keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Y'all call it a moment, I call it life

Viettelen tässä vapaapäivää töistä, ja aattelin tulla kertomaan teille vähän kuulumisia. Tosiaan, kolmisen viikkoa itsenäistä elämää uudessa kaupungissa takana päin, ja oon viihtynyt tosi hyvin! Nautin siitä, että saan itse päättää menemiseni ja tulemiseni. Tottakai vastuuta on kertynyt hetkessä roppakaupalla lisää - kukaan ei osta mulle sitä wc-paperia kaappiin, jos en minä itse. Omaksi järkytykseksenikin oon ainakin tähän mennessä jopa tykännyt huushollata. Pyykkäys, tiskaus, siivoaminen, niitä tekee ihan mielellään! Saa nähä miten pitkään tää innostus kestää...





 Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että elämä sujuu niin kuin pitääkin. Välillä iskee tietysti kaipuu Joensuuhun ja äitin kainaloon, mutta se kai kuuluu asiaan. Oon saanu täällä paljon kavereita jo, eikä oo enää niin yksinäinen olo. Viime viikonloppuna oltiin tosiaan siellä partioleirillä Inkoossa, ja tuli taas naurettua muutaman vuoden eestä. Huippua, miten miut on otettu heti porukkaan mukaan ja ihmiset tarjoaa apuaan. Sain myös alustavat tulokset yo-kirjoituksista, ja ne oli menny suurinpiirtein sillä tavalla kuin toivoinkin niiden menevän. Eniten mieltä lämmittää tuo äikän laudatur, mutta pitää varautua myös siihen, että se laskee YTL:ssä eximiaksi. Pääasia kuitenkin, että saan lakin varmuudella ens kesäkuun alussa, ja se jos mikä on siisti juttu!

Mulla ei pitänyt olla nyt kiire mihinkään, mutta unohdin, että miun pitää olla tasalta Helsingissä treffaamassa ystävää. Nyt täytyy siis vauhdilla kammata naama ja juosta junaan. Ihanaa keväänjatkoa kaikille! :) 

: Elli 

15 kommenttia:

  1. Toi sun koti siellä näyttää tosi kivalle. Mistä kautta hait/sait asunnon ja ilmeisesti aika nopsalla aikataululla? Kuulostaa sun muutto etelän suuriin ympyröihin sujuneen niin mukavan helposti tai "kivuttomasti" että mietin, miksi itse en uskalla nykyisestä melko pienestä asuinpaikastani lähteä ja muuttaa.

    VastaaPoista
  2. asuntopostaus vaikka videolla olis aika kiva :-) onko jossain vaiheessa tulossa jotain asuntoon liittyvää?

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti sun äikkä pysyy ällänä! itejänskään eniten terveystietoa (ainut reaalini), josta alustavasti ois e tulossa, tosin koe sinänsä vaikutti helpolta esim. just karppaus ja ensiaputehtävä.. et pisterajat voi nousta, vaikka meijän ope ei juuri osannut sanoa juuuta eikä jaata. Mites sulla kirjotiks terveystiedon ja miten meni?

    Sit vielä mietin sitä ällän ja een eroo, et eiks moneen jatko-opiskelupaikkaan johon hakee ylioppilaana, saa samat pisteet oli arvosana sit ällä tai ee. Vai oonko ymmärtänyt väärin, ku oon kattonut niitä valintaperusteita?

    VastaaPoista
  4. oon ehkä vähä väsyny mutta nauroin silti ku luin ton "kammata naama" :DDD ihana!

    VastaaPoista
  5. nätti napero ja tosi siisti kämppä:)

    VastaaPoista
  6. Maisa,
    kiitos! Mie asun miun parhaan kaverin kanssa, ja se hankki tän asunnon helmikuun alussa käsittääkseni ihan kiinteistönvälittäjän kautta. Omaa muuttoani on siis helpottanut se, että täällä on tuo Jossu koko ajan lähettyvillä ja kämppä oli suhtkoht sisustettu jo valmiiksi. Kyllähän se pois lähteminen aina vaatii jonkin verran rohkeutta, mutta se palkitaan :) Ja aina voi palata takaisin, jos ei uudet kuviot miellytäkään.

    Anonyymi,
    oon itseasiassa harkinnut tuota! Mulla saattas huomenna olla aikaa kuvailla teille video kämpästä, jos en saa kalenteria taas buukattua täyteen vahingossa. :)

    Anonyymi,
    onnittelut hienoista tuloksista! Mie kirjotin terkasta pistettä vaille L, ja jäi kyllä harmittamaan se yksi pieni piste siellä. Syksyllä terkassa L:n raja oli 33 pistettä ja mie sain 32p. Hemmetti :D Mie en oikeestaan osaa sanoa tuohon yliopistojuttuun mitään, ku en hakenu ite nyt mihinkään kouluun vaan pidän välivuoden. :)

    erika alexandra,
    hahahaha munkin mielestä se on kauheen hauska sanonta :Dd

    mama,
    siistimpi ku miun oma huone Joensuussa ikinä... Äiti mie kehityn ihmisenä koko ajan, huomaatko!! Pusuja<3

    VastaaPoista
  7. missä työtehtävissä oot ollu? kun siis kerroit olevasi ravintola-alalla, ja mitä mieltä oot alasta? :)

    VastaaPoista
  8. "Kammata naama". Haha, oot ihana <3

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus! Oot tosi kaunis :)
    Ja tuo edellinen videopostaus oli kyllä hyvä, vaikutat niin ihanan tuntuiselta ihmiseltä! :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi 22.38,
    oon mäkissä tällä hetkellä töissä. Oon kyllä tykänny, en valita! Työkaverit on mukavia :) Kiire siellä koko ajan kyllä on, mutta toisaalta kivempi että on tekemistä kuin että joutus vaan hengailee tylsistyneenä.

