torstai 4. heinäkuuta 2013

Kuukauden työntekijä!

 "Superiloinen Elina tuo vuoroon tullessaan hyvän mielen myös kaikille työkavereilleen. Tarmokkaana Joensuun tyttönä hän on ottanut uudet työasemat innolla vastaan ja suoriutunut niistä erittäin hyvin. Kiitos Elina työpanoksestasi! Palkintona saat 50e palkkaan tai unelmalistat."


Lienee sanomattakin selvää, että oon tosi otettu moisesta kunniamaininnasta. Oon ollu kuitenkin suht vähän aikaa tuolla töissä, joten on ihana saada tämmöistä palautetta ja tietää onnistuneensa edes jossakin. Rakastan mun työkavereitani ja työtäni, koska saan höpötellä asiakkaiden kanssa ja yrittää tehdä niinkin arkisesta hetkestä kuin ruokailusta hauskan ja miellyttävän tapahtuman. Kiitos pomot! :)

Ja sitten asiasta kolmanteen taas: kattokaa tätä tukkaa, ihan oikeesti. Ensimmäinen kuva on tasan vuoden takainen, toinen hetki sitten otettu. En ois IKINÄ uskonu, että hiukset kasvaa näin nopeesti takaisin. Ottaen huomioon, että pehkoani on leikattu kolmesti nyt vuoden aikana, tää on tosi pitkä.


Ja vaikka itestäni tuntuu aina välillä siltä, ettei tukka kasva ollenkaan tai kasvaa todella hitaasti, niin vanhoja kuvia kattelemalla sen todellisuuden huomaa.

Illalla saan ihanan serkkutytön tänne kylään viikonlopuksi ja meillä on vaikka mitä suunnitelmia tiedossa! Nyt lähen kuitenkin metsästämään housut jalkaani jostakin, koska A on hetken päästä tässä ja lähetään käymään kaupoilla ennen kuin se heittää miut töihin. Tämän kaiken kivan lisäksi ulkona paistaa aurinko, joten tän päivän hyvä mieli on taattu!

Pusuja kaikille,

♥: Elli

27 kommenttia:

 1. Kuka on mysteerinen A? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkin mysteerinen tapaus kuin ystävä nimeltä Arttu! :) hihi

   Poista
 2. Onnittelut.Työniloa Jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Työnilosta ei lienee puutetta ku nää ihmiset on täällä niin mukavia, että on vain ilo työskennellä heidän kanssaan :)

   Poista
 3. Onnea!! Oikealle henkilölle meni tuo titteli :)

  VastaaPoista
 4. mikä on unelmalista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan valita mitkä vuorot haluun kolmen viikon aikana tehä (esim. sunnuntait koska tuplapalkka<3) :)

   Poista
 5. noi sun hiukset on kyllä kasvanu ihan hirveesti ! ihanatkin on tullu :) paljon paremmat kun tää mun pehko, enkä oo leikellu tätä melkein yhtään kahteen vuoteen, kateellinen olen sinulle hiuksistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on! Kiitos paljon :) Auttaskohan se leikkaaminen sit siun hiusten tilannetta, ainakin miulla nää näytti heti paljon terveemmiltä ja elinvoimasemmilta ku leikkautin latvoja?:)

   Poista
 6. kumman otit noista ton rahan vai unelmalistat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä valinnu mut otan varmaan unelmalistat :)

   Poista
 7. en kyllä ihmettele yhtään että sait tollasen tunnustuksen. oot niin ansainnu sen <3
  ja noi sun hiukset on kyllä ihanat :) ootko värjänny niitä vai onks ne muuten vaalentunu noin paljo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Oon raidoittanu nyt pari kertaa, eli vaalennan sillä tavalla pikkuhiljaa näitä :) En haluu tehä mitään värinpoistoo enkä koko pään värjäystä!

   Poista
 8. Ihana paita!! Mistä? Pakko saada :D

  P.s oikealle ihmiselle meni tuo titteli. Olet niin iloinen ja positiivinen. Sä oot semmoi, et aina kun sun postauksia lukee niin hymyilee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa se on kämppiksen vaatevalikoimasta, joten en valitettavasti osaa kertoa :( Kiitos kauniista sanoista, parasta palautetta on kuulla että mun postaukset saa jonku hyvälle mielelle :)

   Poista
 9. Jes, huippua!!!! Voin niin kuvitella miten hyvä olet siinä työssä. :)

  Riitta

  VastaaPoista
 10. Haluatko valaista mitä teet työksesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan Mäkkärillä ja Ärrällä vaan, mut tää palkinto tuli Mäkiltä! :)

   Poista
 11. ihana kun joku on noin ilonen mäkkärin työntekijänä, vaikka se ei yleensä ihan unelma-ammatti ookkaan :D onneks olkoon palkinnosta!! osaan niin kuvitella miten loistava sä oot asiakaspalvelutyössä! oot niin huikee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tää miunkaan unelma-ammatti todellakaan oo, mutta miusta on kiva antaa kaikkensa työssä ku työssä ja näemmä se näkyy :) Kiitos tosi paljon kivoista sanoista, tuli hyvä mieli!!<3

   Poista
 12. Oliko sinulla jo se puhumasi aikaistettu kontrollikäynti? Joudutko kauan odottelemaan tuloksia? Pidän sinulle peukut ja varpaat pystyssä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Peukkuja pidetään :)

   Poista
  2. Ihania olette!!:) tapasin lääkärin maanantaina ja sain ajan jatkotutkimuksiin (tietokonetomografiakuvauksiin) parin viikon päähän. Sitä ennen ei oo juuri mitään uusia tietoja :/ mutta lääkäri sano kuitenkin että saan nukkua suht rauhassa yöni...! Joten ihan hyvillä mielin oon :)

   Poista
 13. jee näin sut rokissa!! sulla on niin kiva tukka!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu moikkaa seuraavalla kerralla!! :) Kiitos paljon ja ihanaa loppurokkia siulle!!:>

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)