sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tervetuloo meille

Muutettuani omilleni ootte pyytäneet paljon asuntopostausta nykyisestä kämpästäni, joten kuvasin teille videomuodossa pienen sightseeing-kierroksen. Selitän tähän ensiksi vähän taustoja kuitenkin: asun siis ystäväni Johannan (klik ja klik) kanssa, koska kahdestaan asuminen tulee niin paljon edullisemmaksi näillä pk-seudun vuokrahinnoilla. Tää kämppä on noin 34 neliön kokoinen yksiö, ja tilanpuutteen vuoksi toinen meistä nukkuu valitettavasti levitettävällä sohvalla. Tällä hetkellä sohvallanukkuja oon mie, mutta se ei minuu haittaa, koska tykkään muutenkin enemmän kovista sängyistä kuin semmoisista löllöistä. Meillä on sauna ja lasitettu parveke, joka tosin toimii tällä hetkellä vain tavaran säilytyspaikkana (ihan oikeesti tää on taas laiskuuden multihuipentuma: noi kamat on pitäny viedä öbaut kuukauden ajan alakerran häkkivarastoon, mutta siellä ne lojuu edelleen. argh.). Kesää kohden ollaan kuitenkin ajateltu hankkia sinne pari tuolia ja jonkinsortin pöytä.



Siinäpä se sitten ois! Mulla loppu kamerasta muistikortti tossa parvekkeelle siirtymisen kohdalla eli sen takia siinä on pieni tauko välissä. Biisi on JoJon versio Sean Kingstonin kappaleesta "Beautiful Girls".

Tää lähtis nyt pakkailee kamoja kasaan ens viikon kotikodin reissua varten ja sit illaksi töihin. Vaikka on kivaa asua itekseen, on silti aina yhtä ihanaa mennä käymään perheen luona. Mulla meni hetki ennen kuin opin sanomaan tätä kämppää "kodikseni", koska siihen sanaan liittyy niin vahvasti lapsuus, äiti ja Joensuu. Nyt se alkaa jo luonnistua, mutta ei sitä lapsuudenkodin paikkaa sydämestä voi mikään muu asunto viedä.

: Elli

PS. Teitä rekisteröityneitä lukijoita on jo 400 kappaletta!! Ihan mieletön juttu, isot halipusukiitokset kaikille!

22 kommenttia:

  1. Ompa kivan näköinen asunto! :)

    VastaaPoista
  2. Sinnuu ootetaan, ihanaa kun tuut <3

    VastaaPoista
  3. I-HA-NA kämppä♥

    VastaaPoista
  4. tosi kiva kämppä! asutteko tikkurilassa? :)

    VastaaPoista
  5. iha sika kiva kämppä! paljo tossa on vuokra?:)

    VastaaPoista
  6. Moi (:
    Mua pelottaa syöpä ihan kamalasti. Mä ajattelen sitä joka päivä ja se ahdistaa mua. Ja tätä mun pelkoa ei todellakaan helpota se, että mulla on semmoinen pieni patti korvan takana. Näytin sitä terkkarille tarkastuksen yhteydessä ja lääkärillekkin kun kävin siellä muista syistä. Molemmat sano että se on vaan joku pieni imusolmuke ja että ei kannata huolestua.

    Mutta mua huolettaa. Kuvittelen ittelleni kokoajan jotain syöpään viittaavia oireita ja tunnustelen kokoajan sitä pattia jos siinä olis tapahtunu muutoksia.

    En tiedä että miks mä tästä sulle tulin avautumaan, toivoin kai että voisit jotenkin auttaa mua olemaan ajattelematta syöpää kokoajan :c

    Anteeks hirveen sekava teksti D:

    VastaaPoista
  7. Tosi kaunis koti teillä :) Voisin erittäin mielelläni itekki tollaseen asuntoo muuttaa sitte joskus :)

    http://timpalikkanau.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Tosi nätti mutta pieni kämppä!
    Teillä pitää kyllä olla melkko hyvät välit että kestätte toisianne. :_D Multa ei varmaan onnistuis kahestaan asuminen nuin pienessä asunnossa ko ei ois edes omaa huonetta

    VastaaPoista
  9. Oi vitsit vähänkö viihtyisän näköinen koti teillä:) ! ja näyttää olevan aika kivalla paikallakin:) vaikka kerrostaloja vaan näkyki mut siis näytti kivalta. :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi,
    kiitos!! :)

    mama,
    see you tomorrow ;)<3

    Anonyymi 13.17,
    kiitti! <3 Mekin tykätään :)

    Anonyymi 13.23,
    thanks! Joo asutaan Tikkurilassa =)

    Marjut,
    kiitos! :--)

