torstai 12. tammikuuta 2012

My name is Hamtaro, Elina Hamtaro

Helloou,

APUAPUAPUA, MIUN NAAMA ON TURVONNU !!!! MULLON KRIIIIIIIISI !

Oon sen tiistaisen viisaudenhammasoperaation jälkeen kulkenu ihmisten ilmoilla lähinnä kietoutuneena tuubikaulahuiviin ja jääpalapussi lähettyvillä. Ruokavalioon on kuulunu enimmäkseen Buranaa, Panacodia, antibiootteja ja jotain litkumaista syötävää. Pureskelu on nimittäin astetta vaikeempaa tällä hetkellä!

En oikeesti kestä tätä naamaa. Erään ystäväni ensimmäinen kommentti eilen nähdessään turvonneen naamani: "Näytät Paul Frankille." Kuinka imartelevaa, varmasti tosi seksikäs näky tää tosielämän Paul Frank. Säikähän joka hemmetin kerta, kun katon peiliin :D Alaleuka on tyyliin kaks kertaa sen levyinen mitä se on normaalisti, ja näytän tasan siltä että mulla on poskissa varastossa pari pitkoo pullaa. Alla kaksi 5 minuuttia sitten otettua kuvaa naamastani!


Tälle voi vaan nauraa. Äitiki on hihitelly ihan onarissa miulle, ja pakko miunki iteki on myöntää, että kieltämättä tää maxileuka ei oo ehkä se imartelevin päänmuoto ja saa miut tosiaan näyttämään aikalailla hamsterilta. Toivon hartaasti, että tää turvotus laskee AS SOON AS POSSIBLE, koska häpeän. Ok, nauran myös. Mutta silti, pliis mee pois :D

Eilen kävin ostamassa niitä hiustenkasvatusjuttuja. Juttelin Sokkarin naismyyjän kanssa, ja se osas neuvoa minuu ostamaan shampoota nimeltä Bio+ Original. Ostin myös tuota sarjaa olevan hoitoseerumin.


Nää tuotteet on tarkoitettu miehille estämään kaljuuntumista, mutta myyjän mielestä sillä ei ole merkitystä, kummalle sukupuolelle ne on suunnattu. Harmi vaan, etten tajunnu noissa shampooseerumeissa olevan jotain miesten tuoksuja mukana... Testasin tuota hoitoainetta eilen, ja vielä tänä aamuna miun hiuksissa oli sellainen mystinen miehinen aromi. ;) Eli ei, en siis käytä Axea, jos joku teistä lähiaikoina ihmettelee tuoksuvanaa, jonka jätän jälkeeni. Kasvatan vaan tukkaa :)


Nappasin mukaan myös tällaisia Evonia-hiustenkasvatuskapseleita. Nuo sisältää mm. eri vitamiineja, biotiinia, pantoteenihappoa sekä camelinan-, pellavan- ja sarviapilan siemenöljyjä. Myyjällä itsellään oli omakohtaisia kokemuksia hiusten tippumisesta, ja kertoi näiden tabujen syömisen jälkeen tukan kasvaneen parissa kuukaudessa monen monta senttiä. Kattokaa muuten miten julmetun isoja nuo kapselit on! Ihan ku mie saisin jotain tollasia sormenpäänkokosia hässäköitä nieltyä kakomatta alas... Mutta mitäpä nainen ei tekis hiustensa eteen. Parempi ois nyt noitten kasvaa, sen verta monta kolikkoo makso nuo tuotteet yhteensä!!

Tästä tulee nyt näemmä yksi niistä postauksista, joissa ei oo päätä eikä häntää, mutta koitetaan kestää se. Seuraavaks selitän teille nimittäin siitä viikon takaisesta suuhygienistikäynnistä! Ilokseni sain ekana hurjasti kehuja virheettömästä hammasrivistöstäni, minkä jälkeen miun ilo sitten kaikotettiinkin toteamuksella: "Koska sädehoito tappaa sylkirauhaset, sylkeä ei erity, mikä taas aiheuttaa hampaiden tuplasti helpommin reikiintymistä." Voi huoh, oikeesti. Tääki vielä! No ei siinä mitään, sain iiiiiison kasan kaikkia tuotteita kotiin testailtavaksi ja vielä isomman nivaskan neuvoja pääkoppaani siitä, kuinka mun tulee huoltaa purukalustoani jatkossa.


