torstai 3. tammikuuta 2013

Cosmetics

Mä olen maailman mukavuudenhaluisin tyyppi. Jos mun on aamulla valittava, heräänkö aikaisemmin laittautumaan vai nukunko 15min pidempään, vastaus on nanosekunnissa selvä - uni voittaa tän skaban ihan satanolla. Siks meikkaan yleensä vähän ja näytän mielestäni muutenkin paremmalta ilman paksua pakkelikerrosta. Mulla on myös lähes joka päivä treenit, ja hikoillessahan meikki tukkii ihohuokosia aiheuttaen epäpuhtaisuuksia. Ja kyllä mulla sen verran hyvä itseluottamus on, että voin huoletta mennä kouluun tai kaupungille ilman tälläytymistä. Luonnollisuus ennen kaikkea;)

Kuvasin ajankuluksi vakkarikauneudenhoitotuotteeni, joihin luotan kerta toisensa jälkeen. 


1. Huulirasva. Laskin joskus koulussa, montako huulirasvaa löydän mun laukusta/penaalista/takintaskuista yhteensä, ja luku oli lähempänä kahtakymmentä kuin kymmentä... Pojat pyöritteli silmiään :) En tykkää värillisistä huulirasvoista, käytän yleensä noita Blistexin suojaavia voiteita.

2. Puuterisuti

3. Lumenen hoitava meikkivoide. Tosi kevyt, raikas eikä liian pigmenttinen. Just bueno koostumus: ei liian paksua vaan helppo levittää ohut kerros kasvoille. Oon tykästynyt tähän ihan kympillä, en vaihtas muuhun.

4. H&M aurinkopuuteri! En osta mitään muita meikkejä henkkamaukalta, mutta tässä on mielestäni huikee hinta-laatu -suhde. Kesäisin en käytä meikkivoidetta ollenkaan, vaan laitan pelkästään tätä ja se riittää.

5. Oon käyttäny tätä MaxFactorin maskaraa ties kui monta vuotta jo, enkä uskalla ees kokeilla mitään muita enää! Tuntuu ettei mikään ripsari voi vetää vertoja tuolle. Tuo on opiskelijabudjetille semikallis (17e jotain), mutta ehdottomasti hintansa väärti. Saa räpsyttimet näyttämään 3x pidemmiltä ja tuuheemmilta! Suosittelen lämpimästi.

6.
Goshin tavallinen luomiväripaletti, jota käytän silloin tällöin. Kulutan lähinnä noita vaaleampia sävyjä, jos oon nukkunu huonosti ja silmät näyttää sen mukaisilta. Tossa on kivat värit arkikäyttöön, koska ne ei erotu, mutta antaa kuitenkin "huolitellumman" vaikutelman.

7. Lumenen kulmakynä. Tätä en oikeestaan tartteis, koska mulla on niin tummat kulmat luonnostaan. Opettelin kuitenkin syövän aikaan piirtämään itselleni kulmat (että oisin näyttäny vähän vähemmän Voldemortilta), ja kynän käyttö on jääny siitä lähtien tavaksi. Turhaksi sellaiseksi, josta voisin kyllä opetella eroon.


1. Suoristan nykyään vaan otsahiuksia, koska kasvattelen takapiiskaa pitämällä niitä ponnarilla. Franck Provostin lämpösuoja auttaa hiuksia kestämään kulutusta ja tuoksuu sitä paitsi ihanalle.

2. Pesen naaman aamuin illoin joko Nivean tai Lumenen syväpuhdistavilla geeleillä. En oo erityisen merkkiuskollinen näiden suhteen, oikeestaan mikä vaan puhdistusmömmö käy. Mutta nää nyt toimii ainakin!

3. Pesun jälkeen suihkuttelen hiuksiin tuota Garnierin hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Sain syövän jälkeen tosi karhean hiuslaadun, mikä muuttuu pörröiseksi luonnonkiharuutensa takia. Tää vähän lieventää sitä pörröisyyttä, tai ainakin haluun kuvitella niin :D

4. Mulla on muuten hyvä iho, mutta talvisin kärsin käsien kuivumisesta. Siks laukussa kulkee mukana toi Acon käsirasva, jota kuluukin yhden talven aikana monta putelia.