    Anonyymi,
    ootko kattonu sen miun viimeisimmän videon? Löytyy tuosta muutama postaus alempaa :) Puhun aika paljon tästä aiheesta siinä videolla, kelaa vaikka videon puolen välin kieppeille, jos et jaksa kattoo kaikkea. Mutta siis jos oot käyny näyttämässä sitä pattia jo lääkärissäkin, niin elä oo huolissas! Pidä pattia silmällä, ja jos se kasvaa/muuttuu jotenkin muuten, niin hakeudu uudelleen lääkäriin. Ihmiskeho on täynnä patteja, jotka on täysin vaarattomia. Jos oot sairastanu flunssaa tms tässä viime aikoina, niin patti voi olla vaan jäänne siitä :) Miun ex-poikaystävälläkin turpos aina kaulassa imusolmukkeet, vaikka sillä ois ollu ihan pieni köhä vaan. Ja koska toi sun patti on korvan takana, niin en oo ainakaan kuullu koskaan, että tää Hodgkinin lymfooma ois lähteny sieltä liikenteeseen! Tosin kaikki on mahdollista, mutta pitää pitää mielessä että myöskin _hyvin_ epätodennäköistä. Koita keskittyä muihin asioihin, kuin syöpään. Mie ite oon nyt parantumisen jälkeen ottanu motokseni sen, että murehdin vasta sitten, kun murehdittavaa on. Eli vaikka syövän uusiutuminen / toiseen syöpään sairastuminen pelottaa minua koko ajan alitajuisesti, yritän keskittyy täysillä tähän hetkeen, jotta elämä ei valu ohitse. Sinuna oisin ihan huoletta, koska tilanne on "hallinnassa" ja oot jo tehny sen ratkasevan askeleen eli käyny lääkärissä. Nyt vaan porskutat kuule elämässä eteenpäin ja jos huomaat jotain oikeesti poikkeavia oireita (kova kuumeilu, selittämätön painonlasku, paha pitkäkestoinen ihottuma, yskä tms) niin sit vaan uudestaan koodaat sille lääkärille ja selität tilanteen. Kannattaa siinä vaiheessa myös mainita, että asia painaa sun mieltä kovin ja häiritsee jo vähän normielämääkin :) Lääkäri osaa varmasti sanoa juuri ne oikeat ja paremmatkin sanat kuin mie. Tsemppiä!! :))

    jennaaa,
    oivoi, tusen tack! :)

    Anonyymi,
    kiitos! :) Siis joo vaikka tullaankin hyvin toimeen, niin kyllähän kahestaan yksiössä asuminen vaatii hermoja ja erityisesti joustavuutta kummaltakin. Toisaalta me käydään molemmat töissä ja yleensä eri aikaan, joten harvoin ollaan kotona samanaikaisesti! Eli sillä tavalla saa sitä "omaa tilaa" hetkeksi aina kerrallaan. Ja jos toisen naama alkaa oikeesti pännii, niin aina voi lähtee lenkille tms vähäks aikaa tuulettumaan :) Vaikka mieki oon luonteeltani sellanen et mun tarttee saada olla välillä yksin, niin kyllä tähän on tottunu oikeestaan tosi kivasti. :)

    Runotyttö,
    kiitos paljon! =) Siis joo tää paikka on ihan superihana, ku tosta videollakin näkyvien kerrostalojen vierestä lähtee lenkkipolut Keravanjokee pitkin, eli silleen luonto on semi lähellä, mut toisaalta myös juna-asema ja muut palvelut löytyy kävelymatkan päästä :) Tykkään!

    VastaaPoista
  11. moii! löysin sun blogin pari päivää sitte ja oon lukenut tän nyt parin päivän aikana kokonaan läpi. en voi kyllä muuta sanoo ku voi että miten huikee tyttö sä oot!! ihailen sua niiiin paljon ! oon selvinnyt niin loistavasti ja hyvällä asenteella syövästä :´) vaikutat muutenkin aivan ihanalta tytöltä<3 sä saavutat kyllä ihan mitä vaan ikinä haluat tolla sun asenteella! älä ikinä muutu<3

    VastaaPoista
  12. Tosi kiva koti teillä, ja vielä saunakin! Aiotko toteuttaa sen kuvapostauksen joskus? :) Mihin siis kuvaisit lukijoiden toivomia juttuja?

    VastaaPoista
  13. Oot vaihtanu lakanat t.varmuushakaneula joka kävi noin kaks viikkoo sit hih♥

    VastaaPoista
  14. Ihana kämppä ja oot muutenkin niin elämää täynnä oleva positiivinen tytsy! :) Ihailen! Ihanaa ja rentouttavaa kesää :)

    VastaaPoista
  15. Anonyymi 21.59,
    voii apua mitä kehuja!! KIITOS paljon! <3 Hassua, että joku miulle tuntematon voi sanoa noin nätisti miulle :)

    Anonyymi 12.40,
    kiitos, mieki tykkään että on saunakin - se rentouttaa aina tarpeen vaatiessa! Joo, itseasiassa se kuvapostaus on jo luonnoksissa puolivalmiina. Siitä vaan puuttuu pari kuvaa vielä, mutta luulenpa että julkaisen sen tässä lähipäivinä jo ;)

    Anonyymi 21.14,
    jep ;> Tervetuloa uudelleen, hakis<3

    Anonyymi 23.16,
    suurkiitos! Tuli hyvä mieli :)) Onnistunutta kesää siulle myös!

    VastaaPoista
  16. Kiva kämppä teillä! Miten helsinkiin muuttaminen onnistu? miten sää esim. maksat vuokrasi?

    VastaaPoista
  17. Anonyymi,
    tack! :) Muuttaminen onnistu kivasti, vastassa oli kämppis ja melkein valmiiksi sisustettu kämppä, niin paljoakaan ponnisteluita ei miulta vaadittu. Käyn kokopäivätöissä, eli näin hoituu myöskin vuokranmaksu :)

    VastaaPoista
  18. Toinen varmuushakaneula ilmoittautuuu! voitas sopia kolmois reffit kerta oot täällä meijän hoodeilla :P ps ikäwä

    VastaaPoista
  19. Anonyymi,
    kannatan kolmoisreffejä! Tuun Joensuu hoodeille seuraavan kerran puolentoistaviikon päästä, see you then <3

    VastaaPoista
  20. voi sinä ihana, minne olet kadonnut!

    VastaaPoista
  21. Anonyymi,
    täällä olen edelleen, toinen ihana! Tänään tulen takaisin ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)