tiistai 29. tammikuuta 2013

Kuopio-Helsinki-Oulu-Joensuu







Lähdettiin Jossun kanssa keskiviikkona päiväreissulle Helsinkiin, tarkoituksenamme valmistella Jossun muuttoa vähäsen. Startattiin aamulla ja tultiin takaisin yöllä, eli aika nopee reissu oli kyseessä. Epäkuntoiset navigaattorit yhdistettynä meidän suuntavaistoon ja Etelä-Suomen liikenteeseen ei muuten oo se maailman hauskin yhdistelmä... Piipahdettiin oikeestaan vaan Jumbossa, Askossa ja Ikeassa. Ennen kotimatkaa käytiin tankkaamassa ittemme kunnon roskaruualla, en ees muista millon oon viimeks syöny mäkkiä tms...? Eikä kyllä tee mieli pitkään aikaan tollasta, suosin mieluummin ihan perus kotiruokaa ja puhtaita raaka-aineita.

Torstaiaamuna käväsin koululla ja töissä ja iltapäivällä hyppäsin Ouluun menevään bussiin. Olin siis viikonlopun moikkaamassa Anttia ja muita kavereita, ja oli ihan huippua! Viikonloppu sisälti mm. älyvapaita juttuja, tärkeitä ihmisiä, pitkään nukkumista, Gina Tricotin (why oh why sitä ei oo Joensuussa..) ja luistelemista. Pojat opetti mut myös tekemään käsijarrukäännöksen autolla!! En kyllä usko, että sitä taitoo tuun ihan heti tarvitsemaan, koska poljen kaikkialle pyörällä :D


Eilen oli lukion TJ0, eli mulla ei enää oo yhen yhtä oppituntia jäljellä! Kirjotukset vaan, mutta kyllä niistäkin selviää. En jotenkin jaksa stressata niistä, haha. Luotan siihen, että oon kuunnellu tunneilla tarkkaavaisesti ja päässy kokeet kunnialla läpi, eli en mä voi ihan mahdoton tapaus olla.

Ainiin muuten, se viikon takainen Kuopion reissu ei valitettavasti tuonut mun ystävälle toivottuja tuloksia. Joten nyt meidän kaikken on aika oikeesti toivoa ja rukoillakin sydämemme pohjasta, että BEACOPP-hoito toimii odotusten mukaisesti! Olin eilen kaverin tukena sairaalassa, kun sillä vaihdettiin ABVD-hoito tuohon BEACOPPiin. Tuntu, ettei oikeita sanoja löytynyt, teki vaan mieli itkeä. On niin perkeleen epäreilua, että toisille tuo ABVD toimii ja toiset joutuu kokemaan vielä rankemmat hoidot. En tiiä, mitä oisin tehny, jos hoidot ei ois tepsineet mun kohdalla... Ihan käsittämätöntä. Kuka tai mikä voima sitä paitsi saa päättää, kenen syöpä laantuu ekalla yrityksellä ja kenen ei? Ja millä ihmeen perusteella? 

Nyt Jossun kautta treeneihin, ciao! Mulla on suunnitteilla teille yks toivepostaus, katotaan josko saisin sen tän viikon aikana tehtyä ;)

♥: Elli

17 kommenttia:

  1. mikä on käsijarrukäännös?

    VastaaPoista
  2. sullon isot tissit :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi,
    siis se että ku lähestyy risteystä niin ei jarruttele polkimella, vaan tekee semmosen ihme nopeen käännöksen vetämällä käsijarrun päälle ja vapauttamalla sen sit ku auto on kääntyny :--D Hirmu vaikee selittää tälleen! Mutta vissiin joissain tiukoissa mutkissa käkkärikäännös on kätevämpi, ainaki pojat kovasti väitti niin. Ite en kyllä tykänny siitä yhtään:D

    Anonyymi,
    no kiitos, kyllä näillä pärjää... :D

    VastaaPoista
  4. Heei, mainitsin sinut blogissani. :)

    http://narikkatytto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. onko tuo antti sun poikaystävä? ;)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi,
    voi kiitos paljon! :)

    Anonyymi,
    ei oo =)

    VastaaPoista
  7. no missä se kysymyksiin vastaaminen-postaus nyt viipyy? sunhan piti vaan muokata sitä ja laittaa sieltä luonnoksista tänne uudestaan...vai

    VastaaPoista
  8. Anonyymi,
    voi hyvänen aika, mitä siinä oli niin ihmeellistä? Kysy tässä uudestaan jos joku vastaus jäi kaivelemaan! :) Siinä ei edelleenkään oo kuvia, laitan sen kyllä näkyviin sitte kuhan jaksan kuvata pärstääni tarpeeksi :--)

    VastaaPoista
  9. täällähä o tiukkaa porukkaa iha hirvittää!!!

    VastaaPoista
  10. Anonyymi,
    näemmä joo.. :) Kyllä mä sen postauksen laitan takasin, dont worry pupuset!

    VastaaPoista
  11. Moikka! Haastoin sut mun blogissa kertomaan 4 random asiaa itestäs! :)

    VastaaPoista
  12. Hah, olipa hassu bongata tuttu tästä sun postauksesta :D Tiedän siis Antin kun itsekin Oululainen olen :) Kattelin vaan että näyttääpä melkosen tutulta ja sitten nimestä osasinkin yhdistää!

    Hihei, oot hirmu ihana ja tuommonen positiivinen ilopilleri, sun juttuja jaksaa kyllä aina kuunnella ja katella ja lukia vaikka kuinka :---)

    VastaaPoista
  13. Anonyymi,
    jeee kiitos kauniista kommentista ja kivoista sanoista :--) Tuli hyvä mieli! Haha joo, me seurusteltiin aiemmin Antin kanssa, eli jos oot samassa lukiossa sen kanssa ni oot hyvinki voinu bongata miut siellä teijän koulun käytävillä joskus =D Maailma on tosi pieni! :)

    VastaaPoista
  14. Joo tosi hyödyllistä oppia saamaan auto halinnasta pois... Setä sininen ei tykkää.

    VastaaPoista
  15. Anonyymi,
    puolustaudun: en osaa sitä vieläkään kunnolla enkä ees aja autoo päivittäin. Ja koska oon tosi aloittelija vasta, voin vannoo että oon supersupervarovainen eikä tulis mieleenkään käyttää tota käsijarrukäännöstä! Haha :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)