torstai 16. toukokuuta 2013

Uusi pää


Arvatkaa mitä!! Mie kävin kampaajalla! Ekaa kertaa elokuisen syöpätukan poisleikkaamisen jälkeen. Varasin eilen extempore-päätöksellä itselleni värjäys- ja leikkausajan tälle aamulle Tikkurilan keskustaan, ja suoraan sanottuna pelkäsin sitä kampaajan tuoliin istumista. En halunnu senttiäkään pois reuhkastani (hirveellä vaivalla takaisin kasvatetut hiukset, ärsyttää jättää niitä sinne lattialle), mutta annoin kampaajalle kuitenkin vapaat kädet ottaa sieltä ne huonoimmat latvat pois. Noin sentti lähti joka puolelta veks, mutta tukka näyttää nyt huomattavasti terveemmältä ja paremmalta. 


Oon kertonut teille aiemmin, kuinka paljon ikävöin vaaleita hiuksiani ajalta ennen syöpää. Vaikka kannatankin luonnollisuutta, en kuitenkaan tuntenut missään vaiheessa oloani hyväksi uudessa, tummassa frisyyrissäni. Siksi aloitan nyt vaalennusurakan, mutta vain raidoittamalla, sillä se ei rasita hiusta yhtä paljon kuin koko pään värjäys ja myös syöpäriski on näin ollen pienempi. Mulle laitettiin tänään hirvee määrä kylmänvaaleita raitoja, ja tukkahan blondaantui ihan silmissä! Tykkään näistä hiuksista tosi paljon, koska nää on nyt ne kaipaamani vaaleat, mutta kuitenkin luonnolliset eikä vetyperoksidiblondatut. Mukaan ostin vielä tollasen Colormaskin, sävynä silver. Onko kellään kokemuksia tuon käytöstä, toimiiko? Ja kuinka usein tota tulisi hiuksiin levittää, etteivät raidat ala kellertää?


Näissä kuvissa tukka on tosiaan kampaajan GHD:llä suoristettu, joten näyttää miun mielestä tosi pitkälle :D Itsehän en moisia hienouksia omista, mutta ajattelin ehkä seuraavasta palkasta säästää sellaiseen. Oli nimittäin sen verran helpompaa tän luonnonkiharan pehkon muotoilu oikeilla välineillä, kuin tuolla miun 10e maksaneella Clas Ohlsonin minisuoristusraudalla. Positiivinen puoli kiharassa tukassa on se, että hiukset näyttävät tuuheilta myös suoristettuna. Ainakin mie tykkään tuosta ponnarin paksuudesta, se on paljon paksumpi kuin mitä oli ennen syöpää!!

Esitän tähän loppuun vielä nöyrimmät anteeksipyyntöni blogini laiminlyömisestä ja hiljaiselosta. Oon ollu päivät kavereiden kanssa menossa ja illat töissä, joten koneella tulee kökötettyä todella vähän. Voi mennä parikin päivää, etten edes avaa koko höskää. Toivottavasti muuallakin Suomessa ollaan saatu nauttia yhtä upeista säistä kuin täällä - aurinko on porottanut pilvettömältä taivaalta ja celsiukset nousseet sille kahdenkymmenen paremmalle puolelle! Sellaisella säällä vähemmän tekee mieli istua neljän seinän sisällä.

: Elli

10 kommenttia:

  1. Ihanat hiukset ja ihana sinä!! :--)

    Hei, joskus kun sulla on aikaa ja jaksat niin haluisitko tehä videopostauksen? Niitä on niin kiva katella ja sun murretta on ihana kuunnella!

    PS. Sun blogi on ihana ja tykkään siitä hirveesti! Hyvää kesän alkua sinne :-----)

    VastaaPoista
  2. Mulla on jonkin verran kokemusta tuommoisesta color maskista (joskin taisi olla toinen merkki, mutta kampaamotuote sekin), tosin tietty punaisesta semmoisesta. Yleensä silloin kun itselläni on alkanut väri vähän kulahtaa niin kerran viikkoon oon sitä pistänyt päähän ja tosi hyvin on elävöittänyt kyllä väriä :) uskoisin että aika samalla periaatteella voisi sullakin toimia! Sun hiukset on tosi kivan näköiset!! :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on useamman vuoden kokemus noista color maskeista, monesta eri sävystä. Riittää kyllä, kun käytät kerran viikossa, mutta anna vaikuttaa tarpeeksi pitkään 15-20min. Itse lyön maskin yleensä saunomisen ajaksi tukkaan. :)

    VastaaPoista
  4. Vau, tosi kauniit hiukset ja miten ne voi olla noin paksut! Voisin ottaa itellekki tommoset täydelliset kutrit. :)

    VastaaPoista
  5. Aivan MIELETÖN tukka <3 Nyt oon kyllä ihan kade!! :) Wau!

    VastaaPoista
  6. Hei! Miulla on kokemusta tuosta kyseisestä hopeamaskista(: se on ihan hyvä, mut ite tykkään enemmän igora 9,5-1 vaahosta! Se on hirmu helppo levittää ja ätäkkä vaalentaa:D

    VastaaPoista
  7. noi näyttää kyl nii hyviltä sulla! ja just ku on nii luonnollisen näköne nii käy vielä tällee kesäks tosi hyvi :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat hiukset! Olet kaunis :) Ihanaa kesän odotusta!:)

    VastaaPoista
  9. I,
    voi kiitos!:)) Ihana kuulla, että murteesta ja blogista tykätään - täällä ku avaan suuni ni ihmiset yleensä vaan nauraa. Mutta toki voin tehä videopostauksen, vaikka ne onki aina vähän jäätäviä ku tuntuu etten osaa olla luonnollinen :D

    salla,
    hmmm, eli varmaan ihan hyvä ostos oli toi color mask siis, jos on siullaki toiminu :) Kiitos!

    Hantta,
    joo, pitää muistaa käyttää vähintään kerran viikossa. Pesen hiukset aika harvoin nykyään (nää on niin kuivat että yritän säästellä vähän) ja suosin kuivashampoota, mutta täytynee ottaa saunominen tavaksi niin saan ton color maskin vaikutuksen maksimoitua :)

    Anonyymi,
    hihi kiitos paljon ♥ Kieltämättä ihmettelen itekin välillä näiden paksuutta... Hassua ajatella, että on joskus ollut aika, kun itkin hiusteni ohuutta ja sitä et ne tippuu pois.

    Ina,
    kiitos! ♥ Ottasin kyllä siun leijonanharjan kans ihan mielelläni... t.kateellinen

    nunnuliina,
    voi kuule, siitä se siunkin tukka alkaa taas kasvaa! Tosi hyvässä vauhdissahan toi näyttää jo olevan ;) Ei mullakaan reilu vuos sitten ollut paljoakaan tuota enempää tukkaa, joten vuoden päästä sullakin on jo tämmönen reuhka päässäsi :) Aika menee onneksi nopeasti!

    Anonyymi,
    hmmm, kiitos vinkistä! Voisin ostaa testiin ehkä seuraavalla kerralla ton igora-vaahdon sitten :)

    pihla,
    luonnollista lookia tässä haettiinkin, en ihan innostu näistä valkaistun näköisistä hiuksista :) Kiitos paljon!

    Anonyymi,
    kiitos ihana! Ja aurinkoista kesän odotusta siulle myös :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)