tiistai 21. elokuuta 2012

Hölinääölinäämölinää

On ollu pieni "long time, no see" taas. Tulin sunnuntaina illalla takaisin Joensuuhun, ja oon juossu nyt pari päivää pää kolmantena jalkana paikasta x paikkaan y ja yrittäny siinä välissä vähän lukea kirjoituksiin. No mutta, Weekend Festival oli HUIKEE huolimatta niistä jäätävistä ruuhkista, tursuavista bajamajoista ja viidakkotappeluista vesipisteillä. Mulla oli siis superkiva viikonloppu, ja ahkerana tyttönä kuvailin teille pitkin festaria monta videopätkää. Niistä mun ois tarkoitus askarrella teille pieni videokooste, mutta osa pätkistä on aika huonolaatuisia joten saa nähdä jääkö tämä vain haaveeksi. Anyway, lisää kuvia ja ehkäpä jopa niitä videoitakin seuraavassa postauksessa! Mites muut weekendiläiset, tykkäsittekö vai floppasko teidän mielestä toi kokonaan? + hali sille ihanalle, joka tuli moikkaamaan mua kesken Donkeyboyn keikan ja kertoi lukevansa mun blogia!! :)





Tästä tulee nyt vaan tällanen pikapikapostaus, koska mulla alkaa autokoulun (joo sain viimein aikaiseksi ilmoittautua sinne) toka teoriatunti 20min päästä ja pitäs olla jo menossa. Mulla oli eilen eka tunti siellä, ja oli ihan tajuttoman hauskaa :--D Saa nähä naurattaako minuu vielä sit ku on ekat ajotunnit, ounoou.. 

Nähdään taas :--) Ps. Tsiigatkaa toi mun uusi välikausitakki, oon ehkä vähän rakastunut siihen. Nyt ei palele!

♥: Elli

11 kommenttia:

  1. Jeejeeejee, oot ilmeisesti Mikolla? Meinaan just paras paikka! Itse kävin autokouluni siellä ja nyt kruisailenkin jo pitkin katuja; inssi meni läpi viime viikolla:) Voin sanoo et noi teoriat ei oo läheskään yhtä hauskoja kuin itse ajotunnit:D Turhaa niitä pelkää. Minua ainakin jännitti kun ekan kerran menin rattiin mut siitä sen oppii aika nopeasti ja turhaa sitä jännittää:) Tsemppiä !

    VastaaPoista
  2. Oi, nuo siun hiukset! ♥♥ :)

    VastaaPoista
  3. onkos jotain muita joita täl hetkel rakastat?

    VastaaPoista
  4. Jipii, kiva että viikonloppu meni hyvin. Koulukin pyörähti käyntiin ja elämä rullaa näemmä. Autokoulu! Se oli hauskaa aikaa <3

    syksyä!
    t. kiara-täti, joka näki yksi yö unta, että tapasi sinut irl.

    VastaaPoista
  5. Marjut,
    joo Mikolla käyn ja ihan huippuu ollu tähän mennessä! Ihan oikeen valinnan tein ku mietin mihin autokouluun ilmottaudun =) Kiitti tsempeistä, mua vähä jännittää ajaminen (_vähän_ hehe) mutta ehkä se menee hyvin!:))

    Ewyn,
    haha kiitos<3 kyllä mä tykkään niistä välillä itseki :---)

    Anonyymi,
    on ;)

    Kiara,
    elämä rullaa tosiaan aika hyvin tällä hetkellä! :) Hahaha jännää unta oot nähny, hassua :--D Kaunista syksyä sinne myös!

    VastaaPoista
  6. Mut pysäytti toi sun tukka! Mä alan haluta samanlaisen..!! Ja tsemppiä autokouluun. :-)

    -Tiia

    VastaaPoista
  7. Tiia,
    ei muutaku leikkaamaan! :) On tää ihan kiva kyllä, nyt ku sain vaaleutta tähän ni tuntuu enemmän omalta ku se tumma :) Kiitos!!

    VastaaPoista
  8. ihan mielettömän ihanan näkönen tuo sun tukka tossa ekassa kuvassa! ♥

    VastaaPoista
  9. Anonyymi,
    vooi kiitos paljon! :)<3

    VastaaPoista
  10. Hei sä oot aivan mahtava!! sul on ihan mieletön kroppa ja kauneuttakin löytyy! löysin tän blogin Tähdenlentoja-blogista... ootko kuullu sen pitäjästä hönöstä mitään, ku se ei oo blogannu enää pitkiin aikoihin ?

    VastaaPoista
  11. Anonyymi,
    voi kiitos hurjasti kivoista sanoistasi! :--)) Hönö on mulla facebook-kamuissa ja hyvin sillä tuntuu menevän. Tukkaa kasvatellessa hänelläki varmaa =) Voin vihjasta Hönölle, että tekiskö se jonkun päivityksen pitkästä aikaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)