Tossa läjässä on suuta kosteuttavia liuoksia, kosteuttavia hammastahnoja, extrafluoritabletteja ja -tahnoja, suun limakalvoja kosteuttavia geelejä ja hammasvälien puhdistaja. Miun pitää opetella ihan uus rytmi hampaiden hoitoon. Ennen jokaista suupalaa miun pitää ottaa joku noista tableteista (en ihan oo vielä perillä, että mikä noista), ja heti aterian jälkeen pari fluoritabua. Lisäks mun pitää kurlata noilla suolaliuosmömmöillä päivittäin, ruveta käyttää hammaslankaa (no tää ei varmaan ois pahitteeks muutenkaan), ja muistaa kantaa mukanani noita geelejä, joita voin laittaa suuhun, jos alkaa tuntua liian kuivalta. Aiemmin oon vaan pessyt hampaat aamuin illoin, ja koska oon muutenki tällanen huithapeli ni voi kestää hetki ennen kuin noista uusista jutuista tulee mulle rutiinia.


Kutittaako ketään muuta nenästä, kun pesette hampaita sähköhammasharjalla? Minuu nimittäin kutittaa, ja kovasti kutittaakin :D Muistan jo jostain lapsuusajoilta, etten tykänny sähköhammasharjoista just sen takia, vaan suosin ihan perinteistä hammasharjaa tähän päivään asti. Nyt minuu suositeltiin hankkimaan sähköhammasharja, koska se kuulemma pesee hampaat vielä jotenki ekstratehokkaammin. Niinpä yritän nyt taas totutella tuon käyttöön ja opetella sietämään sen nenän kutinan, minkä toi harjan tärinä aiheuttaa! Nenän kutiaminen saa miut yleensä aivastamaan ja jokainen voi varmasti päätellä, miten kivaa on aivastaa hammastahnat suussa :---)

Olikohan miulla vielä jotain muuta kerrottavaa... Ainiiin, joo! Ilona on viemässä vanhoja vaatteitaan kirpparille, ja käytin eilen pikkusen hyödykseni tätä kaverietua. Kävin penkomassa kirpparikamat etukäteen ja nappaamassa mukaani ne ihanimmat yksilöt sieltä ;) Mukaan lähti mm. nämä ihanuudet (plus 4 muuta):

Vaaleenpunanen (kuva vääristää, kamera sucks mut onneks tää ei oo mikää muotiblogi) lörttökollaripaita, täyttä rakkautta.

Beige lörttö tämäkin, ehkä maailman pehmosin päällä!

Huomenna alkaa taas viikonloppu, mitä ennen pitäis kuitenkin jaksaa vielä pitää parit kouluesittelyt ysiluokkalaisille, pyörähdellä wanhojentreeneissä ja käydä parturissa Brooken kanssa! (Uusille seuraajille tiedoksi: kutsun miun peruukkia Brookeksi, koska se näyttää siltä.) Aion leikkauttaa siihen kevyen tasaotsiksen ja sit me mietitään kampaajan kanssa, millainen vanhojentanssikampaus siihen ois mahdollista tehdä. Ihan vaikka perjantain kunniaks ajattelin huomenna vetäistä Brooken päähän ekaa kertaa kouluun. Vähä jänskättää ihmisten reaktiot, mutta onneks suurin osa kavereista on miut jo aiemmin nähny tuo päässä :)

Okei nyt lopetan tän hölöttämisen. Kiittiheimoi ja muistakaa kommentoida.

♥: Elli the Hamsteri

EDIT: Olin ihan varma että unohan mainita jotain!! Jäikin kertomatta vaan se asia, minkä takia tulin tänne ylipäätänsä tänään päivittämään....... Niin siis miulla oli tänään se sydäntutkimus sairaalalla aamusta, ja piti olla myös diffuusio mutta ne ei tehny sitä, koska nää miun suussa olevat tikit ois vähän haitannu sen tekemistä. Sydäntutkimus (eli MUGA-tutkimus) meni ihan jees, sain taas radioaktiivista ainetta suoniini ja kiellon olla raskaana olevien naisten lähellä tämän päivän aikana. Rankkaa olla näin ihana, että säteilen ulospäinkin. (; lol.

18 kommenttia:

  1. Sie oot niin hyvä kirjottaja! Kiva lukee blogias :-)

    VastaaPoista
  2. Siula on aivan ihana blogi !=)<3 ja miula muuten kans kutittaa aivan kauheasti nenää ku pesen sähköhammasharjalla !:DD

    VastaaPoista
  3. Vitsi sie oot maailman paras kirjottaja, osaat kirjottaa niin hauskasti tälläsistä "vakavista"kin asioista. Etenkin tuo "mystinen miehinen aromi" sai miut nauramaan vedet silmissä <3 Oot paras :D <3 ps. odotan innolla Brookea!!
    pps. ole hyvä vaatteista, ihana et kelpasi :))

    VastaaPoista
  4. ooooo mäki voisi ostella jotai tollasii hiustenkasvutabeltteja ja muuta nii jos mun saksimisoperaatio korjaantuis nopeemmi:DD toivotaan kuitenki et noi toimii sulle:---)!!

