tiistai 31. tammikuuta 2012

Koeviikkoo ja wanhojen valmistelua

Hellööy!


Voin vannoa, että tää soi teillä loppupäivän päässä. Tittitididii, mulla ainaki soi! Kyseessä siis Radetzky March, millä tullaan wanhojen tansseissa sisälle.

Eilen starttas se parin kuukauden välein koittava ihanuus: koeviikko. Mulla on tällä kertaa viis koetta, joista 2 on jo enemmän tai vähemmän onnellisesti takanapäin. Huominen näyttäs kalenterin mukaan olevan vapaapäivä, jonka aion käyttää hyödyksi bilsaa, terkkatietoa ja yhteiskuntaoppii lukien!


Teitä varmaan jo ärsyttää ku jauhan koko ajan wanhojentansseista, mutta niihin on enää reilu 2 viikkoa! APUA mihin tää aika oikeen uppoo. Onneks alkaa tanssit olla jo hallussa eikä meillä ookaa enää ku yhet treenit ennen h-hetkee.

Käytiin kuitenkin maman kanssa tossa viikonloppuna vähä kattelemassa viimosia tarvikkeita ko. päivää varten!

1) Mekkoon sopiva laukku! Tätä tulee varmasti käytettyä jatkossakin.

2) Irtoripset, koska mulla on omia ripsosia jäljellä enää muutama hassu kipale + uudet tyngät, kasvavat ripset. En oo muute ikinä aiemmi käyttäny irtoripsiä, tuleepaha tääki koettuu.

3) Korvikset ja sormus. En laita rannekoruu ollenkaan, vaan toi koristeellinen sormus koristaa tarpeeksi :)

4) Tällasia ihoteippijuttuja, millä saadaan miun olkaimeton mekko pysymään ylhäällä! Pysyy se ilmankin noita, mutta tuntuu vähän valuvan ja näyttää tosi törkeelle jos joudun nykii sitä kesken tanssin ylöspäin. Kannattaa muittenkin tyttöjen, joilla on olkaimeton mekko, hankkii noita! Saa esim. alusvaateliikkeistä.

5) Maailman söpöin meikkipussukka! Tää nyt ei sinänsä liity wanhoihin, mutta pakko oli napata mukaan. Meikkaatteko/meikkasitteko te muuten ite wanhoihin? Mie en ihan vielä oo varma tästä. Joko teen itte juhlameikin tai sit yks miun kampaajakaveri meikkaa miut.

Semmosia! Muuta mainitsemisen arvosta ei oo oikeestaan tapahtunu. Käyn edelleen joka arkipäivä sädehoidossa, mikä alkaa tuntuu jo rutiinilta. Enää 12 sädetystä jäljellä! Oon aina ollu sikeäuninen ja näistä miun hyvistä nukahtamistaidoista kertoo myös se, että ehin melkein nukahtaa siihen sädehoitopöydälle vaikka makaanki siinä yhteensä vaan n. 5 minuuttia! Tänäänki olin jo iha horroksessa, ku ne hoitajat tuli päästää miut pois. Ei ois yhtään tehny mieli avata silmiä:D

Minkään asteista suun kuivumista tai ruokatorven kipeytymistä en oo huomannu, vielä ainakaan. Toi rintakehä ehkä IHAN pikkusen punottaa, mut seki näyttää enemmänki siltä et oisin käyny solkussa tai jossain, eli ei sitä kunnolla ees huomaa. Toivotaan, ettei se siitä nyt villiinny sen enempää! Muutenki olo on ihan 10+, ja vaikka kaikki valittaa tuosta ulkona vallitsevasta siperiailmastosta ni miusta se on vaa ihanan kirpakka. Vaatetta vaan tarpeeks päälle ja pihalle, mikään ei oo upeempaa ku keväinen aurinko ja valkoset hanget!


Nyt lähen käväsee vielä keskustassa. Nähhään taas!