5. Tää on yks niistä ehdottomista lempparijutuista, mitä tulee kauneudenhoitoon: Nivean tavallinen Creme-voide. Ostin ekan purkin tuota ollessani vielä 7lk, ja jäin koukkuun. Levitän tätä 2-3 kertaa päivässä, enkä varmaan milloinkaan saa tästä tarpeekseni.Täydellisen tuoksuinen, kosteuttaa just sopivasti, ei aiheuta näppyjä, saa ihon jotenkin hehkumaan. Toivottavasti tän tuotanto ei lopu koskaan tai oon pulassa.

Mitkä on teidän lempparimeikkejä ja löytyykö hyllyistänne samoja tuotteita ku miulla? Ja Antti TIIÄN että tuut kuitenkin nälvimään tähän jotakin, niin kehotan sinua jo nyt pitämään ah-aina-niin-hauskat kommenttisi itselläsi :--)

♥: Elli

11 kommenttia:

  1. no mut jos ne o aina nii hauskoi ni miks niitä ei sais tänne postailla :)) mut siis itse postaukseen :omat kauneuden hoitoaineeni jallu ja iso nivea ovat tunnetusti toimivia :)

    VastaaPoista
  2. Noh, mitähä tähän ny sanois? Mäki suoristan hiuksiani? (ps. oon kalju). No mut plussaa, ettet käytä liikaa meikkiä/oot välillä meikitön. Oon siitä varmaan joskus maininnukki. Värikarttoja, kun saa ihan netistäki tilaamalla nykyään ja jos oikee reipas on, niin kävelee ihan vaikka K-Rautaan tai Värisilmään.

    VastaaPoista
  3. sacco,
    ahhahahaha :--D Ihanaa, sun pitäs kans perustaa blogi että voit tehä ihan ikioman kauneudenhoitopostauksen! Ottasin mielelläni kaikki sun vinkit vastaan. Ja oon samaa mieltä noitten värikarttojen suhteen, ei oo mun juttu laisinkaan :)

    VastaaPoista
  4. No siinähän se! Teen oman kauneudenhoitoblogin! Kyllä nyt ollaan asian ytimessä! :D:D

    VastaaPoista
  5. sacco,
    jään innolla odottamaan ;) Tuu heittää tänne sit se linkki niin liityn lukijaksi!

    VastaaPoista
  6. Mulla löydettiin ennen joulua kaulasta patti ja lääkäri passitti ultraan. Löyty useempia turvonneita imusolmukkeita koko kaulan alueelta. Mulle määrättiin kokeeks antibioottikuuri joka ei kuitenkaan auttanu. Nyt mulla on seuraava aika lääkärille ens viikolla. Pelkään ihan hirveesti että multa löytyy imusolmukesyöpä D: tuntu vaan helpolta purkaa jollekin joka on käyny sen läpi.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi,
    ounouu! :(( Ootko ollu flunssassa lähiaikoina? Voihan noi turvonneet imusolmukkeet olla vaan seuraus siitä... Ja on olemassa muitakin "kivempia" imusolmukesairauksia kuin syöpä! Ei kannata huolehtia vielä, kun mikään ei oo varmaa. Tiiän et se on helpommin sanottu ku tehty, mutta kannattaa nyt turvautuu siihen faktaan että on TODELLA pieni prosentuaalinen mahdollisuus, että se ois syöpää. Ja vaikka olisikin, niin siitä voi selvitä! Nyt keskity tietoisesti vaan muihin asioihin kuin pateista murehtimiseen: harrastuksiin, kouluun tms. Ja sit ku oot tavannu lääkärin niin tiedät taas vähän enemmän että missä mennään :) Tsemppiä ja lupaathan tulla kertomaan mulle, jos sieltä löytyy jotain huolestuttavaa?! Mä kuuntelen ja autan mielelläni jos vain suinkin osaan. Saa laittaa myös meiliä elppa-@hotmail.com, jos tää blogin kommenttiboksi tuntuu liian julkiselta paikalta :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä ehdottomasti olet ensimmäinen, joka tästä blogista saa tietää! ..tai no ehkä taistelutoverit intissä "eiku hei oottakaa nyt ku päivitän tän mun kauneusblogin!" ;D

    VastaaPoista
  9. sacco,
    :D:D näinpä! Ei mut hyvä että uskallat olla rohkeesti oma ittes ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)