tiistai 13. maaliskuuta 2012

Operaatio peruukki ja good mood!

Heei!

Eilen päätin pestä ekaa kertaa peruukkini (kavereiden kesken Brooke) ja allapa olisi muutama kuvatus kyseisestä tapahtumasarjasta, joka ei taas menny ihan niinku Strömsössä.

Ja puhdasta tuli! Ihanan tuoksuinen ja silkkinen Brooke tervehti minua tänään aamulla. :) Oli siis ilo vetäistä se päähän ja suunnata kohti pitkää koulupäivää, joka oli kuin olikin loppujen lopuksi ihan siedettävä. Hissaa, äikkää, saksaa ja matikkaa, not bad. Päätin myös, etten kirjoita saksaa ylppäreissä. 5 ainetta saa luvan riittää.


Koulusta suuntasin sitten tieni kampaajalle. Ihana Kaisa leikkeli miun peruukkia vähän lyhyemmäksi ja omasta tukastakin lähti mittaa jonkun verran.

Eli napsittiin ns. "sytostaattitukka" pois kokonaan ja jätettiin jäljelle toi ihan uusi, kiiltävä ja paksu hiuspeite mikä sieltä puskee kovaa vauhtia pintaan. Nyt sopii tukan kasvaa rauhassa, eikä tää oo enää niin kamalan näköinen kuin niitten kuivuneiden käppyrähiuksien kanssa. Peruukista lähti ainakin kymmenisen senttiä pois ja tehtiin otsis. Tykkään kovin! Tätä on nyt paljon kevyempi pitää päässä eikä hiukset oo silmillä koko ajan. Semmonen kevättukka :)

Tänään on siis ollut kiva päivä, ajatukset on ollu astetta kevyempiä vaihteeksi! En tiiä mistä moinen hyvänolontunne, mutta tällä hetkellä ei vaan oo niin epätoivoinen fiilis kuin on tässä nyt viimepäivinä ollut. Katsellaan, mitä huominen tuo tullessaan!

Nyt rupeen siivoilemaan tätä kaatopaikkaa, jota myös teini-ikäisen huoneeksi kutsutaan. Muistelen jonkun joskus kommentoineen johonkin postaukseeni ihailevansa tapaani pitää tavarat järjestyksessä ja kämpän siistissä kunnossa? Well, this is the reality.

♥: Elli

10 kommenttia:

 1. Brookea ei varmasti saa haukkua, eikä se ole tarkoituskaan, mutta itse asiassa sun oma tukka näyttää näissä kuvissa jopa pirteämmältä!! :)
  (ei siinä toisessakaan mitään vikaa ole.)

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista siun uusista hiuksista! Tuo siun oma hius tuossa vasemmassa kuvassa.. Näyttää kun siulla ois hiukset takana kiinni ponnarilla! Kohta et enää taida tarvita peruukkia! Myös tuo peruukin uusi leikkaus on hieno!

  Ja mahtavaa että olo on helpottunu edes hieman. Edellisessä viestissä kun olit aika allapäin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, hiuspäivitys. Sun omat on kyllä jo mahtavassa vaiheessa. Brookekin on nätti, ei siinä mitään. Kummatkin sopii hienosti.

  Kuules, kevät tulee, eikö tunnukin hienolta!! Ja aurinkokin paistaa :)

  VastaaPoista
 4. E-S,
  kiitos! :) Ite en oo vielä ihan 100% sinut noiden kanssa, mutta enköhän jossain vaiheessa hyväksy ne!

  Anonyymi,
  thänkjyy! Myös mie tykkään tästä peruukista paljon enemmän nyt kuin aiemmin :) Hylkään varmasti ennen kesää tän peruukin lopullisesti, mutta nyt kevään voisin vielä tätä silloin tällöin käyttää.

  Kiara,
  kiitti paljon! Kiva kuulla, että miun omakin tukka on ihmisten mielestä nätti. Ehkä saan se myös omaan päähäni iskostettua jossain vaiheessa ;) Ja jep, on hirmu ihanaa että kevät tulee! Aurinko tekee hyvää. :>

  VastaaPoista
 5. Käyn täällä säännöllisesti kurkkimassa ja vautsi vau: sun omat hiuksethan on kasvanu huimasti! :))

  VastaaPoista
 6. ET,
  joo onhan tuo kasvanut! Sais kasvaa vaa vielä nopeemmin... :D

  VastaaPoista
 7. miten pitkään aiot vielä blogata ja olisko blogille nimenvaihdos paikallaan jos jatkat bloggaamaan tavallisistakin asioista?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  en tarkalleen tiiä vielä miten pitkään aion tätä jatkaa. Oon päättäny että postailen siihen asti kuin hyvältä tuntuu! :) Nimeä en aio vaihtaa. Sillä on mulle "tunnearvoa", koska tää blogi on syntyny syyskuussa ja ollut aluksi salattu - tohon nimeen kulminoituu tavallaan koko tää miun edellinen reilu puolivuotinen ajanjakso.

  VastaaPoista
 9. Vitsi nuo hiukset näyttää pelottavilta kun ne lilluu tuolla vedessä ja sit kun oot ottanu ne pois sieltä :s mutta tsemppiä kovasti hiusten kasvatukseen!

  VastaaPoista
 10. KirjavaKissa,
  haha jooo ehkä vähän :--D kiitos, sitä tsemppiä tarvitaan..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)