    Anonyymi 8.52,
    hahaha :D:Dkiitos<3

    Anonyymi 9.46,
    tusen tack! Kiva kuulla, että tykkäsit videopostauksesta :) Niitä rohkenen ehkä tehdä sitten jatkossakin lisää, koska palaute on ollut näin positiivista :)

    VastaaPoista
  11. Jee heitin siulle pienen haasteen, käy kattomassa!
    http://villasukat.blogspot.fi/2013/04/rahan-tuhlausta-blingia-kynsiin-ja.html

    VastaaPoista
  12. Videopostaus ois kiva! Sun ääntäs on niin mukava kuunnella koska oot vaan yksinkertasesti niin aito ihminen! Jossun kanssa yhteinen asuntoesittely ois ihan huippu !! :)

    VastaaPoista
  13. Oot aivan supersulosen oloinen ihminen ja sun blogia on ollut ilo seurata, oon ollut lukijana jo pitemmän aikaa :)
    Tietyllä tavalla samaistun suhun, vaikka sun tilanne on ollut sata kertaa vaikeampi. Mulla on ollut leikkauksesta johtuvia/tulleita komplikaatioita joita on tutkittu nyt lähes vuosi ja vaikka syy on vihdoin selvinnyt niin auttavaa hoitoa ei ole löytynyt, ja on tullut vietettyä aikaa osastolla ja ensiavussa. Tiedän siis sen että millaista on olla huolissaan terveydestään jatkuvasti, pelätä kaikkia mahdollisia tuloksia, rampata testeissä ja olla jatkuvasti täynnä pistosjälkiä ja laastareita... Kuluttavaa. Sun asenne on kuitenkin aivan uskomattoman positiivinen ja on ollut koko ajan, ainakin tän blogin välityksellä seurattuna, ja haluan sanoa että tää blogi on tuonut mulle kauheesti voimaa! Oot uskomaton voimanainen :)
    Ja lisäksi mua kiinnostaa kovasti ensihoitotyö, ja hainkin sitä amk:hn nyt opiskelemaan. :) Huomasin sattumalta että se kiinnosta suakin!

    Mutta hei, tulin tähän postaukseen kommentoimaan alunperin siitä syystä, että halusin kysyä että mistä nuo sun juoksutrikoot/housut on? Aivan ihanat! :)

    VastaaPoista
  14. Mun blogis ois sulle haaste :)

    http://hipeltaja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. ilonaanniina,
    jee kiitti Ilpu! Teen ton maybe seuraavan postauksen loppuun :)

    Anonyymi,
    ehdotin asiaa Jossulle ja tyty ei oikein innostunu :Dd Mutta käyn ostamassa sille ehkä kilon irtokarkkeja ni kyllä se sitten heltyy! Jee kiitos kivoista sanoista ja kehuista<3 :)

    L,
    kiitos, että kerroit omista kokemuksistasi! Mun mielestä jokainen suhteuttaa omien vastoinkäymistensä vakavuuden siihen, mitä on aiemmin kokenut. Siulla tuo pitkäaikainen epätietoisuuden tunne on varmasti ollut kuluttavaa, kuten itsekin totesit. Voin vaan kuvitella, ja uskon ehkä jopa tietävänikin, mistä puhut. Vihasin sitä, että kun edelliset verikokeiden aiheuttamat mustelmat ehtivät hävitä, niin jouduin heti uudestaan piikitettäväksi :( Mutta toisaalta aika pieni paha se oli syövän rinnalla, mutta kuitenkin tosi rasittavaa. Ei siitä sairaalassa hengailusta varmaan tykkää kukaan, ainakaan jos on potilaana.

    Upeaa, että mun blogista on ollut sulle apua! Tää on niin parasta palautetta, mitä voin saada. Kiitän sinua kehuista, ne lämmittävät mieltä :) Hassua, että minua voidaan pitää voimanaisena - välillä kun tuntuu, että oon vaan pieni rääpäle joka kompuroi kerta toisensa jälkeen.

    Meillähän on sitten ihan samat kiinnostuksenkohteet, jee! Mie haen vasta vuoden päästä ensihoitajakoulutukseen, ku aattelin nyt tehä vaan töitä ja vähän huilata kun tuo lukio meni aika hektisellä elämäntahdilla eteenpäin. Mutta vuoden päästä ehkäpä näemme sitten, kun opiskellaan kummatkin unelmiemme ammattiin ;)

    Ja ne juoksupöksyt on ostettu Intersportista muutama vuosi sitten, haha. Mäkin oon tykännyt niistä, mutta nyt ne alkaa vähän kulua puhki :( No mutta, onpahan ainakin hyvä syy mennä shoppailemaan ;>

    Emmi Maria,
    kiitos haasteesta, käyn tsekkaa! :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)