♥: Elli

43 kommenttia:

  1. missä meidän kaikkien rakastamat kynnet ovat :/

    VastaaPoista
  2. VITSI tuo laukku on ihan sika ihana!!! Oon käyny kuolaamassa sitä monen monta kertaa mutta en oo kehdannut ostaa kun tuntuu ettei itellä oo hopeiselle laukulle enempää käyttöö :D Olen kateellinen!

    VastaaPoista
  3. no ookoo, nenäkarvas tos viimeses kuvas on söpöt :)

    VastaaPoista
  4. ANTTI stop it Xd ahhaahahahaaa

    ja kiitos ilpu, se on kyl iiiiiiiiiihana! ;)

    VastaaPoista
  5. :DD ootan jo vanhojentanssipostausta, näitä on kivas seurata!
    IHANA SORMUS, rakastuin :)

    VastaaPoista
  6. suosittelen käymään jossain meikkaajalla tai vastaavalla ammattilaisella erikseen meikattavana, musta ainakin tosi tökerön näkösiä suurinosa itsetehdyistä meikeistä. joko ihan liikaa meikkiä, liian vähän tai aivan väärät värit ja väärä tyyli. :/ ammattilaiset osaa ehdottomasti parhaiten! :)) ite kävin meikkaajalla sillon ja suosittelen lämpimästi =)

    VastaaPoista
  7. Mä taas en käyny meikattavana vaan meikkasin ite, meikkaan muutenki nii vähä että onnistu :)
    Ootan innolla wanhojen päivää et nään sun puvun ! Se on huippu päivä !

    VastaaPoista
  8. mistä tuo sormus on? :) AIVAN IHANA, kuten tämä koko postaus :)

    VastaaPoista
  9. Tuo sormus on aivan ihana♥

    http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. mitä toi ko. tarkottaa?:D ja ihania juttuja oot ostanut tykkään siun blogista !!

    VastaaPoista
  11. Hei miten noi teippijutut toimii ja mistä ostit nuo?:D

    Ihanii juttuja oot löytäny!:)

    VastaaPoista
  12. Oo, olipas kiva tulla koneelle ja huomata näin paljon kommentteja! Jee ja kiitos :) Oon vielä vähän kahden vaiheilla ton meikkauksen suhteen, kertokaa vaa lisää kokemuksia jos löytyy;)

    Sormus löyty Aleksi 13:sta ja alennushyllystä niinkin huimaan hintaan kuin 4 euroa :D Oli kyl iha huippuhyvä ostos, tykkään siitä iteki tosipaljon!

    Noi ihoteippijutut toimii sillai, et ku ne on siis kakspuoleisia teippejä et toinen puoli kiinnitetään ihoon ja toinen puoli ihan sinne mekon yläosaan :) Eli mekko vähän kuin "liimataan" kiinni ihoon! En ehkä osannu oikein hyvin selittää mut voin yrittää laittaa vaikka havainnollistavaa kuvaa jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  13. Höh tommosia teippejäkö on olemassa :o Oisimpa viime kesänä tienny ku poikaystävän valmistujaiset oli ja mulla olkaimeton mekko joka meinas valua kokoajan :S Ostin kyllä ite kakspuoleista teippiä ja ihan hyvinhän se asian ajo, mutta sai sitä käyä aina lisää laittaan vähän ajan välein... :D Hyviä wanhoja sulle! :-)

    VastaaPoista
  14. Eekku,
    joo on olemassa! Noi oli mulleki ihan uusi tuttavuus:) En tiiä kui hyvin noi tulee toimii, mut toivotaan parasta... Vois ostaa sitä normi kakspuoleista teippii varalle :D

    VastaaPoista
  15. Heippa Ellu! Vaikutat ihanalta ihmiseltä ja herätit mut ajattelemaan elämän ilosia asioita, vaikka aina ei vaan tarvi jaksaa, ei sunkaan :) Sä olet huippu sievä, oli karvat päässä tai ei <3 Teki mieli vaan kommentoida, kun eksyin blogia lukemaan. En sua tunne, mutta toivotan sulle kaikkea hyvää ja ihanaa, loistavaa ja valoisan kirkasta tulevaisuutta :) Tsemppiä!!!

