lauantai 4. elokuuta 2012

Polun varteen aurinko teki pesän latvoihin

Heippa ystävät!

Arvatkaa mitä. Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun marssin lääkäriin näyttämään kaulallani olevaa pattia. Eräänlainen merkkipäivä sekin. Mun ajatukset on tänään pyörineet pitkästä aikaa kunnolla syövässä, ja oon selaillu viime talven kuvia ja lähes koko blogini läpi. Kaikkee sitä on tullutkin koettua :) No, onneks pullat on tällä hetkellä paremmin uunissa kuin vuosi sitten!

Viime päivinä oon käyny Ilomantsissa, syöny suun mustaksi mustikoista, herännyt aamutreeneihin ja lukenut ylppäreihin. Musta tuntuu, että mun pitäisi ehkä stressata vähän enemmän noista kirjoituksista, mutta ehkä se paniikki iskee sieltä jossain vaiheessa vielä. Tällä hetkellä oon kuitenki aika luottavaisin mielin, koska oon ollu kaikki kurssit tarkkana korvana ja vedelly kokeista kymppejä. Kai mä jotakin sit osaan.

Eilen olin koko päivän keittämässä kahvia tenniskentillä, missä on käynnissä yks turnaus. Sain myös arvonimen "kisaemäntä", haha. No ei siinä, mulla oli ihan kivaa!











En oo muuten varmaan täällä maininnut, että ilmoitin itseni keväämmällä Punaisen Ristin vapaaehtoiseksi! Oon tosiaan käynyt viime vuosina hätäensiapukurssin sekä 1. - ja 2. ensiapukurssit. Mä en oo satavarma, mikä musta tulee isona (eikä onneks tarvii vielä ollakaan), mutta sen tiedän että opiskelen itseni ammattiin, jossa saan auttaa muita ihmisiä. Ensiaputoiminta on juurikin sitä. Mä tykkään olla avuksi ja tulen itse siitä iloiseksi, ihan sama saanko palkkaa vai en. Raha on vaan maallista, eikä saa mitenkään tuotettua sitä hyvää fiilistä, mikä noissa talkoohommissa yleensä vallitsee.

Se siitä. Seuraavaksi YLLÄRIPYLLÄRI hiustenkasvatusjuttuja!! Joko nää pursuu teiltä korvista ulos?! :) Sori oikeesti, mutta oon ehkä (ihanihanihan) vähän innoissani esim. siitä, että tukka kasvaa sittenkin. Vaikka edelleenkään se ei ole maailman tärkein asia. Mutta hei oon nainen, joten tämä ymmärrettäköön.

Otetaan tähän väliin pieni tilannekatsaus menneisyyden ja nykyisyyden väliltä.

TÄLTÄ TUKKA NÄYTTI 12.6.2012



TÄLTÄ TUKKA NÄYTTÄÄ 4.8.2012



Haha, noi nykyisyys-kuvat on otettu keskellä yötä, mulla on tosi kiva Betty Boop -yökkäri päällä ja oon totally naturellina tossa, joten suokaa anteeksi. Toivottavasti ette näe painajaisia.

Huomaatteko eron kesäkuun ja tän hetken välillä?!! Mä huomaan. Enää pari senttiä, niin otsis yltää kunnolla kulmakarvoihin. Eli tämä ilon hetki koittanee noin kuukauden kuluttua, jos tukka kasvaa samaa vauhtia mitä tähänkin asti. Voiko ihminen oikeesti olla iloisempi? Sillon ku mun hiiskut alko tippua, jäin eniten kaipaamaan otsista. Mulla on suht korkee otsa, ja näytän vähä hassulle ilman kasvoja kehystäviä hiuksia. Otsis antaa naamalle mukavasti ryhtiä. Tää on huippu tunne huomata, että ensinnäkin alan jo tunnistaa itteni peilistä, plus että en näytä enää syövän sairastaneelta! Me so happy.

Musta tuntuu, että tähän postaukseen tuli ihan liikaa kuvia mun pärstästä. Pakko yrittää skarpata ton kamerankäytön kanssa, jotta saataisiin tänne muutakin matskua.. Siihen asti saatte ihailla tätä näkyä:


Muistatteko, kun multa leikattiin ne kaikki 4 viisaudenhammasta yhtäaikaa pois tammikuussa ennen sädehoitoa???? Mä kirjoitin sillon tänne, että näytän hamsterin ja Paul Frankin sekoitukselta. Vannoin sillon myös, etten tuu KOSKAAN laittamaan tänne kuvaa turvonneista poskistani, sen verta järkyttävät ne nimittäin oli. No, tänään niitä viime talven kuvia selaillessani törmäsin tuohon ylläolevaan kuvaan musta ja Deborahista..... Oikeesti mä nauroin niin paljon, että ei mitään rajaa :-----DD Miten hölmöltä voi ihminen näyttää? Ihan ku oisin syöny ravinnokseni edelliset pari vuotta pullaa. Pakko on jakaa tää myös teidän kanssa. Noniin, nyt on lupa nauraa :)

Nyt meen pukee päälle ja lukemaan yhden kappaleen terkkatietoa. Illalla treffaan Jossua, jipii!

