tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hjälp mig

Mie haluun tehä semmosen postauksen, mihin kuvaan kaikkia teidän toivomianne juttuja. Homma toimii siis niin, että te kerrotte mulle kommenttiboksiin, mistä esineistä/asioista miun pitää ottaa valokuva. Esimerkkejä vois olla vaikka lempparipaita, käsialanäyte, lempiruoka jne. Lupaan lainata siskolta järkkäriä tätä postausta varten, jotta saadaan kuvista parempilaatuisia :--)

Nyt siis ne sormet syyhyämään ja miulle kuvausideoita!! Toivottavasti tulis paljon kuvattavaa, jotta voin vältellä edelleen ylppäreihin lukemista...haha.


Mutta nyt ei auta ku iskeä kakkulat päähän, napata toi uusi, kovasti kirjaa muistuttava poikaystäväni kainaloon ja jatkaa pänttäämistä, tsau!

Kommentoikaa.

: Elli

19 kommenttia:

 1. lempi asukokonaisuus, lempileffa, mielestäsi joku kaunis/komee julkkis nainen/mies, kuva joka saa siut iloseks, kuva siun huoneesta! siinä joitaki ideoita:)

  VastaaPoista
 2. Kuva lemppari kengistä, lemppari kynsilakat, lemppari urheilu vaatteesi.. :) Siinäpä muutamia..

  VastaaPoista
 3. lemppari kauppa, lempitie, lempimaisema, lempinettisivusto, lemppari suihkutuotteet... :) nää miule tuli ekana mieleen jokka ois kiva nähä (:

  VastaaPoista
 4. Lempipaikkasi , parhaat kengät ja lempipaita (:

  VastaaPoista
 5. näkymä sun ikkunasta, lemppari maisema, lempiasuste, koululaukku, lempiruoka, lempiherkku, joku vaatekappale, jonka haluaisit (netistä tms.), sun kukkaro, kännykkä, iloinen sinä :)

  VastaaPoista
 6. lempiasia/-esine huoneessa, kuva sun perheestä, kuva lemmikistä jos on(jos ei oo niin jonkun kaverin lemmikistä!),eniten käyttämästä laukusta, meikeistä :--)

  VastaaPoista
 7. no juurikin käsialanäyte :)

  VastaaPoista
 8. lempipaikka Joensuussa, siun silmät, lempikirja :)

  VastaaPoista
 9. inhoin väri, bongattu eläin/eliö (ei lemmikki!), hassu ilme, jalanjälki :)

  VastaaPoista
 10. Auta minua kirjotetaan kyllä hjälp mig..sori pakko päteä mut itekki joskus kirjottanu noin ja oppinu lopulta oikeen :D

  VastaaPoista
 11. Lempiruoka, lemppariherkku, aamupala :-)

  VastaaPoista
 12. noi lasit näyttää kivoila, joten toinen kuva lasit päässä ;) Sit kuva sun lukiosta, lempiherkusta. lempikirjasta, sun lukusuunnitelmasta, sun huoneesta ja lapsuuden valokuvista :)

  VastaaPoista
 13. Siun lempivuorokaudenaika ja olis ihana nähdä jo joku aikaisempi kuva, jokin rakkain kaikista, mikä herättää eniten muistoja ja tunteita.

  VastaaPoista
 14. käsiala, lemppari laukku, hirvein kuva susta , hiustuotteet mitä käytät (:

  http://laughandlipstick.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. kuva just heränneenä, kuva sun parhaista kavereista:)

  VastaaPoista
 16. Lempiherkku, lempikesävaate, lempielokuva, esine jota ilman et voisi elää, rahallisesti arvokkain esineesi, tärkein meikkituote, mukavin vaatteesi, lempiroskaruoka, kännykkäsi, kolme tavaraaa autiolle saarelle, lempikoru:)

  VastaaPoista
 17. 5 asiaa jota et haluaisi menettää tulevaisuudessa. Lakkaa prinsessa kynnet ja ota niistä kuva! :)

  VastaaPoista
 18. Oi Elli, Elli <3 Rakastan sun blogia, sä annat blogisi kautta niin paljon inspiraatiota ja positiivista energiaa että et varmaan itsekään ymmärrä kuinka ihana, kaunis, positiivinen ja elämää täynnä olet! Luin blogiasi noin vuosi sitten mutta elämä meni niin kiireiseksi että jostain syystä unohdin sen. Yhtäkkiä eilen muistin blogisi taas ja luin jokaikisen postauksesi, jota en ollut vielä lukenut (eli koko vuoden) läpi! Aivan mahtavaa!! Tuntui, että en saa silmiäni pois blogistasi ennekuin olen lukenut jokaikisen juttusi! (Melkein jäi yksi kouluhommakin tekemättä kun lumouduin niin :D)

  Joten; haluaisin että teet postauksen asioista, joista itse ammennat energiaa, ja jotka pitävät sinut niin ihailtavan positiivisena läpi tämän pimeän talven!

  Kiitos rohkeudestasi ja elämänilostasi! Ethän lopeta bloggausta vielä pitkään aikaan! <3

  VastaaPoista
 19. Kiitos kaikille vinkeistä ja kuvaideoista, mie rupeen toteuttaa tätä heti kuhan tää mun hektinen elämäntilanne vähän helpottaa (kirjotukset ja muutto yms ohi)!! :) Ootte ihan super.

  Ja Matilda,
  äääää apua, kiitos ihan hirveesti tosi ihanasta kommentista! Huikeeta, että miun blogi on jääny siun mieleen niin, että vielä noinkin pitkän ajan päästä eksyit tänne uudelleen :)

  Mie lupaan, että teen ton energia-postauksen piakkoin! Oon ollu nyt vähän huono bloggaaja, kun on tämmösiä kivoja viikon taukoja ja kuvien laatu on heikkoa, koska mulla ei oo kameraa. Mutta tästä on suunta vain ylöspäin ja kuha tosiaan nuo koulujutut helpottaa ens viikon jälkeen, niin löytyy aikaa tälle blogillekin ihan eri tavalla taas :)

  Suurkiitos vielä, siun kommentti kyllä piristi koko illan!! Aurinkoista kevättä siulle<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)