tiistai 14. elokuuta 2012

New hair!!!!!!! Tadaa, nyt mä tein sen ja kävin siellä kampaajalla - ensimmäisen kerran hiustenlähdön jälkeen. Okei, kävin mä sillon talvella lyhennyttämässä niitä harvoja jäljellä olevia hapsujani, mutta sitä ei lasketa koska se oli niin negatiivinen käynti. Mutta voi vitsi mikä voittajafiilis oli tänään istua siellä kampaamossa, härrekuuuud!

Tukkaa vaalennettiin raidoittamalla. En tiiä, näkyykö se noista kuvista miten selkeesti, mutta todellakin on nyt vaaleampi pää kuin aiemmin. Ja mä tykkään ihan satasella. On niiiiiiiiin kotoinen olo näissä ei-niin-tummissa taas <3 Kaiken lisäks sain tosi paljon lisää itseluottamusta. Jännä miten jollaki hiustenvärillä voi olla niin iso merkitys omaan identiteettiin.

Hiuksia ei lyhennetty ku pari milliä, koska vannotin sitä kampaajaa olemaan leikkaamatta yhtään liikaa. Ja se toimi kerranki. Yleensä ku oon kampaajalle sanonu että ota max 2cm pois ni hiuksista on lähteny 10cm.... Mitään muuta ei pituudelle tehty, sovittiin että annan rauhassa ton nyt kasvaa ja meen sit uudelleen käymään siellä.

Mitä tykkäätte?! :)

♥: Elli

16 kommenttia:

 1. Ihana väri, käy siulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Noi hiukset on just sen näköiset,että niitä ei olis värjätty vaan että aurinko olis vaalentanu niitä.. ihanat! :)

  VastaaPoista
 3. Ponnarikin siellä napottaa.

  VastaaPoista
 4. ihanat hiukset!! tosi kivan väriset, sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
 5. tosi kivat hiukset!:) pakko sanoa, että minusta sulle sopii paremmin tuommoiset lyhkäiset hiukset. ne tuo sinun kasvot mukavasti esille~

  VastaaPoista
 6. Jenni,
  kiitos!:))

  mira,
  kiitti! Kyllä mie nyt siedän tätä tukkaa itekki, ku tässä on jo ees vähän pituutta. Silti, pitkiä kasvatellessa;)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat hiukset kivan väriset ja ihanasti menee laineille.:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  wiiii mycket tackar! Laineille nää menee kyl aika vahvasti, tossa kuvassa tukka on _suoristettu_ eli voit vaan kuvitella miten käkkärä se on esim. suihkun jälkeen. Mutta en valita! ;)

  VastaaPoista
 9. kardemumma,
  jee kiva! :) Mä tykkään kans.

  VastaaPoista
 10. Hei,
  Sulla on tosi kauniit hiukset. Omat sytot loppunut n. 5 kk sitten, niin pikku hiljaa alan saamaan omat hiukset kiinni jollain ponnarilla tai pinneillä :)
  -maria

  VastaaPoista
 11. Maria,
  kiitos! Miulla loppu tosiaan sillon viime joulukuussa sytot eli 7kk sitten (oikeesti? mihin tää aika häviää?) ja nyt on tämänmittainen tukka :) Nopeesti ne kasvaa! Tsemppiä :--)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)