keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Mina målsättningar

Mun mielestä ihmisellä on hyvä olla tavoitteita. Ainakin mulla niitä on monia, mä kun oon vähän sellanen haaveilija. Tänään päätin kirjoittaa ne paperille ylös, ja yllätyin kuinka paljon niitä tällä hetkellä onkaan. A4-kokoinen arkki tuli lähes täyteen. Tässä teille maistiaisia listalta hyvillä biiseillä höystettynä, kannattaa kuunnella!

Paina päähän kiva mustavalkoinen lippis ensi kesäkuun alussa


Ota äkkilähtö lämpimään tai risteile yksin Ruotsiin


Pelaa sikana tennistä ja nauti siitä


Kasvata nysäkynnet jälleen pitkiksi


Opettele tykkäämään juoksemisesta (...ikuisuusprojekti)


Juo enemmän maitoa


Tee mahtavia kirpparilöytöjä ja vältä vaatekauppoja


Lähetä kirje unohtuneelle lapsuudenkaverille toiseen kaupunkiin


Pudota ne viimeisetkin syöpäkilot pois vyötäröltä 


Tee korvisten inventaario ja ilahduta ystävää ylimääräisillä koruilla 


Opettele viheltämään 


Hikoile kuntosalilla juuri niin harvoin kuin huvittaa 


Saavuta unelmien opiskelupaikka ja vaihda maisemaa 


...sitä ennen selvitä, mikä on sun unelmien opiskelupaikka


Väläytä tuntemattomalle vastaantulijalle paras hymysi


Poimi voikukkia ja tee niistä seppele


Näe maailmaa ja hengitä jylhän vuoriston ilmaa


Ihastu ihmisiin 


Löydä jokaisesta asiasta jotain hyvää.Millaisia tavoitteita teillä on? Suuria vai pieniä, realistisia vai epärealistisia? Juuri nyt ajankohtaisia vai tulevaisuuden merkkipaaluja? 

12 kommenttia:

 1. Voi, ihana tuo "Väläytä tuntemattomalle vastaantulijalle paras hymysi". Itse teen sitä lähes päivittäin. :) Omia tavotteita on ainakin parantaa omaa yleiskuntoa, opiskella ravintolakokiksi tai leipuriksi ja käydä hyppäämässä laskuvarjotandemhyppy! :)

  VastaaPoista
 2. Hantta,
  oot varmasti aikamoinen päivänsäde, mulla on tavoite tulla samanlaiseksi! :) Ja hei tosi kivoja tavoitteita sulla, erityisesti rispektii tosta laskuvarjotandemhypystä jos sen teet. Ite en pystyis :D

  VastaaPoista
 3. Ihania tavoitteita sulla! Mulla on kans tavoitteena se opiskelupaikka ja juuri nyt ajankohtaisin tavoite on sairauden voittaminen! We can do all of it ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  oi vitsi, tsemppiä ihan sikana! Voitat kyllä sen sairauden ja oot sen jälkeen entistäkin vahvempi ;)

  VastaaPoista
 5. Tykkään biiseistä ja tavoitteista myös:) Itellä ois tavotteena ainakin päästä jonnekin ulkomaille, ehkä vaihtoon, ja hankkia järkkäri ja ruveta kuvaileen ahkerasti:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  jee kiva, että tykkäät :) Hyvältä kuulostaa myös siun tavoitteet. Oon salaa vähän kateellinen kaikille entisille, nykyisille ja tuleville vaihtareille, ois varmasti tosi huikee kokemus!

  VastaaPoista
 7. Tavoitteenani on kaivaa upea sikspäkkini esiin, tehdä voikukkaseppele ja laittaa se kutreilleni, jonka jälkeen menen esittelemään upeaa siksariani rannalle, jossa väläyttelen upeaa hymyäni tuleville ihastuksilleni ;) Hih!

  VastaaPoista
 8. ooot miun lempibloggarii! älä missään nimessä lopeta tätä! ois kiva jos tekisit jotain toivepostauksia esim. siun kavereista,lempvaatteista yms.. ja oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  kiitti! :)) Voin toki tehä tollasiakin postauksia, vaikka tää onki "syöpäblogi". Tuntuu joskus vaan siltä, ettei sellasia postauksia oikei jakseta lukea vaan mieluummin kommentoidaan niitä postauksia, missä kerron syövästä jotain tms.

  VastaaPoista
 10. oot uskomaton klisee:DD tulee pakostikki mieleen joku demin "aseta itsellesi tavoitteita" -juttu huhhuh

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  so what? Onks se sulle joku ongelma vai :) ehkä mun mielestä Demin jutuissa voi joskus olla perääkin, vaikken kyseistä lehtee yleensä luekaan. Koita muru kestää!!;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)