maanantai 9. heinäkuuta 2012

Ould piktöörs

Satuin selailemaan IRC-Gallerian kätköihin piilotettuja yhden kahden kolmen vuoden takaisia kuviani. Kaikkia en voi jakaa teidän kanssanne, koska rajuimmat niistä ei oikeesti kestä päivänvaloa...en tajuu mite oon voinu kulkee kadulla sen näköisenä? Tai ennen kaikkea: äiti miksi annoit minun meikata sillä tavalla. Joskus hävettää olla Elina =)=)==))


2007

2009

2009

2008
2010

2009


20102011

Oon täällä joskus maininnutkin, että kävin "nuoruusvuosinani" (nykyään oon iha fossiili, ai mitenniin ikäkriisi meneillää häh) läpi sekä angstiteinihevarirokkari- että yltiövärikkyys-kaudet. Erityisesti mua hävettää noi hevariajan kuvat, niitä en ikinäikinäikinä näytä kellekään vaan lukitsen laatikkoon ja huuhtelen avaimen viemäristä alas.

Musta tulee parin viikon päästä täysikäinen, voitteko kuvitella. Tässä alkaa tajuta, että ne pahimmat kapinavuodet on ohi, en mä voi enää alkaa paiskoo äidille ovia tai tulla näyttämisenhalusta kännissä ja paksuna kotiin. Mihin nää vuodet oikeesti vierii, en haluu vanheta enää kamalasti. Mitä kahenkympin jälkeen tapahtuu, pitääkö sillon hankkii perheauto ja loppuelämän kestävä ura? Ok nyt lopetan ajattelemisen tai alkaa tosiaan ahistaa.

♥: Elli

5 kommenttia:

 1. Elä ressaa! Ikä on vaan numeroita ja 18 on nuori vielä! Ite oon vasta 19 ja oon kyllä tuntenu itteni välillä ihan kävyksi mutta se on kuitenki aika vähän ku alkaa aattelemaan sitte pidemmälle! :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Nyt loppuu tuommonen! :DD
  Mie oon "jo" 23!! ja en todellakaan aio vielä asettua aloilleen ja "vanheta" ikä on numeroita! Siun pitäis tavata tuo miun mies se täyttää kuitenki kohta "jo" 30! ja hän ei vaikuta päivääkään yli 20vuotiaalta!!!

  Kiitos muuten niistä lisäravinne vinkeistä :)

  VastaaPoista
 3. Tsih, sie oot kyllä söpö noine "skitsoiluinesi". Niitä kuule tulee lisää ja lisää. Ei tarvi perheautoa eikä uraa. Mutta jos ne haluaa, ei sekään ole se pahin vaihtoehto. Tänä päivänä onneksi on monia polkuja, joita kulkea. Monet työtkään ei ole niin pysyviä kuin joskus, joten usein vielä vanhana (= nelikymppisenä) pitää miettiä uusia suuntia. Kuten minun pitäisi, kunhan vain keksisin mitä.

  Aikuistuminen on itse asiassa tosi kiva juttu. Tämä sopii, ainakin mulle.

  Mutta angstailehan menemään, sekin kuuluu ikään.

  t. kiara-täti

  VastaaPoista
 4. Ihana toi pipo, mistä se on hankittu?

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuesta Oona, Suvi ja Kiara! :)

  Anonyymi,
  miun kaveri neulo sen miulle, eli valitettavasti uniikki tapaus on kyseessä =/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)