perjantai 7. joulukuuta 2012

With "there's no tomorrow" echo in my mind

Huhhuh mikä viikko takana! On riittäny kyllä vilinää ja vilskettä vaikka muille jakaa. Jotenkin onnistun aina buukkaamaan kaikki päivät täyteen - ja nautin siitä, vaikka välillä väsyttääkin. Jaksamisen tunne on nimittäin yksi niistä asioista, joita on oppinut arvostamaan vasta syövän jälkeen.


Tiistaina hyppäsin aamujunaan, joka vei mut päiväksi Helsinkiin. Koulu järkkäsi meille mahdollisuuden käydä Studia-messuilla tutustumassa jatkokoulutuspaikkoihin, ja tottakai mä käytin tämän tilaisuuden hyödykseni. Reissu oli oikein antoisa, ja sain paljon lisätietoa mua kiinnostavista koulutusaloista. Voin tehdä tulevaisuudensuunnitelmistani erillisen postauksen lähiaikoina, jos teitä vaan kiinnostaa. Kiitos muuten sinulle ihanalle, joka tulit moikkaamaan mua tuolla messuilla!! :) Menin ihan superhämilleni ja saatoin olla vähän jäinen siinä tilanteessa, mutta hehkutin kavereille koko loppupäivän, miten siistiä oli törmätä blogini lukijaan.

Oon myös saanut elää aikamoisessa juhlahumussa tällä viikolla! Sekä Johanna että rakas serkkutyttöni saivat nimittäin päähänsä valkolakit keskiviikkona, ja kyllähän niiden kunniaksi sietääkin juhlia. Nyt on juotu skumppaa, tanssittu jalat rakoille ja nautittu nuoruudesta taas tarpeeksi jonkun ajan edestä. Koettu on myös korkkarijuoksu läpi täpötäyden Citymarketin (oli kiire), mä niiiiiin tunnen ne ihmisten katseet meidän selässä vieläkin... No mutta anyway, onnea vielä kerran miun murusille ja muillekin nyt valmistuneille!


Ajattelin toteuttaa huomenna sen toivomanne "Päiväni kuvina" -postauksen, jos saan aikaiseksi. Luultavasti suurin osa huomisesta menee kuitenkin tennishallilla, koska täällä on meneillään kisat ja finaalit pelataan huomenna. Joten katellaan teenkö ton postauksen huomisesta vai jostakusta muusta päivästä, johon sisältyis muutakin ku tennistä... :)




Ylläolevissa kuvissa esiintyy pari ale-löytöä, eli ihan tavallinen korallinvärinen paita ja valkoinen neuletakki. What do you like? Mun mielestä noi on just eikä melkein miun tyylisiä: simppeleitä ja raikkaita.

: Elli

Ps. Ei oo enää pitkä aika jouluun! Jee. Miut voi muuten bongata keskustan sittarilta paketoimasta nyt näin joulun alla ;)

17 kommenttia:

  1. Ihana! Mul on toi sama partiolaisten kalenteri :)

    VastaaPoista
  2. Ihana toi neule ! :)

    VastaaPoista
  3. mistä toi neule on?:)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi,
    jeee! Partiolaisten joulukalenteri on perinne :)

    Lotta,
    miustakin! :)

    Anonyymi,
    se on ONLYsta =)

    VastaaPoista
  5. Tee ihmeessä tulevaisuudensuunnitelmapostaus! :) (hyi mikä sanahirviö)

    VastaaPoista
  6. Itsekin tuin tänä jouluna partiolaisia ostamalla tuon kalenterin! Hassua se, että SPR:n joulukalenteri maksoi 4e enemmän ja luukkujen sisällä on tylsiä valkoisella taustalla olevia kuvia, jotka eivät liity kalenterin kuvaan :D.

    Kiva bloggaus! Keep going:)

    VastaaPoista
  7. stupid kid,
    jeee meitä partiolaisia kannattaa tukea!! :) Sitäpaitsi kuten sanoit, onhan toi kalenteri just kiva. Varsinkin kun en näin allergikkona oo koskaan pystynyt mitään suklaakalentereita tms syömään... :(

    Kiitos positiivisesta palautteesta!

    VastaaPoista
  8. Oot aivan uskomattoman kaunis :) Todella kauniit kasvonpiirteet!

    VastaaPoista
  9. emppu,
    voi itse olet! :)) Kiitos!

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus taas jälleen kerran!:) Ja kyllä on vaatteeta ihania varsinkin tuosta neuleesta mie pidän!:) Onko siulla muuten instagramia?:) Ois nii mukava seurata siun elämää sitäkin kautta!:) Terveisin blogiisi hurahtanut lukija :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymi,
    kiitos iso! :)) Miulla ei oo instagramia - vielä ainakaan. Oon kyllä harkinnut tunnareitten tekemistä, mutta en oo varma tulisiko mun päiviteltyä sinne mitään... Huutelen täällä blogin puolella, jos hankin itelleni joskus sen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin miustakin aluks tuntu siltä että ei tää oo mun juttu ollenkaa mutta nyt voin sanoo melkeempä etten vois elää ilman sitä! Jään siis innolla odottamaan tätä huuteluasi! :))

      Poista
  12. Et sä ainakaan mun silmiin vaikuttanu yhtään jäiseltä, mäki olin iha hämilläni ja mietin et kehtaanko tulla edes moikkaamaan!:D tuntuu et olis nähny jonku julkkiksen :--)!!Olit tosi pirtee ja ystävällinen just samanlaine millaseksi oon sut tän blogin perusteella kuvitellut :-)! -Satu

    VastaaPoista
  13. Anonyymi,
    pitää sit oikeesti harkita tota instagrammia! :D

    Anonyymi,
    haha hyvä ettei se jäisyys näkyny ulospäin sitten...! Just huippuu ku tulit moikkaamaan, oli kyllä päivän piristys se :) Eli kiva ku uskalsit! Kiitos paljon ja ihanaa joulunodotusta siulle:> Toivottavasti sait messuista yhtä paljon irti ku mie!

    VastaaPoista
  14. Ihania ale-löytöjä molemmat, sopii sulle tosi hyvin! :) Itellä on ollut vasta muutaman vuoden ajan partiolaisten joulukalenteri, mutta täytyy kyllä sanoo, että se on ihan paras! On aina ihana arvuutella, että millanen kuva minkäkin luukun takaa aukeaa... :)

    VastaaPoista
  15. Sanna,
    veit sanat suustani mitä tulee tuohon joulukalenteriin! :) Ja kiitos paljon, mäkin tykkään noista ale-löydöistäni :>

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)