torstai 14. maaliskuuta 2013

Huhuu...

...lukeeko tätä enää kukaan? Täällä mie oon, vaikka ei ookaan taas vähään aikaan näkynyt. Vetoan yo-kirjotushässäkkään ja muihin kiireisiin. Oon myös rampannut Joensuu-Helsinki-Joensuu väliä useemman kerran tässä viikon sisällä - mie nimittäin sain töitä Helsingistä! Ens tiistaina tarkotus ois sitten heittää muuttokuorma takakonttiin ja vaihtaa asuinpaikkakuntaa. Onko normaalia olla samaan aikaan sekä superinnoissaan, jännittynyt että vähän peloissaan?


Semmosta tänne. Opiskelun lisäksi oon herkutellut hedelmillä, salaateilla ja namusilla, rakastunut Gina Tricotin farkkupaitaan entistä syvemmin ja käyttänyt ihan liikaa tota kukkahuivia. Viime viikolla äiti ilahdutti minua ostamalla miulle "Prinsessan huone"-kyltin. Ihan tunnen itseni aikuiseksi naiseksi tuon kyltin kera, haha.

Ulkona paistaa nyt aurinko, ja aattelin käydä vähän spurttailemassa ennen ku palaan taas kirjojen pariin. Illalla pääsen onneks vielä pelaamaan tennistä, mulla on jääny näitten reissujen takia monet treenit välistä :( Alan toteuttaa tota kuvapostausta heti, kuhan tää kiire vähän helpottaa ja voin keskittyy muuhunkin kuin kouluun ja vaatteiden inventoimiseen. See you!
: Elli

18 kommenttia:

 1. Onnittelut työpaikan johdosta.Ihanan näköiset eineet.

  VastaaPoista
 2. Hei ihanaa! Toivottavasti jatkat kirjottelua vielä muutonkin jälkeen :) jos saa kysyä, minkä alan työpaikka on kyseessä?

  VastaaPoista
 3. Mimi,
  ihanaa että luette!:D

  Anonyymi,
  kiitos! Ruokakuvat on petollisia, jos ne näyttää liian hyvältä - tulee aina nälkä :(

  Erika,
  jatkan tottakai kirjottelua!:) Ravintola-alan duuni :--) Yritän saaha vielä jotain lisätöitä, ku ei mulla siellä PK-seudulla oo mitään muutakaan tekemistä ku ei oo verkostoja eikä mitään vielä.. :)

  VastaaPoista
 4. mä jo vähä ihmettelin mihin soot hävinny! o:

  VastaaPoista
 5. sacco,
  haha dont worry, täällä mie oon :--)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon että sait täältä töitä :) Tulet varmasti viihtymään Helsingissä! Itse muutin vähä alle vuosi sitten tänne ja tykkään tosi paljon tästä paikasta asuinpaikkana:)

  VastaaPoista
 7. miun pallero lähtee maailmalle... pusui:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  kiitos paljon! :) Kiva kuulla, että sie oot viihtyny. Enköhän mieki viihy, kyllä siellä riittää ainakin enemmän ihmettelemistä ku täällä.. :)

  mama,
  pallero :| puspus mamma

  VastaaPoista
 9. Voin sanoo että sun blogia lukee paljon pääkaupunkiseutulaisia, joten saat varmasti paljon menovinkkejä!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  oooi, kaikki menovinkit on kyllä enemmän ku tervetulleita!! Ni ei tartte kaikkee vapaa-aikaa kyhjöttää kotona vaan :--) Minuu jännittää saanko kavereita siellä:(

  VastaaPoista
 11. täällä yks sun blogia jo yli vuoden lukenu, pääkapunkiseudulla asuva lukion tokalla oleva tyttö, jota ehdottomasti kiinnostaa jopa tutustua suhun ja tavatakki! :)

  VastaaPoista
 12. tiia,
  huippuu!! Pistä hei miulle meiliin elppa-@hotmail.com vaikka siun yhteystiedot ni mennään oikeesti vaikka kahville joku päivä kuha oon muuttanu! :--))

  VastaaPoista
 13. Tervetuloa pk-seudulle! Saat varmasti kavereita, älä huoli (:

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  kiitos!!:) Toivottavasti saan :--)

  VastaaPoista
 15. täällä lueskellaan :) onnea uudesta työstä ja muutosta! ja on iha normaalia tuntee tollee, nii mäki tunsin ko muutin kotoa koulun perässä :D

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  kivaa, että luet!:) Ja kiitti myönteisistä sanoista, ehkä tää ristiriitaisuuden tunne tästä helpottaa kuha saan sen arjen pyörimään siellä Vantaalla. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)