torstai 15. elokuuta 2013

NEW WAY HOME


 Meikäläisen elämässä tapahtuu jälleen! Mietin tossa yks päivä, että pitäsköhän hidastaa vähän tahtia. Hetken aikaa asiaa pohdittuani totesin, etten todellakaan aio nyt rauhoittua. Tällä kertaa uudet tuulet puhaltavat Helsingin puolelta - muutin alkuviikosta Vantaalta tänne nykyiseen kämppääni. Kaaos on ollut järisyttävä, hei ihan oikeesti mistä nää kaikki vaatteet esimerkiks tulee? Viskaan kohta koko vaatekaappini sisällön ikkunasta ulos (lukuunottamatta mustia denimeitä ja paria hupparia. luottocombo u know!) ja pistän pystyyn ihka-aidon pihakirppiksen. Viekää kaikki pois, niin säästyn noiden pahvilaatikoiden ja jätesäkkien purkamiselta.

Pistän kuvia tulemaan uudesta kotikolostani heti, kunhan saan aikaiseksi ostettua muun muassa matot ja pari muuta pikkujuttua vielä. Haluan esitellä teille vain ehdan kokonaisuuden :-) Olen nukkunut täällä yhden yön vasta, mutta tää tuntuu jo ihan omalta. Hyvän asunnon merkki siis? Rakastan tätä ympäristöä, lähellä on paljon nurmikenttiä, juoksulenkkejä, tenniskenttiä (!!) ja vesistön äärelle pääsee hetkessä. En aio kertoa tarkempaa sijaintiani, mutta totean vain, että äskeisen iltalenkin perusteella sanonta "heaven is a place on earth" pitää todellakin paikkaansa! Kaltaiselleni maalaisjuntille Tikkurilan vilkkaimman tien varrella asuminen oli turhan meluista, joten tämän uuden asuinalueen rauha ja hiljaisuus on kovin tervetullutta.

Aloitan maanantaina uudessa työpaikassa, ja minua jännittää niin paljon, että masussa kipristelee. Oon superinnoissani, mutta toisaalta myös vähän pelokas. Entä jos en opi uuden työn saloja hetkessä ja kahden viikon harjoittelujakso ei riitäkään? Kyseessä on kuitenkin täysin erilainen työ kuin Mäkkärissä. Tässä joudun ottamaan hurjasti enemmän vastuuta ja toimimaan itsenäisesti. Noh, ehkä se siitä lutviutuu. Tuntuu, että mulla on niin paljon kaikkea uutta elämässäni, etten välillä tiiä, että mistä sitä kohkaisi eniten.

Nyt meen nostamaan nää levottomat kinttuni  kattoa kohti, koska silmäluomet alkaa lupsua kiinni. Silitin viime yönä vielä aamukahdelta verhoja ja nousin kuitenkin jo kahdeksan aikaan takaisin touhuamaan, joten ehkä se on ihan selitettävissä. Huomenna suunnitelmissa on vierailla Kodin1:ssä kivojen mattojen toivossa ja sittemmin treffata ystävää keskustassa. Toivottavasti ois hyvä sää!

Piristävää viikonloppua kaikille,
♥: Elli

8 kommenttia:

 1. Oi että oot kaunis ja sun hiukset... niin ihanat!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin!! <3 Tykkään itekin tästä tukasta kyllä, pitkästa aikaa suht hyvä fiilis tän suhteen :)

   Poista
 2. Mitä tarkoittaa "kohkasi"? :D


  Ihanaa, että pääsit mieluisalle paikalle asumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ainakin meijän murteella "kohkata" on niinku olla silleen superinnoissaan ja säätää kaikkea sen takia :D En osaa oikein selittää, semmosta hyperisointia yms! Haha. Jep kävi kyllä tsägä tän asunnon kanssa!

   Poista
  2. Niin vähän päättelinki! Siis, että tarkottais jotaki tuon suuntasta.

   Poista
 3. Joo emmie tiiä et onko sille ees jotain synonyymia, joka vastais täydellisesti sitä :D anyway kohkaaminen on toimintaa, mitä mää harrastan runsaasti! Ansiokasta räpeltämistä siis

  VastaaPoista
 4. missä päin helsinkiä asut? miten monta neliötä uusi asuntosi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itä-Helsingissä :) Tässä on 35 neliöö + parveke.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)