tiistai 2. heinäkuuta 2013

Mä viheltelen vaan



Mulla kävi hyvä tsägä ja sain juhannusviikonlopun töistä vapaaksi. Lähettiin viettämään tuota keskikesän juhlaa samaan paikkaan missä viimekin vuonna oltiin, eli pieneen ruotsinkieliseen kylään nimeltä Fagervik. Iso porukka, hyvää ruokaa, saunomista ja pitkiä yöunia - varsin perinteinen juhannussetti siis. Överikännejä ei tosin vedetty, vaan parin punkkulasillisen voimilla mentiin ja se riitti.


 Ehdin onnekseni käväistä myös kotona Joensuussa muutaman päivän ajan. Olikin ehtinyt äiti-ikävä yltyä jo ihan liian suureksi. Onko normaalia, että nautin täysillä itsenäisestä elämästä, mutta minua alkaa suurinpiirtein itkettää aina kun muistan, miten kaukana ne mun elämäni tärkeimmät ihmiset on? Että mä en voi vaan hautautua äitin kainaloon sillä hetkellä, ku tarve olisi. Pitää olla vahva ja kestää yksin. Tai vaihtoehtoisesti soittaa äitille kivoja yhyy-haluun-kotiin-tulkaa-hakemaan-minut-pois-täältä -puheluita.


 Viime viikonloppuna olin partioleirillä Tampereen lähellä. Oli ihan huippu viikonloppu! Podin jäätävää väsymystä hirveen työputken ja todella vähiin jääneen levon takia, mutta onneksi parhaassa seurassa myös tommoset pikkuseikat jää unholaan. En oo hetkeäkään katunut partioharrastuksen aloittamista pienenä, ja oon superkiitollinen kaikista niistä tiedoista ja taidoista, joita se on mulle opettanut. Puhumattakaan läheisistä ystävistä, ainutkertaisista hetkistä ja mieleenpainuvista kokemuksista. Ei niitä vaan voi korvata mikään. Erä-Elli mie oon, ja hirveen ylpee siitä :)


Nyt yritän kiskoo naamaani jotain ruokaa ja lähteä sen jälkeen käymään Helsingissä. Illalla ois vielä työvuorokin ja vähän poikkeuksellinen sellainen - saan nimittäin vetää pikkulapsille mäkkärisynttärit! Jee. Oonko muuten ainoa, jolle tuottaa syöminen vaikeuksia näin kesäisin? Tuntuu, ettei oikeen mikään uppoa alas. Ei varsinkaan kuuma ruoka. Pakko ois kuitenkin jotain syödä, että jaksaa.

Sain muuten sitä kontrolliaikaa aikaistettua. Mulla on lääkärin tapaaminen ens maanantaina eli 6 päivän päästä, apua. Nyt niitä peukkuja pystyyn miun puolesta, joohan?

♥: Elli


20 kommenttia:

  1. Hei hel....öh siis tosi mahtava juttu että pääset sinne lääkäriin noinki pian! *peukut*
    ja susta tulis supernätti sotilas Rouva Erä-Elli!
    on varmaa iha normaalii toi äiti-ikävä. meil tuo eukko (29v) välil "itkee" äiteen luo ja niillä ei hirveen läheiset välit oo ees ollu ikinä. välil vaa ois kiva päästä kotiin äitille hoitoon :D:D

    mulle maistuu ruaka aina, suurissa määrin ja millä lämpötilalla tahansa, oli kuuma tai kylmä. mut iha normaalia toiki, ettei lämmin ruoka pahemmin lämpösellä maistu.
    Paljo onneks voi syödä kylmänäki. esim ite tehty peruna- tai pastasalaatti ja kylkeen vaikka savustettua (kylmää) kalaa. on hyvää ja ns. oikeeta ruokaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos :--D Noo kiva kuulla että en oo ainoo, joka itkee vielä isonakin äitin perään! Kieltämättä ois kiva päästä äitin luo vaan hoitoon. Pitää kokkailla jokupäivä vaikka jotain pastasalaattii, jos se vaikka uppois. Hirveen vaikeelta tuntuu vaan :(

      Poista
  2. Ihana postaus! :)Mulle maistuu ruoka kuin ruoka, säällä kuin säällä...
    Toivottavasti kaikki on ok terveytes osalta. Peukut täällä päin pystyssä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)) Sais maistuu miulleki, ni jaksas paljon paremmin. Pitää toivoo parasta ja olla ainakaan ihan kauheesti pelkäämättä pahinta. Kiitos peukuista <3

      Poista
  3. Mulla on kesäsin kuumilla keleillä ihan sama juttu ettei millään tee mieli syödä ! Tulee välillä ihan paha olo kun ajatteleeki et pitäis ehkä syödäkki jotain :d

    Mä pidän sulle peukkuja ! <3

    http://jassusparadise.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I feel you! Pitäs keksii joku uus lemppariateria kesäksi. Kiitos<3

      Poista
  4. ootko saanu uuden puhelimen? :) tohonhan voit ladata instagramin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo rikoin mun Lumian ni pakko oli ostaa uus... :) Nii voisin ladata, mut en tiiä teenkö sillä mitään ku en ikinä muutenkaa muista ottaa kuvia ja tuntuu ettei mulla oo mitään niin "siistiä" sinne ku kaikilla muilla :D Mutta pistän harkintaan! Kovasti on ihmiset kyselleet :)

      Poista
  5. haitko keväällä mihinkää kouluun opiskelee ja pääsitkö sisään jos hait? :) voisit kirjotella useemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En hakenu, haen varmaan ens keväänä ensihoidon koulutusohjelmaan tai terkkariks. Tai en tiiä. Oon vähä pihalla mun tulevaisuudesta noin niinku opintojen suhteen... :) Yritän postata jatkossa tiiviimmin, nyt on ollu vaan nii hektinen työputki päällä että se vähäinen vapaa-aika menee huilatessa!

      Poista
  6. Peukut krampissa toivon parasta!!!

    VastaaPoista
  7. voi nuo sun hiukset on ihan mahtavat ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. !! Kiitos :) Mieki tykkään näistä nyt. Kivan mittaset oikeestaan, semmonen kesätukka :)

      Poista
  8. Moi! Haitko mihinkään kouluun, miten kävi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi! En hakenut nyt keväällä mihinkään - halusin pitää selkeän välivuoden, koska koko lukioaika meni tosi hektisesti ihan muidenkin asioiden kuin syövän takia. On ollut niin paljon mietittävää ja kiirettä, että haluun relata ja keskittyä työntekoon nyt, kun mulla on siihen mahdollisuus. Mutta ens keväänä haen varmasti kouluun, luultavasti terveydenhuoltoalalle ja toivon tietysti pääseväni sisään, jotta ois ainakin joku koulupaikka sitten! :)

      Poista
  9. Katsoin myös, että näyttää uudelta puhelimelta. Onko se minkä merkkinen ja muutenkin käyttökokemukset ois taas kivoja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, uusi kapulahan siellä! Luuri on Samsung S2 plus ja ainakin tähän mennessä oon tykänny kovasti :) Vielä en oo tätä kauheemmin ehtinyt räpläämään, mutta kameraan oon ollu tosi tyytyväinen. Se on varmaan parempi ku miun pokkari :D Aika monella tää sama puhelin tuntuu olevan, ja pelkästään positiivista oon kuullu :) Hinta-laatu-suhde vissiin ainakin ihan kohdallaan!

      Poista
  10. Kunpa menis kaikki hyvin! Sä oot niin huippuasenteen omaava nainen että!<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)