keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Heipsu!

Mussa riittää virtaa ku pienessä kylässä. Tänäänkin oon heilunu pää kolmantena jalkana ympäri kaupunkia, ja tiedossa ois vielä treenit ja partiota! I'm on fire. Kesäkuntoprojektikin etenee ja tuottaa tulosta. Oon elvyttäny mun vanhaa salitreeniharrastusta taas henkiin, ja tänäänkin kävin keskellä koulupäivää vetäsemässä tunnin setin + saunassa! Mulla oli niiiiiiiiiin hyvä ja rentoutunut olo viimeisten oppituntien ajan. Me muuten preparoitiin sian sydämiä ja keuhkoja bilsantunnilla. Tungin sormeni sian onttolaskimoista läpi. Ja ei, te ette olisi voineet jatkaa elämäänne ilman tätä tietoa.


                             Haluun saman kondiksen takas mikä oli viime kesänä! Kuvassa siis nykyhetki.


Kävin eilen moikkaamassa sitä mun kaveria, joka sairastui samaan tautiin viikko omien sytostaattieni loppumisen jälkeen. Kamulla oli eilen VIIMEISET sytkyt ja oon ihan superonnellinen hänen puolestaan! Se on iha mieletön fiilis. Nyt hällä on enää sädetys jäljellä :---) Aaaaaaaa oon niin ilonen että meinasin eilen alkaa itkee ku kävin siellä. Onnea, buddy.

Tää oli tällänen pikapostaus, koska nyt mun täytyy rientää hallille! Hirveen hyvää loppupäivää kaikille ja muistakaahan kommentoida ahkerasti :)

♥: Elli

7 kommenttia:

 1. "Tungin sormeni sian onttolaskimoista läpi." <-- ihanaa söin samalla :D rakastan sun asennetta oot kaunis !

  VastaaPoista
 2. Jassu,
  hahahhaha ole hyvä vain! :---D Toivottavasti sait kuitenki vielä syötyä. Ja kiitos paljon! :>

  Anonyymi,

  VastaaPoista
 3. Vitsit oot aina nii ihanan pirtee, oot tosi ihailta ihmine ! Jaksat olla positiivine inhottavan sairauden jälkeen. Voi kun sinun kaltaisia ihmisiä olis enemmänkin :)

  VastaaPoista
 4. Reettta-,
  hihiii paljon kiitoksia kauniista sanoistasi! Mikäs tässä positiivaillessa ku oon jo terve ja aurinko paistaa :--)

  VastaaPoista
 5. Ihana kroppa sulla tuossa kuvassa! Ja ah, ihana tuo sikajuttu :D


  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Sita,
  kiitti! :) Oon ite tyytyväinen sit kuhan saan jalat vielä vähä kiinteemmiksi. Ja hahahhaa sika-juttu näyttää lähinnä ällöttäneen muita lukijoita, mutta kiva huomata että täällä on joku muukin yhtä kieroutunut sielu kuin minä joka nauraa tolle jutulle :--D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)