torstai 2. elokuuta 2012

OODI EX-HIUKSILLE


Mulla on IKÄVÄ mun tukkaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luulin, että oon jo päässy yli tästä. No, en todellakaan ole.

Kasvakaa, paskat. Anteeksi kielenkäyttö mutta rakkaudessa tukkaa kohtaan kaikki on sallittua. Amen.

♥: lyhyttukkainen Elli (boooooo), joka tietää että valittaminen on energianhukkaa MUTTA antaa siitä huolimatta tällä kertaa itsensä ikävöidä pitkiä paksuja vanhoja hiuksiaan.

8 kommenttia:

 1. Mulla muinoin piti leikata hiuksia paljon lyhyemmäksi tietystä syystä, ja vaikka ne silloinkin vielä ulottu olkapäihin, tuntu se muutos liian valtavalta. Itseäni en miellä mitenkään turhamaiseksi, ainoa mistä oon tarkka on ne hiukset :D Nyt mulla on taas ihanan pitkät hiukset, vielä joskus säkin kiroat pitkiä hiuksias. Tsemppiä! :)

  Vihdoin sain aikaseks ekan kommentin... Blogias pitkään lukeneena pakko sanoa että vaikutat ihan huipputyypiltä, kaikkea hyvää sulle tulevaisuudessa <3

  VastaaPoista
 2. Noi uuet on oikeestaan paremmin sopivat ! Elä murehi! :)

  VastaaPoista
 3. kyllä ne kasvaa :) toi varmaan kuulostaa nyt tosi ärsyttävälle, mutta ne kasvaa :) mä sain syöpishoidot 2005 ja 2008 oli jo tosi pitkät hiukset :) toi aika tuntui silloin tosi pitkälle, mutta kun sitä jälkikäteen nyt miettii, ni se aika vain hujahti...odottavan aika on pitkä, yritä olla miettimättä liikaa hiuksia :) mä yritin silloin kiinnittää huomion vaatteisiin, meikkiin ym ni ei ärsyttänyt niin paljoa lyhyet hiukset...tsemppiä !!!!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi 11.47,
  mä OOTAN sitä aikaa ku saan taas kirota pitkiä hiuksiani (ja luultavasti sillon ihmettelen, miks ikinä koskaan milloinkaan oon joskus valittanu lyhyistä hiuksista)... Kyl se vaa nii menee, et hiukset on naisen kruunu. KASVAKAA. Kiitos kehuista ja kiva ku oot jaksanu seurailla! <3 Kommentoi toki useamminkin, nää aina piristää päivää :)

  Anonyymi 14.29,
  no ääääh en nyt tiiä :D Vähä epävarma olo tällä lyhyellä tukalla. Mutta kiitos paljon! :))

  Anonyymi 16.26,
  vähä sulla on kasvanu nopeesti tukka takas! Olitko kokonaan kalju vai? Odottavan aika tosiaan on (liian) pitkä, pakko aina vaan priorisoida asiat päässä ja todeta että tukka ei oikeesti oo maailman tärkein asia. Mutta silti ärsyttää :D Toivotaan et aika hujahtaa mullaki noi nopeesti, koska esim. puolen vuoden hoidot tuntu aluks ihan törkeen pitkältä ajalta ja sit ku oliki sädehoito jo loppu ni ihmettelin vaan että mihin kaikki se aika katos :D Kiitos kannustavasta kommentistasi!:)

  VastaaPoista
 5. ei oo yhtään sama asia mutta miun etuhiukset leikattiin tänää tosi lyhyiksi!! ja mulla oli melkeen peppuu asti hiukset ja niistä lähti reippaasti yli 10 cm :( harmittaa ja itkin tänään.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  voi eeei :( Eiks kampaaja sit ymmärtäny mitä halusit ku leikkas näemmä liian lyhyiksi? Mut hei voit lohduttautua sillä, että tukka oikeesti kasvaa nopeesti :)! Se on uusiutuva luonnonvara. Mä tänään mittailin omaa otsistani suoristettuna ja se on ihan kohta kulmakarvoihin (kuvamatskuu tulossa pian;>)! Ja hei jos sul lähti 10cm pois hiuksista ni ne on luultavasti ollu vähä huonokuntosempia latvoja, tukka näyttää terveemmältä ku se on siistitty:) Uskon, että oot silti kaunis ja sun tukkasi upea, vaikka se onkin nyt vähän lyhyempi!!

  VastaaPoista
 7. Ootpas kaunis!!:-) Ja sulla on kiva nimi haha ;)

  http://id-bn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Elli,
  kiitos paljon! :) Mun oikea nimi on Elina, Elli on vaan lempinimi mutta oikein kiva sellainen ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)