    VastaaPoista
  16. Minä ainakin meikkasin ite ja ihan tyytyväinen olin. Tekoripset kyl yhdessä vaiheessa irtosivat, kun viereinen tanssipari tökkäsi vahingossa suoraa silmään:D Joten kannattaa ottaa suosiolla se ripsiliima mukaan, jotta voi korjailla pieniä irtoutumisia. Muutenkin omasta mielestäni tekoripsien laitto oli aika haastavaa, vaik pariin otteeseen kokeilinkin ennen wanhoja. Mukavia wanhoja sulle!

    VastaaPoista
  17. Anonyymi,
    kiitos hirmusesti!<3 Ja niinpä, en miekää aina jaksa. Joskus saa valittaa pikkujutuistaki kuha vaa muistaa pitää sen perusasenteen positiivisena:) Kiitti piristävästä kommentista ja kaikkea hyvää siulle myös!:>

    Lauramarjut,
    hahaha voieii :D Miun kampaaja on lupautunu laittaa noi ripset kii, ku tosiaan itellä ei oo sitä kokemusta ollenkaan. Lupas myös laittaa jotain extraliimaa et varmasti pysyy paikoillaan :) Kiitti!!

    VastaaPoista
  18. Heips!
    Mulla oli sädetystä 36 gy:n verran, 16 kertaa, sädetettiin vasenta puolta, solisluun kohdalta leukaan. Alkupuoli meni ihan huomaamattomasti, mut sädetyksen loppupuolella sädetysalue alkoi punoittamaan. Ei mitenkään erityisen voimakkaasti, mut sen verran että sen huomasi jos kattoi. Sitä jatkui ehkä vajaan viikon verran sädeyksen jälkeen. Mun sädetysalue ylsi alaleukaan ja suu meni rakkuloille siltä alueelta vasta sädetyksen jälkeen.
    En nyt halua mitenkään pelotella, tuli vaan mieleen et jos sulla on avonainen mekko, niin sehän voi näkyä. Mut ei se mulla ainakaan mitenkään kovin näkyvää ollu, sen saatto hyvin peittää meikillä. Kysy vaikka siltä sun meikkaajakaverilta hyvää vinkkiä siihen.

    VastaaPoista
  19. Ja piti lisätä vielä: sun uudet hiukset on kyllä tosi söpöt! Juu, mä tiedän et sä tykkää niistä, mut mun mielestä ne on herttaset. Leikkaa vaan loputkin lyhkäsemmiksi, niin sitten kun ne uudet hiukset kasvaa niin ne kasvaa suoraan kampaukseen :) ja usko pois, ne kasvaa hurjan nopeasti, ainakin siihen vajaaseen 10cm asti, sen jälkeen kasvattelu tuntuu paaaaljon hitaammalta.

    Ja musta on ainakin tosi kivaa lukea sun wanhoista!

    VastaaPoista
  20. Oisko sulla jossain postausta siitä, miten kaikki rumba alkoi ja miten sairaus todettiin? Kiinnostaisi lukea:) Enkä äkkiseltään löytäny. Hyviä wanhoja, toiv. kaikki sujuu niinkuin pitääkin! :)

    VastaaPoista
  21. A,
    kiva ku kerroit omista kokemuksistas! Miusta tuntuu et tää tukka kasvaa kohisten hirveetä vauhtii, toivottavasti jatkaa jatkossaki tätä tahtia :D Ja niinpä, mietin iteki tota mekkoa että mitenköhän paljon se punoitus näkyy, mut pitää vaan ostaa paljon meikkivoidetta ja peitellä sitä sillä. Mut ei se mitään, se on onneks loppujenlopuks vaan tosi pieni haitta! =)

    Anonyymi,
    ihan ensimmäisessä postauksessa kerron tuosta aiheesta: http://cancerchangedmylife.blogspot.com/2011/09/beginning.html sieltäpä löytys :)! Ja kiitos!