    VastaaPoista
  5. xDDD voin vaa kuvitella naamas :DD

    VastaaPoista
  6. Vilma,
    whiiii kiitos!! =))

    Jenna,
    danke hei!<3 kiva tietää et jollaki muulla kutiaa nenukki ku miulla, lohduttavaa kuulla etten oo mikää super outo XD

    ilonaanniina,
    vitsi ite oot maailman paras kirjottaja!! Hassu ilpu<3 huomenna näät Brooken;)

    PIHLA,
    joo kantsii kokeilla! Kyl mie uskon et noista jotain hyötyy on :D toivos on hyvä elää...

    Anonyymi,
    :D:D:DD kaunista, eikö

    VastaaPoista
  7. sulla on tosi kiva tyyyli tosiaan kirjottaa :) muttamutta siis uusiutuuko ne sylkirauhaset ollenkaa tai mistä siin on kyse ? : O

    VastaaPoista
  8. Paljonko noi hiustenkasvatus hommat makso? ;o

    ja sulla on tosi kiva tää blogi !!:)

    VastaaPoista
  9. Haluaa nähdä Brooken.

    VastaaPoista
  10. unni,
    kiitos!! :) Siis joillakin ne sylkirauhaset kuolee lopullisesti kokonaan, mutta elättelen toivoa että ne palautus vielä miulla takas normaaleiksi, koska oon näin nuori (=

    Anonyymi,
    56e makso yhteensä :) Kiitän!<:

    Anonyymi,
    Brookesta on täällä blogissa vilahdellu aika paljonki kuvia, esim http://cancerchangedmylife.blogspot.com/2011/10/missa-otsikko.html tuossa postauksessa :) En leikkauttanukaan sitä otsista tänään siihen, koska tarviin pitemmät etuhiukset wanhojen kampaukseen :) Leikkaan vasta tanssien jälkeen!

    VastaaPoista
  11. Tukankasvatusvinkiksi apteekista saatavat eläinten turkkia parantavat tabletit! Sisältää yleensä paljon enemmän biotiinia kuin ihmisten valmisteet ja haisee koiranruualta, mutta ainakin mulla toimii monta kertaa paremmin kuin Piimax. Myös kynnet kasvaa aina biotiinikuurin aikana paremmin.

    Niin ja sait juuri lukijan. Vietin juuri perjantai-iltapäivän koneelle liimautuneena, kun löysin blogisi :D

    VastaaPoista
  12. hei mistä sä ostit noita evonia -kapseleita ja mitä ne maksoi? :)

    VastaaPoista
  13. Hanna,
    oooo paljon kiitoksia vinkeistä!! :) Täytynee testata. Tervetuloo lukijaksi(;!

    Emilia,
    Sokkarilta löysin! Luontaistuotehyllystä (: noi oli jonku parikymppiä.

    VastaaPoista
  14. Voi, miulla onneks turpos vaan toinen poski sen hampaan kanssa. Melkein toivoin, että turpois nyt toinenki ni olisin edes symmetrinen mutta ei sitten. Itsellähän edessä vielä kaksi hampaan kiskontaa ... wipii.

    Apua ihan koukku tää siun blogis.. :D

    VastaaPoista
  15. oivoi... se turvotus ei ole kyl mikään kiva juttu :S no siulta poistettiin kaikki neljä,mut turpoaakohan miullaki jos poistetaan vaan yks?

    VastaaPoista
  16. Mystiss,
    haha :--D tsemppii kiskontoihin!!

    Runotyttö,
    joo ei oo kivaa, miulla on naama edelleen turvoksissa vaikka toimenpiteestä on jo 4päivää :D Kyllä ainaki kaikilla miun tutuilla on turvonnu leuka jonku verran vaikka ois otettu vaan yks hammas pois. =(

    VastaaPoista
  17. "Kutittaako ketään muuta nenästä, kun pesette hampaita sähköhammasharjalla? Minuu nimittäin kutittaa, ja kovasti kutittaakin :D" < mulla on juuri tuo sama sähköhammasharja, ja nenää alkaa kutittaa ihan mielettömästi ku harjana hampaita! =D ihan kamalaa, yritän aina samalla hinkata nenää ku kutittaa niin paljon =DD

    VastaaPoista
  18. Anna,
    hahaha joo se on ihan kauheeta!! :--D Tuntuu tosi tyhmältä rapsuttaa koko ajan nenää samalla ku pesee hampaita... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)