sunnuntai 12. elokuuta 2012

Tänään ei satanutkaan vaikka taivas on ollut painava pitkään














Kuopiossa oli jäätävä tuuli, mutta kaupoista löytyi uudet lempparifarkut (hoxhox, kuvassa) ja monta muuta kivaa juttua. Tiedättekö, kun kaikki perustarvikkeet loppuu yhtäaikaa? Meikkeihin ja hiusmömmöihin saa yhdellä kertarykäisyllä kulutettua aika tosi paljon rahaa.

Mulla on rästissä yksi matikan tilastotyö keväältä, enkä tykkää siitä yhtään. Onneks on kavereita, jotka auttaa. Lukiossa on ihan liikaa matikkaa, kuus pakollista kurssia frekvenssejä ja derivaattoja tällaselle tomppelille on vähän turhan paljon pyydetty.

Oon ihan rakastunut parsakaaliin, voisin suunnilleen elää sillä. Punajuurisalaatista en tällä hetkellä pidä, koska se sotki mun valkoisen paidan. 

Ylihuomenna alkaa koulu ja se on musta mukavaa! Kaipaan arkea ja rutiineja, haluun kirjoitukset pois alta. Mua hymyilyttää ihastuttavat ihmiset ja uudet persoonallisuudet. Sitäpaitsi saan pukea päälleni abi-hupparin, ja sekös jos jokin on siistiä. Outoa on, että mun PIKKUsisko aloittaa lukion. Mä oon kamala ikäloppu.

Syksyn ensimmäiset kylmät päivät tuovat mulle mieleen vuodentakaiset fiilikset, elämäni juuri diagnoosin saaneena syöpätyttönä. Mulla oli silloin tapana tehdä loputtomia kävelylenkkejä ruskassa ja yrittää sisäistää tulevan ajanjakson tapahtumia. Odotin hetki hetkeltä, milloin tukkaa alkaa tippua, milloin oksennan ekan kerran. Mä olen niin onnellinen, että toi kaikki on takana nyt. Mun piti kokea se oppiakseni uutta, mutta ei ne tippalaitteet silti mitään all-time-favouritteja oo.  

Aika menee laittoman nopeesti: mulla on kohta edessäni jo toiset kontrollit. Vastahan jännitin ensimmäistä tarkastusta? En käsitä, että mennään jo syksyssä ja edessä on taas kaamos. Mutta mä selviän siitä, me kaikki selvitään siitä. Kaamoksen jälkeen tulee taas valkoinen talvi, ja sen jälkeen lämpimät päivät. 

Mun sisälläni asuvasta tenniskärpäsestä on kasvanut tennishärkänen. Laskujeni mukaan oon pelannut tällä viikolla 8h tennistä, ei paha lainkaan. Voisin pelata vielä lisää. Siitä tulee niin hyvä olo, kun tietää tehneensä jotain. Sitäpaitsi kaverit siellä on parhaita.

Eilen hyvästelin ystävän sen läksiäisissä, se lähtee vuodeksi ulkomaille. Tuli kateellisuus, mäkin haluan vaihtaa maisemaa. Mutta sen aika ei oo vielä, sen aika tulee joskus mutta ei vielä nyt. Ei mulla ole kiire.

Siinä mun päivät pähkinänkuoressa. Mä tykkään edelleen kommenteista, niitä saa laittaa. 

♥: Elli

PS. Varasin itselleni kampaaja-ajan tiistaille. Ensimmäistä kertaa hiustenlähdön jälkeen mä aion istahtaa parturin penkkiin. Kertokaa mulle, mitä teen! Harkitsen vakavasti laittavani vaaleanruskeita raitoja sinne sun tänne, jotta tukkaan tulisi vähän eloa. Sen lisäksi tasoitan pahimmat hapsut pois, jotta pää ei näytä niin variksenpelättimeltä.  Kuulostaako hyvälle vai pahalle vai ihan suhtkoht siedettävälle?

