keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kesän odotetuin viikonloppu


Huomenna mä suuntaan kohti Espoota ja Weekend Festivalia, jipii! Tätä on odotettu. Torstaista sunnuntaihin ois tarkoitus siis pk-seudulla liikuskella, ja mua saa kyllä moikata jos tunnistaa. Oon varmaan se kaikista eksyneimmän näkönen maalaistyttö siellä, en meinaa oo koskaan aiemmin käyny Espoossa. Onneks mulla on messissä kavereita, joten tästä ei voi tulla ku hyvä reissu ;)


Heipsansaa siis kaikille, nähään taas ens viikon puolella! Viettäkää rentouttava viikonloppu ja festariväki nauttikoot mm. David Guettasta, Skrillexistä, Hurtsista, Jukka Pojasta ja Donkeyboysta. Mä ainakin aion!

♥: Elli

8 kommenttia:

 1. Sun uusi tukka on tosi ihana! Paljoa sille ei tehty mutta on kuitenkin ihan eri näköinen! Ja väri sopii sulle mielettömän hyvin, hyvin sopii myös vaaleampi, jos haluat vielä enemmän vaalentaa

  Tiedätkös, sun inspiroimana aloitin itsekin tukan kasvatusprojektin! Toiottavasti mun tukka kasvaa yhtä nopeasti kuin sullakin :) Vieläkö syöt teho piitä?

  Mulla tulee kaksi vuotta hoitojen loppumisesta ja mä oon jo unohtanut nuo seurannat, niin se aika vaan menee eteenpäin.

  Hauskaa viikonloppua Espoossa, tuolla Luukissa onkin tosi kivat maisemat :)

  VastaaPoista
 2. Ande,
  kiitos! :) Joo syön edelleen Piimaxia, ja kyllä se ainakin kynsissä näkyy jo, enkä tiiä oisko tukka kasvanu näin nopeesti ilman sitä. Mutta ei noista tableteista mitään haittaakaan ole, koska en korvaa niillä mitään ruokavaliota tms., joten se on ihan okei syödä niitä pitkäjaksoisestikin :)

  Eiköhän sun tukkakin lähde siitä nopeesti kasvamaan, tosi monella mun syöpätutulla ainaki on kasvanu tukka hirveetä vauhtia takaisin! Toivotaan ainakin näin :> Aika menee kyl tajutonta tahtii eteenpäin, tai siis mun kontrollit on alle kuukauden päästä, mitä ihmettä?? Millonhan mua alkaa taas jännittää, saa nähdä..

  Hyvää viikonloppua siulle myös :)

  VastaaPoista
 3. niiin kaunis tuo kuva♥ ja pidä hauskaa ja rentoudu, sä olet sen ansainnut! :--)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää uusi tukka raitoineen, kuin olisivat auringossa ihan luonnostaan vaalenneet :)

  VastaaPoista
 5. Wau oot tajuttoman kaunis, varsinki tossa ekassa kuvassa! Älä siis turhaan murehdi tukan pituutta se on ihan mahtava :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  äää kiitos paljonpaljon!!:) You made my day.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)