sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

@Vanda hoods

Muutto hoidettu, mutta en oo saanu nettiä vielä toimimaan omassa koneessa. Sen takia miulla ei oo nyt teille antaa mitään kuviakaan tähän, koska oon Jossun Macilla enkä osaa käyttää tätä. Pitänee marssia piakkoin johonki liikkeeseen ja hankkia langaton netti, niin pääsen sitte postaamaan kunnolla :) 

Anyway, tää kämppä on ihana ja alan pikkuhiljaa muistaa, mihin suuntaan pitää lähtee kävelemään, jos haluaa asemalle, haha. Tässä on vieressä superkivat lenkkeilymaastot ja muutenki tää on kivan oloista aluetta. Yritän tehä teille jonkunasteista kotipostausta heti, kunhan vaan saan sen netin hankittua... Eli palataan asiaan hyvällä tsägällä n. puolenvuoden päästä. 

Nappasin Lindan blogista muutaman kuvan meijän muuttoreissusta, jolla mie olin ratissa ja ajelin suoraan Joensuun liikenteestä tänne astetta vilkkaamman liikenteen sekaan. Matka sisälti monia hyviä hetkiä, esim. kun navigaattori huutaa motarilla että "tee u-käännös" ja Lahden sijasta päädyttiinkin Vuosaaren satamaan. Tän siitä saa ku laittaa kaks joensuulaista blondia samaan autoon ja käskee niitä suunnistamaan Helsingissä.


Eilen käytiin yöelämässä ja lopputuloksena mm. wc-pönttöön tutustunut puhelin, joka selkeesti halus opetella uimaan. Tunnin kuivattelun jälkeen se alko kuitenki osottaa jälleen elonmerkkejä, mikä on sinänsä ihme, koska se oikeesti lillu siellä pöntön pohjalla. Pulputus kuulu vaan... Nyt tossa on näytön sisällä enää vähän vettä jäljellä, täytynee elätellä toivoa että seki sieltä haihtuu vielä. Että semmonen ilta :)

Tässä teille vielä biisi, joka saa ainaki miut kaipaamaan kesää!



: Elli 

20 kommenttia:

  1. Laita puhelin riisien sekaan. Se imee kosteuden :)

    VastaaPoista
  2. Voitko yhtään valottaa, millaisesta työstä siellä etelässä on kyse? Vaikka et tarkkaan voisikaan kertoa niin edes hieman minkä tyylistä? Muutitko siis vain väliaikaisesti kesän ajaksi sinne vai pidemmäksikin aikaa? Innolla odotan kotipostausta :)

    VastaaPoista
  3. Anskiize,
    !! kiitti vinkistä! Kokeilen tota heti:D piä peukkuja pystyssä, että toimii...

    Maisa,
    joo voin mie valottaa, aiemmin en halunnu kertoo ennen ku oli nimet työsoppareissa alla :D Eli pääsin mäkkiin töihin ja sit jatkan tenniksen valmentamista täällä myös. Miulla ei oikeestaan oo suunnitelmia, että miten pitkään aion täällä olla. Haen kuitenki varmaan vasta ens syksynä tai keväällä kouluun, joten tässä on aikaa mietiskellä, että oisko tää se just miulle sopiva paikkakunta.. :) Yks kaveri lupas huomenna hommata mulle sen netin tänne, ni kotipostausta on luvassa jo varmaan aika pian itseasiassa! ;)

    VastaaPoista
  4. Asutko siis Helsingissä vai Vantaalla? :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi,
    Vantaalla, mutta työpaikka on Helsingin puolella :)

    VastaaPoista
  6. Moikka!:)

    Jos saan udella, niin mihinköhän Helsingin mäkkiin pääsit töihin? Ymmärrän jos et halua kertoa, mutta rupesi vain kiinnostamaan kun itsekin olen töissä Helsingissä mäkkärillä:)

    -Tea

    VastaaPoista
  7. En valitettavasti halua kertoa :( Mutta keskustan alueen mäkissä en oo. Alotan ens tiistaina työt, että jos satutaan samaan ravintolaan ni siellä nähhään sitten ;)

    VastaaPoista
  8. En siis enää ole ainut idiootti joka onnistuu uittamaan puhelimensa pöntössä. ps. mää nään sut...

    -mahtiahti kaikille muille.

    VastaaPoista
  9. Anonyymi,
    :DD et oo! Erona tässä on se, että miun lumia heräs henkiin mutta siun iphone ei ;> i miss you mahtiahti

    VastaaPoista
  10. Pakko tulla kertomaan kun viime yönä näin unta siitä kuinka muutit tänne pkseudulle etkä ollutkaan saanut asuntoa joten meistä tuli kämppiksiä haha. Se oli ihan outoa kun en siis edes tunne sua mut kuitenki hauskaa. Kurja juttu oli et olit ajanu Tampereen kautta tänne ja jotenki unohtanut mun auton sinne :( unet on niin mahtavia!

