maanantai 8. lokakuuta 2012

Sen nimi oli Kaaos'12
Partioleiri oli superkiva! Olin tosiaan keittiötätinä koko tapahtuman ajan, ja nyt jomottaa käsiä siihen malliin että kaikesta päätellen tuli muutaman kerran suurtalouskeittiön kattiloita nosteltua... :) Leiriläisiä oli mukana huikeet 101 kappaletta, joten sitä ruokaa sai kyllä tehä jokaiselle aterialle aikamoisen satsin. Esim. kaurahiutaleita ostettiin kevyet 4kg kahta aamua varten :--) No mutta ainakaan tähän mennessä ei oo raportoitu yhdestäkään ruokamyrkytyksestä, joten oon ehkä onnistunut tehtävässäni!

 Sain uudet piilarit!! Nää päässä voi nukkua kuukauden putkeen, jeee. Elämä on taas astetta helpompaa.

 Intona uuteen jaksoon... Enää 2 jaksoo kouluu jäljellä, mitä ihmettä?! Somebody tell me, mitä teen lukion jälkeen. Mulla ei nimittäin ole hajuakaan.
Muuten mun elämään ei kuulu oikeen kummosia. Tänään sain ystävän takaisin Saksasta (willkommen züruck! hitto mun saksan taidot on muuten ruosteessa...), äsken käytiin Jossun kanssa salilla ja iltapalaksi popsin siskon tekemää marjakiisseliä, nam. Huomenna aamulla suunnataan taasen salille + tenniskentälle, ja loppupäivän noudatankin minuuttiaikataulua. Luvassa on koulun lisäksi ajotunti, kokous, toiset treenit ja meidän lukion hallituksen järjestämä Casino-ilta! Kaikki norssilaiset ja iskiläiset muistakaahan ostaa lippu tuonne sekä itsellenne että avecille, me myydään niitä vielä huomenna välkällä ja ovelta saa ostettua myös :--)

Nyt meen tekee pesut pisut ja pusut, ja sitten nukkumaan!

♥: Elli

6 kommenttia:

 1. olipas kiva postaus ! Ittelläni kans eka partioleiri viikonloppuna pitkästä aikaa parin vuoden tauon jälkee, huippua ! Marraskuussa oon kans todennäkösesti tulossa Joensuuhu ryhmäohjaajakoulutukseen partion puolesta :) Onnea kahteen viimeseen jaksoon, oot huippu !

  VastaaPoista
 2. hei onko nuo hohtavan neliöt vihkoja, vähä ihania!!!:D mistä oot ostanu??=)

  VastaaPoista
 3. Reettta-,
  ai sä oot tulossa ROKkiin! Muutama meijänki lippukuntalaista on menossa sinne :--) mä kävin vielä sillon aikanani VJ-kurssin, ku ei ollu näitä ROKkeja vielä.. Ja kohta meen PJ-kurssille jee :> Partioleirit on kyllä parhautta, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! :))

  ella,
  joo on vihkoja :D Mustaki ne oli ihania! Suomalaisesta kirjakaupasta 2e/kpl, not bad :--)

  VastaaPoista
 4. Ajatella, kohta ammatinvalinta edessä. Varmasti joku ihmisläheinen ammatti olisi sinulle sopiva. Jotain psykologiaa, terveyttä? Onko sairaanhoitaja poissuljettu vaihtoehto? Voisin kuvitella, että olisit ihana jossain sellaisessa työssä, jossa voisit ammentaa omista kokemustasi - tosin voin myös kuvitella, että sellainen kutsumus saattaa herätä vasta vähän vanhemmalla iällä. Välivuosikaan ei ole huono vaihtoehto, ja ammattia voi vaihtaa montakin kertaa, eli ei stressiä. :)

  VastaaPoista
 5. Ei muuta kun inttiin vuodeks se helpottaa.

  Miks et käytä laseja vaan piilareita?
  Saisko kuvaa lasit pääässä? (jos sellaset löytyy...)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  oonkin miettinyt paljon tosiaan tuota terveystiedon opiskelua, se kiinnostaa ylivoimaisesti kaikista aloista tällä hetkellä eniten :) Aika näyttää, mikä musta tulee! Ja on hyvä tietää, että vaikka valitsen yhden tien, niin muutkin ovet pysyvät silti auki. :>

  Anonyymi,
  haha joo, en taija sitä inttii kuitenkaan :--D Käytän piilareita koska urheilen paljon ja lasit on tennistä pelatessa tosi epäkäytännölliset. Mun mielestä noi mun nykyiset lasit ei myöskään sovi lyhkäseen tukkaan, vaan näytän lähinnä 30-vuotiaalta ne päässäni :) Pitkän tukan kanssa ne oli tosi kivat! Mä voin tyrkätä seuraavaan postaukseen kuvan itsestäni lasien kanssa, on mulla niitä jotain vanhoja olemassa =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)