    VastaaPoista
  22. mistä tuo ihana meikkipussi on ? :D

    VastaaPoista
  23. Anonyymi,
    se on tiimarista;) Ihmettelin, et mistä lähtien siel on myyty tollasia mut tunsin kyl heti syvää rakkautta tuota kohtaan!

    VastaaPoista
  24. meikkaan ite, koska usein ammattilaiset tekee liian vahvan meikin. ja ite tehtävää meikkii voi harjotella vaikka kuinka monta kertaa, ja kysyy apuu ja mielipiteitä kavereilta yms.:)

    VastaaPoista
  25. törmäsin äsken (tai siis ehkä noin 2,5 tuntia sitten) sun blogiin ja luin heti kaikki postaukset läpi:)oot ihana!

    t. uus lukija

    VastaaPoista
  26. Nii miks sulta poistettiin ne puhkeamattomat viisaudenhampaat?

    VastaaPoista
  27. Anonyymi, 14:43,
    joo oon kuullu kans tosta liian vahvasta meikistä, en kyl haluu mitään sotamaalausta... :D Ehkä meikkaan ite, ehtiipähän harjotella etukäteen!

    Annmari,
    oooi, ihana kuulla että pidät miun blogista! Kiitos kovin paljon ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!:)

    Anonyymi 16:34,
    ne poistettiin koska sädehoitoo ei ois voitu muuten alottaa. Käsittääkseni jos mua ois sädetetty ennen hampaiden poistoa, niin jatkossa sit ku ne hampaat ois puhjennu ni siitä ois seurannu jotain ongelmia, kuten korkee tulehdusriski tms!

    VastaaPoista
  28. Mistä on tuo ihana meikkipussi?!?!? :)

    VastaaPoista
  29. Mä meikkasin ihan itse vanhoihin :) Hiukset pisti kampaaja. Jälkeenpäin harmittaa etten kans laittanut irtoripsiä. Kannattaa laittaa tosi vahvat meikit koska sinne valoihin hukkuu oikeesti kaikki!

    VastaaPoista
  30. Kiitos linkistä! :)

    VastaaPoista
  31. Emilia,
    aa joo! Hitsi mulle tulee kyl nyt paineita tosta meikkaamisesta, pitäs keksii joku kompromissiratkaisu:D

    Anonyymi,
    nou problems!:)

    VastaaPoista
  32. Pakko udella että mistä oot nui ihanan meikkipussukan ostanu? :---)

    VastaaPoista
  33. Hönö,
    tiimarista bongasin! Sinne siis;)

    VastaaPoista
  34. Mä meikkaan ite wanhoihin. :) Tai äiti auttaa, mut kuitenki, tekoripset ja tällaset saa riittää, säästää siinä samal vähän kun ei mee ammattilaiselle. :) Tosin en vielä tiiä, millasen meikin tekis...

    VastaaPoista
  35. Whii,
    hei mut onneks meil on täs vielä aikaa harjotella sitä meikkaamista! :) Onneks miulle kampaaja lupautu laittaa irtoripset, voin vaan kuvitella millasta sähläystä siitä tulis jos ite yrittäsin niitä liimailla...!

    VastaaPoista
  36. Tää nyt ei aiheeseen liity millään tavoin, mutta pystytkö neuvomaan kuinka saa laitettua tuollaisen youtube-videon, jossa on vain tuo palkki? :)

    VastaaPoista
  37. Anu,
    otat sieltä YouTube-videosta sen upotuskoodin ja vaihat siihen luvun 360 tilalle 26! :) Pitäs toimii.

    VastaaPoista
  38. ajattelin kysyä, että mistä toi söpö meikkipussukka on, mutta löysikin jo vastauksen näistä kommenteista :)

    mut oikeastaan se mun oikee asia oli se, että halusin sanoa, että tää blogi on todella mielenkiintonen ja sun asenne on MMMMahtava (monella) IIISOLLA ämmällä! :D you go girl! jään ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
  39. Laura,
    hitsi tosi paljon kiitoksii!! Ihana kommentti oli, tuli hyvä mieli:) Ja tervetuloa seurailemaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)