    VastaaPoista
  11. Ihan mahtavaa!:D Siis kaikki, mukaan lukien se puhelimen uittaminen pöntössä, hehee.

    Outoa, että olet yhtäkkiä niin "lähellä". :D

    VastaaPoista
  12. Anonyymi,
    hahaha mitäää:D:D huikee uni! Kun kyse on meikäläisestä ja miun muistista, nin en kyllä ihmettelis vaikka joskus unohtasinki auton jonnekin.... Että silleen :D mutta et oo ainoo jonka unet on päättömiä joskus, muutaman kerran on tullu iteki herättyä semmonen "mitä helvettiä"- ilme kasvoilla =D

    Elina,
    noniinpä miustaki ihan outoo asuu oikeesti isommassa kaupungissa! Paljon ihmisiä, kääk. Koodaillaan ni nähään joskus :)

    VastaaPoista
  13. Ihan aluksi haluun sanoo että olet aivan mahtava ihminen,ihana persoona, todella kaunis ja kirjoitat tosi hyvin ! :) Sit haluaisin kysyä että mitä oireita syöpä-sairauksissa on ? Pelkään syöpää kuollakseni ja "löydän" ihmeellisiä patteja koko ajan eri paikoista kehostani mm. kaulasta, rinnoista ja poskesta :O mitä mun pitäis tehä ku pelkään oikeesti... voin olla myös ihan kauheen vainoharhanenkin.... ja ikää on se 15

    VastaaPoista
  14. Katoskatos, tytöllä on isot muutokset elämässä tapahtunut, ja minä vain hengaan omissa hommissani. Onneksi tulin nyt lukemaan :) Onnittelut työhommista!! Ja muutosta! Rohkea likka olet.

    Kevät saapuu ja aurinko paistaa!

    t. Kiara-täti

    VastaaPoista
  15. Ootko lopettanu postailun ihan kokonaan?:o

    VastaaPoista
  16. Anonyymi,
    kiitos paljon kivoista sanoista:)) ja sori kun vastaan vasta nytten! :( Teen tästä aiheesta postauksen huomenna (vapaailta jee), koska moni muukin on lähestynyt minua samankaltaisten kysymysten kanssa kuin sie :) Eli pysy linjoilla! Mutta sanon jo nyt että don't worry, tuskin on mitää vakavaa - ihmiskeho on täynnä patteja ja valtaosa niistä on hyvälaatuisia ja vaarattomia :)

    Anonyymi,
    mietinkin jo yks päivä, että missähän se Kiara on! Toisaalta ei oo tää bloggaajakaan ollut järin aktiivinen, heh.. Anyway, kiitoksii paljon ja oikein hyvää kevättä sinne myös!! :) Sieltä se kesä tulee, onneks.

    Anonyymi,
    en oo lopettanu :)! Aikaa on vaan menny ihan hirveesti reissaamiseen, töihin ja jotenki tähän uuteen kaupunkiin asettumiseen. Rupeen just nyt tekee postausta, kyllä tää tästä aktivoituu vielä :)

    VastaaPoista
  17. Tätinen täältä vielä kertoo sen, että minähän sain syksyllä töistä lähtöpassit, pistin mietintämyssyn päähän, nukuin pari kuukautta, reissasin vähän lasten kanssa ja aloitin vuoden vaihteessa opinnot. Tuli niin paljon uutta kerralla, että hetkiseksi jäi tämäkin seuraaminen vähille. Nyt taas taidan ehtiä/jaksaa.

    Aurinko paistoi tänäänkin! Tulee se kevät. Toivon ma.

    Kiara-täti

    VastaaPoista
  18. Anonyymi,
    ohoh, on sullaki ollu rankat ajat käsillä sitten. Mutta kiva kuulla, että nyt menee ees vähän paremmin! :) Tsemppiä hei :>

    VastaaPoista
  19. olet aivan ihana persoona ja mun esikuva ! <3 ja ihankuin se ei riittäisi olet myös häikeisevän kaunis ja ihanan ja pirteän oloinen ihminen ! :) sun kaverit on iha superonnekkaita et ne saa olla just sun kaveri ! ;) <3

    VastaaPoista
  20. Anonyymi,
    apua mie ihan punastun täällä!! :D KIIITOS tositosi paljon!<3 miusta on tosi häkellyttävää kuulla että voin olla jonku esikuva :D siis mie, joka oon niin tavallinen tyllerö sekä ulkonäöltäni että luonteeltani ku mahdollista..! Paransit kyllä kertaheitolla miun päivää tällä kauniilla kommentillasi:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)