sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sanoja


Aamuaurinko, huonot vitsit, ystävät, polkkatukka, random-tuttavuudet ja pienet eleet. Tilannekomiikka, unikaverit, Pink, maailman paras äiti, kevätsade ja ballerinat. Juokseminen, denim, weekendfestival-lippu, yllättävät yhteydenotot, kaunis puhelu ja keittovihannekset mikrossa.

Ikävä kotikotiin, omaan sänkyyn, mummon luo. Pikkuveljen halittavaksi, tenniskentälle, koulun välitunneille.

Tätä sen pitääkin olla, elämän siis. Ei makeaa mahan täydeltä, mutta enemmän kuin hapanta.

:
 Elli 

12 kommenttia:

 1. Voi kun olet niin kaunis! Tukka on kasvanut nopeasti :) näyttää hyvälle!

  VastaaPoista
 2. M,
  kiitos<3:)

  Marjut,
  suurkiitokset! Joo, hätkähdän aina itekin miten se on hurahtanut pituutta. :--) En valita!

  VastaaPoista
 3. Rupesin hymyileen kun luin noita sanoja!
  Ihana pieni postaus!
  Oot kaunis <3

  VastaaPoista
 4. jjonna,
  höpöhöö, iso kiitos!<3 :)

  VastaaPoista
 5. kui monta kiloo sä oot laihtunu? D:

  ja voiks ottaa tän robottijutun pois, ku tähä pitää kirjottaa sellane koodi ennenku kommentit julkastaa?:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  reilu viis kiloo :) En oo missään välin laihduttanu enkä haluakaan laihtua, paino on vaan tippunu. Joudun pitämään sanavahvistuksen edelleen, koska joku roskapostirobotti on äkänny miun blogin ja floodaa linkkejä sekä uusiin että vanhoihin postauksiin :( Ärsyttää itteänikin toi sanavahvistus!

  VastaaPoista
 7. nyt on salkkareitten ismollakin hodgkinin lymfooma..:D sinuna kattosin ja naurasin sillä oot ite kokenu ja supervahvasti selvinny siitä! Oot mun esikuva. Mulla oli munasarjakasvain ja pelkäsin että joudun menettämään molemmat munasarjat mutta onneksi leikkauksessa saatiin pois vain kasvain. Oot jaksanu tsempata mua tän blogin avulla hirmu paljon ja kun tän blogin löysin niin luin jokaikisen postauksen läpi :DD T. Tyttö joensuusta

  VastaaPoista
 8. :) Ihania ajatuksia. Hienoa nähdä että sinulla on elämä, joka vie mennessään etkä ehdi blogia joka risauksesta päivittämään. Elä elämääsi! Kuulostaa niin - minkähän sanan valitsisin - ihanan elämältä!

  T. kiara-täti

  p.s. takapihalla vielä lumivuoria, mutta muuten alkaa olla oulun korkeus lumeton.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  hahaha voi eiii Ismo-parkaa! Pakko ehkä alkaa seurata Salkkareita tän takia.. :D Mutta hei iso kiitos, parasta palautetta on kuulla että miun blogista on voinut saada voimaa itselleen kestää jonkin oman terveydellisen ongelman kanssa! Oon iloinen siun puolesta, ettet joutunut menettämään munasarjoja. Kerrohan terkkuja Joensuuhun, mie kävin siellä eilen pikavisiitillä ja pakko todeta, että kyllä se on kaikesta pienuudestaan huolimatta ihana kaupunki! :)

  Kiara,
  elämä tosiaan löytyy, tuntuu että täällä ei tuu istuttua koneella juuri ollenkaan. Kotikotona kyhjötin Facebookissakin melkein koko ajan, mutta täällä voi mennä pari päivää etten avaa koko sivustoa. Oon potenut vähän huonoa omatuntoa blogin laiminlöimisen takia, mutta näemmä sitten vähän turhaan.

  Aurinkoista keväänjatkoa sinne ja hyvää vappua! Tää PK-seutu on jo täysin lumeton, joten eiköhän ne loputkin kinokset sula myös teiltä pian pois :)

  VastaaPoista
 10. mikset oo bloglovinissa?

  VastaaPoista
 11. Miten joku voi tuoda rintaan tämmösii väristyksii ku lukee hänen tekstii ja katsoo hänen kuvii.. Semmonen lämmin aalto menee koko kehon läpi! <3

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  en ees tiiä oikeestaa :--D Pitäs varmaan olla!

  Anonyymi,
  haha, voi että! Kiitos kauniista sanoista, they made my day <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)