torstai 26. huhtikuuta 2012

Resa reser reste rest

Juhuuuu!Mä lähden huomenna Ouluun moikkaa tota yhtä urpoa. Että älkää kaipailko! Viettäkää huiBBuhauska vappu, juokaa liikaa simaa ja syökää kasapäin munkkeja. Törmäillään ens keskiviikkona, adios!

Huomatkaa muuten tossa kuvassa, ettei mun oikeaa solisluuta/-kuoppaa näy ollenkaan. Siellä se pahamaineinen kasvain oli! Onneks siellä ei enää oo mitään tuumoreita vaan tilalla pieni arpi vain :)


En ymmärrä miten voin näyttää tuolta. Seriously.
♥: Elli

14 kommenttia:

 1. onks toi siun poikaystävä?:)

  VastaaPoista
 2. onks hän sun veli ku teil on niin samanväriset silmät :D

  VastaaPoista
 3. emmi,
  ihana emmipäs!!

  Anonyymi,
  nöööy :--) paras kaveri!

  I,
  hahhaaa ei me olla mitään sukua :--D Tajusin vasta nyt että näyttääpä meidän silmät tossa samanvärisille! Mulla on oikeasti tummemmat :)

  VastaaPoista
 4. Apua, en halua olla mikään ilonpilaaja mutta soliskuoppa voi jäädä näkymättä jos olkapää on alhaalla ja takana, eli asento voi olkapäissä olla vähän eri. Muuten en tiedä mistään mitään, enkä tiedä oliko tuo edes pointtisi. :)
  Mutta mukavaa Oulua!

  VastaaPoista
 5. E-S,
  hyvin mahdollista tuokin! Mutta kaikissa kuvissa mitkä on otettu kesällä, niin mulla ei näy niissä oikeasnpuoleista soliskuoppaa/solisluuta olenkaan. Kato ku se patti täytti sen kuopan kokonaan :) Muistan ihmetelleeni sitä kesällä jo, mut ajattelin et se on vaa joku väliaikaisesti villiintyny imusolmuke! Oiski ollu...

  VastaaPoista
 6. Hauskaa Oulua!! Tervetuloa, lumikin on vähentynyt kovasti :)

  VastaaPoista
 7. KOmia "pari" te ootte.Hyvää matkaa ja pitäkää hauska vappu.

  VastaaPoista
 8. Kiara,
  kiitos! Toivottavasti siellä on tiet jo sulat, ajattelin nimittäin ottaa ballerinat mukaan! :--)

  Anonyymi,
  kiitos paljon <: Samoin hauskaa vappua myös sinulle!

  VastaaPoista
 9. Ok, arvelinkin että sulla tilanne on varmasti ollut patista johtuvaa ja huomaahan eron kuvassa. Toivottavasti et pahastunut kommentista - Joskus on vain pakko aukaista päätään... ;)

  VastaaPoista
 10. E-S,
  voi en tietenkään pahastunut!! :--) Pelleilin ja vääntelin kroppaani peilin edessä luettuani kommenttisi ja totesin kyllä että olet ihan oikeassa. Soliskuopan saa häviämään olkapäätä taakse viemällä! :D

  VastaaPoista
 11. :D Tiet on sulat mutta märät. Ainakin nyt kun on satanut vettä. Mutta etköhän sinä pärjää. Eiköhän toi tyyppi kanna sut pahimpien lätäköiden yli?

  t. kiara-täti

  VastaaPoista
 12. Kiara,
  joo täälläkin satanut koko aamun... Plääh. Mutta onneksi tosiaan on tuo Antti, joka kantaa kyllä niiden lätäköiden yli ;)

  VastaaPoista
 13. Vais nii :---) t. ellinbroidi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)