♥: Elli

13 kommenttia:

  1. ihanalla vauhdilla kasvaa takasin tuo tukka :)!
    Ennen kuin huomaatkaan, niin se on jo hartioilla :)

    VastaaPoista
  2. Maailman söpöimmät kuvat noi uudet tukka kuvat !! Aww :) ja se todellakin on kasvanu !

    VastaaPoista
  3. sähän oot aivan sytävän ihanan näköinen noissa 4.8. hiuksissa!!
    Nam ja muuten synntäri onneee!!!

    VastaaPoista
  4. Löysinpäs kivan blogin! Vaikutat ihanalta ihmiseltä, asenne niin kohillaan. Jään seurailemaan juttujas :--)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi 15.58,
    voi kunpa niin kävisikin, et yhtäkkii se ois vaa olkapäillä! :) Kiitos paljon!

    Anonyymi 19.25,
    sinä myös :)

    Lotta,
    haha voi kiitos! :> ehkä tää pehko on kyllä kasvanu (luojankiitos).. Hassuu miten sitä ei ite huomaa ennenku vasta valokuvissa.

    Anonyymi,
    :----) kiitti paaaljon! :)

    Riiketi,
    kiva kun löysit blogini! Kiitos kehuista ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan :)

    VastaaPoista
  6. onpas se tukka kasvanu nopeesti ! Oot jo luonnostaa tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  7. Reettta-,
    nii on! Sais kasvaa vielä nopeemmin =D Ja phah tiiä nyt tosta luonnonkauneudesta, mutta kiitos paljon!:))

    VastaaPoista
  8. Hamsteri :)
    Tänään päättyi oma matkani syövän kanssa. hiphei! Säteet päättyivät jo eilen, mutta lääkärikäyntiä en saanut kun vasta täksi päiväksi. Mutta nyt enää kontrollikäynti 3kk kuluttua ja seuranta.
    Ja hyvinhän tuo tukka kasvaa. Itse iloitsen kulmakarvoistani (ei enää voldemortia aamuisin) ja parin millin sängestä. Pariin kertaan höyläsin kasvavan sängen, kun oli sen verran harvaa ja haurasta, että päätin tasoittaa näin heti alkuun. Mutta tästä se lähtee, oma hiustenkasvatusprojekti! :)

    VastaaPoista
  9. Paula,
    JIPPIIIIII!! Voi vitsi oon tositositosi iloinen siun puolesta :)) Se on ihan loistava fiilis, eikö? Menikö sulla muuten sädetys hyvin, tuliko ihottumaa tai mitään? Tää oli kyllä nyt ihan ehottomasti päivän paras uutinen! :)

    Ja hahahahhaa nauroin tolle "ei enää voldemortia aamuisin", mä niiiiiiin tiedän ton tunteen :D vähä surkuhupaisaa jopa, tavallaa nauratti oma peilikuva mutta toisaalta otti niin hirveesti päähän ettei niitä kulmakarvoja ollut.. Tsemppiä hiustenkasvatukseen, ne lähtee yllättävän nopeesti kasvamaan! :)) Ja onnittelut vielä Hodarin selättämisestä, oot vahva ihminen!

    VastaaPoista
  10. Sädetys oli varsin rento kokemus. Joka aamu/aamupäivä rento 2,5 km pyöräily klinikalle, pikainen naistenlehtien selailu, 5min hoitopöydällä ja sitten pyöräily takasin kotia. Ja kertaakaan en joutunut sateessa pyöräilemään! Kaikesta huonosta ja epävakaasta säästä huolimatta, omalle kohdalle osui aina varsin mukavat pyöräilykelit. :)
    Mitään hirveän näkyvää ihottumaa ei tullu. Rinnus punotaa hieman, mut en oo varma onko se koneen säteistä vai auringon säteistä. Sytojen ajan käytin hoitsun suosituksesta 50+ aurinkosuojaa (dakarbatsiinin takia), ja vähitellen lopetin sen kanssa lotraamisen kun sytot loppu.
    Eilen tuli kyllä paljon kaikkea kivaa. Syöpä ohi, tehtiin maailman parhaat korvapuustit kaveriporukalla, saunottiin ja yks pariskunta meni (viimein) kihloihin :)

    VastaaPoista
  11. ootsie ite keränny noi kaikki mustikat? ihana blogi sulla :)

    VastaaPoista
  12. Paula,
    oho mä en oo yhtään huomannu sun kommenttia! :( Sori!Kiva kuulla, että näkyvää ihottumaa ei tullut, mullaki rintakehä vaan vähän punotti, ei muuta. On se sädehoito vaan aika jees :D Nautihan nyt elämästä, ainaki noi sun korvapuustikekkerit kuulosti ihan superkivoilta!

    Anonyymi,
    en, sisko keräs :--D Mä en oo ihan niin innokas marjojenpoimija.. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)