12 kommenttia:

  1. en nyt tiedä tykkäätkö ideasta, mutta miten olisi jos dippaisit hiustesi latvat jollakin hauskalla värillä? voisi piristää syksyllä :)
    - johanna

    VastaaPoista
  2. Just ihanat värit tossa luomiväripaletissa :)) toi "mitä teen mun hiuksille" tuskailu on niiin tuttua! Mutta sun suunnitelmat noista vaaleenruskeista raidoista kuulostaa erittäin kivalle :)

    VastaaPoista
  3. Noi raidat kuulostaa musta ainaki hyvälle ! :) Ihana postaus taas, tulee niin hyvälle mielelle ku lukee sun postauksia, oot huippu tyttö !

    Ps. Ihana otsikko <3

    VastaaPoista
  4. nää sun postaukset on niin ihania ja näistä tulee aina hyvälle mielelle, kirjotat tosi hyvin ♥ hiusidea kuulostaa kivalle, ja se on ihan sama mitä teet sun hiuksille, koska näytät aina ihan mielettömän kauniille, oli hiukset millaset tahansa :--)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi,
    hmmm, pitää miettiä tota dippausta! En tiiä, sopisko se näin lyhyisiin hiuksiin, mutta toisaalta se vois näyttää aika hauskaltakin :) Kiitti ideasta, mä harkitsen sitä!

    Ida,
    joo mun meikkipussista puuttui tollanen perusluomivärien sarja, siinä on kyllä hyvät sävyt :) Olin ihan jo unohtanu, kuinka vaikeeta nää päivät ennen kampaajalle menoo aina onkaan. Viimeks oon ollu kampaajalla elokuussa 2011 ni en muistanukaa enää :D

    Lotta,
    kiitti paljon, itsekin olet huippu tyttö! (= Kyllä mä laitan ehkä noita raitoja, jotenki tekee mieli saada vaihtelua tähän tukkaan. Otsikon sanat on muuten Johanna Kurkelan biisistä Rakkauslaulu :>

    Anonyymi,
    voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Tuli hyvä mieli =))

    VastaaPoista
  6. Oon ettiny vastaavanlaisia korviksia jo pitkään, mistä oot nuo ihanuudet löytäny? :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi,
    Kuopion H&M:ltä löysin! :) Joensuussa ei oo :(

    VastaaPoista
  8. Matikka on kivaa :) sanoo entinen matikkalukiolainen. Mutta onneksi sulla on kavereita, jotka auttaa kun kouluhommat tökkii.
    Raidat kuulostaa aika kivalta idealta. Ite oon käyny netissä eri sivustoilla ihailemassa kaikkia lyhyitä kampauksia ja suunnitellu, miten haluan tukkani minkäkin pituisena laittaa. Nyt tosin 2mm kanssa keskityn enemmän kynsieni laittoon, kun ne sentäs kasvavat tyydyttävällä nopeudella :D
    Mutta haivenien leikkaus + raidat luulisi piristävän näin koulujen alkuun. Jos hieman kehtaat luopua pituudesta leikkuumallin eteen, seuraava hiusmalli on aika ihana ja monipuolinen noin lyhyeksi http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=15643&month1=&pg=1&styl1=Pierre%20Alexandre

    VastaaPoista
  9. Mistä tuo ihana turkoosi neule on? :)

    VastaaPoista
  10. Paula,
    matikka on kamalaa!! Oon tapellu sen kanssa alakoulusta asti, mutta nyt on onneks kaikki pakolliset matikat luettu <3 Voi tätä onnen määrää.

    Toi hiusmalli on kyllä ihan näpäkkä, mut mulla tuskin riittää rohkeus ottaa noin paljon pituutta pois enää :D Tai siis, nyt ku on tottunu jo siihen tunteeseen et niskassa on hiuksia. Mutta aiemmin oisin voinu hyvinki tykätä tuollaisesta itselläni, joten kasvata ihmeessä sie sellanen!:)

    Anonyymi,
    se on H&M:ltä 19,90:)

    VastaaPoista
  11. vaaleenruskeet raidat kuulostaa tosi hyvälle! sopii varmasti tosi hyvin:) ja hei et näytä variksenpelättimeltä :DD haha:D oot kaunis tyttö :)

    VastaaPoista
  12. Anonyymi,
    kiitos kivasta kommentista!<3 PS. kyllä tässä tukassa on vähän sellanen variksenpelätin-efekti, yritän vaan aina piilottaa sen noissa kuvissa;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)