, koska se on heilahtanut ja sumea, sen värit ovat vääristyneet ja se on typerästi leikattu etc. MUTTA aaaaaaaaaaa oon vaan niin ihastunut, etten välitä. Hih. Mitäs tykkäätte? Oon tähän asti ollu vannoutunut huppari + farkut + lenkkarit -pukeutuja, joten tällanen jakku on kerrassaan hurja veto ;>

Nyt mä menen lukemaan. Moi.

♥: Elli

Ainiin, muutin banneria kuten ehkä huomasitte heh. Se on nyt vaan tollanen väliaikainen, kunnes saan otettua jonkun kivan kuvan, missä mulla on lyhyet hiukset. Toi kuva on siis viime kesältä, mutta halusin vaihtaa sen edellisen vähän aurinkoisempaan. 

20 kommenttia:

  1. Upee banneri ja ihana bleiseri ! Tsemppiä luku-urakkaan!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä terkan yo:seen! Itse E:n kirjoittaneena voin antaa vinkin, että myös turhalta vaikuttavat kappaleet esim. hygienian historiasta kannattaa lukea. Omaan kokeeseeni tuli juurikin tuosta aiheesta jokerikysymys ja 8 pistettähän sieltä rysähti ;)

    VastaaPoista
  3. oi toi sun bannerikuva on tosi ihana! :)

    VastaaPoista
  4. ihana bleiseri+ sopii sulle hyvin!
    Ja onnea lukemiseen (:

    -Riikka
    http://heliemmiriikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kiva banneri! Lukuiloa siulle! :)

    ps milloin teet sen videopostauksen?

    VastaaPoista
  6. Lukuintoa sinne vaan.kiva bleiseri.entä panta,joko olet luopunut?

    VastaaPoista
  7. Banneri on toooosi kiva :) ja jakku myös!
    vau, oot alkanu lukemaan yo-kirjoituksiin jo nyt, hyvä Elli!! Dont worry, kaikki menee hyvin!:) Mä aloin lukee hmmm elokuussa terveystiedon kirjoituksiin ja sain M! Enkä ees lukenut niin hyvin kun oisin voinu joten sulla menee vielä paremmin!:)

    VastaaPoista
  8. hei just paras kuva tuo sun uus banneri! oot tosi kaunis (: tsemppiä ylppäreihin vaikka ajoissa liikentees oon minäkin :D lähen 3vk päästä inttiin, niin en välttämättä pääse joka ilta tarkistaan ootko kirjotellu kuulumisia. hyvää kesää ihana elli <3

    VastaaPoista
  9. Lotta,
    hihi jee kiitos paljon! :)

    Marjut,
    kiitos, vaikka se onkin vain väliaikainen :) Tosin laiskuuteni tuntien siitä tuleekin pidempiaikainen, haha

    Anonyymi,
    kiitos! Onneks opiskelin just ihan sikahyvin ton hygienian historian viime kokeeseen, ni se on vielä päässä tosi hyvin. Pitää lukee kyllä uudestaan, ja tosi tarkasti :) Haluun oikeesti ton ällän terkasta, murr

    erika alexandra,
    kiitti! :>

    Riikka,
    kiitos, miunki mielestä toi bleiseri on ihan yliveto! :)

    Helmi,
    hihi eikö ooki ;)

    Anonyymi 20.37,
    kiitos :> Videopostaus on työn alla, mua jännittää julkaista se... En tiiä oikeesti uskallanko vai vastaanko vaa kirjallisesti niihin kysymyksiin :D

    Anonyymi 21.13,
    kiitti! Olin eilen ilman pantaa, mutta kyllä se on välillä edelleen päässä :) Molempi parempi, vai mitä?

    Anonyymi 21.15,
    no mut tosi hyvinhän sullaki on menny toi terkkatiedon yo! Onnittelut :) Toivotaan että mäkin saavuttaisin sen tavoitteeni.

    sacco,
    kiitos paljon ja mukavaa, että oot jaksanu seurailla ja kommentoida! Tsemppiä sinne armeijan puolelle sitten muutaman viikon päästä ja hyvää kesää siulle myös :>♥

    VastaaPoista
  10. Vitsi joku on ahkera, ite kirjotin TT:n nyt keväällä, alotin lukemisen tammikuussa mut jotenki se eka kirja vaan kesti ja kesti ja maaliskuun alussa tajusin et mulla on vasta eka kirja luettuna :D Paniikkiluin sit kaks viikkoa ja E tuli!

    VastaaPoista
  11. reipas sinä! kiva toi uus banneri ja ihan hirmu söpö toi bleiseri! :>

    VastaaPoista
  12. Ihana bleiseri! Se saattaa lähtee sun kaapista mun matkaan hyvin äkkiä jos satun sille päälle..:)))

    VastaaPoista
  13. Nina,
    tosi hyvin menny sulla siitä huolimatta, että lukeminen jäi viimetinkaan! Onnittelut :)

    Anonyymi,
    kiitos! :--))

    Linda,
    eiiii ei saa viedä mun bleiseriä! Lukitsen sen joillaki kettingeillä kaappiin kiinni aina ku sie oot käymässä ;>

    VastaaPoista
  14. Hihii, oikeasti älyreipas tyttö siellä! Siis minä en todellakaan aikoinani miettinyt yo-kirjoituksia kun vasta lukulomalla (olen kirjoittanut silloin ennen vanhaan, kun kaikki aineet kirjoitettiin kerralla). Sittemmin kävin korottamassa äikän M:stä L:ään. Ehkä ois kannattanut ennemminkin yrittää matematiikan korottamista??? B:stä johonkin :D Mutta ne prioriteetit oli tuolloin vähän erit.

    Täti on täällä vähän laiskalla moodilla seurannu sun blogia, mutta kaiken olen lukenut. Vaan en kommentoinut.

    Aurinkoisia lukupäiviä ja kivaa kesänjatkoa,
    Kiara-täti

    VastaaPoista
  15. Kiara,
    joo se kirjoitussysteemi on ollut sillon aiemmin vähän hankalampi, tai siis mä oon ainakin onnellinen että voi kirjottaa jopa 3 eri osassa :D Vaikka ite kirjoitanki ihan normaalisti kahdessa osassa..

    Miusta on kiva, että jaksat seurailla. Ei aina tarvitsekaan kommentoida, vaikka toki kommentit aina piristävätkin päivää :)

    Aurinkoa myös sinne!

    VastaaPoista
  16. kaunis banneri ja tyylikäs bleiseri! ja julkaise vaan se videopostaus, me kaikki lukijat innolla odotetaan sitä :)

    VastaaPoista
  17. Oi banneri on todella ihana ! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)