sunnuntai 29. tammikuuta 2012

She holds the sun in her hands


Aurinko ja -20 celsiusta, voiko ihminen enempää vaatia? Ihanaa sunnuntaita kaikille!

♥: Elli

25 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, etenkin tuo aurinko käsissäsi ja tuo alimmainen...

    VastaaPoista
  2. Oii eii, oot niiiin kaunis! :) Älä turhaa murehdi menneitä hiuksia ja ripsiä jne. Kyllä ne tulevat joskus takaisin. Ja oon aivan varma, että vaikka elämä on opettanu sua kovalla kädellä. Niin ton koettelemuksen jälkeen sä oot vielä vahvempi ihminen. (niin olet todellakin nytkin).

    Oot vaan niin ihana ja aito ihminen! :)

    VastaaPoista
  3. Toi alin o purrfect :)

    VastaaPoista
  4. Mielettömän upeita kuvia! :) ihana talvinen maisema ja oot kaunis! täälläkin semmoset -20 astetta pakkasta =D

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille! Pikkusisko oli tosiaan kuvaajana, teki hyvää työtä:)

    VastaaPoista
  6. Katoin jo tota yhtä kuvaa FB:ssä ja voi miten nätti oot ellu!! <3 aivan ihania nää muutkin :)

    VastaaPoista
  7. Siellä on niin kaunista. Ja toivottavasti on vielä maaliskuussa, kuun käymää sitte suomessa. Mutta täällä ku ei oo oikein lunta (max 5cm) ja pakkasta alle kymmenen reippaasti, niin ei se oo kyllä niin kaunista, ku sielä suomessa nyt.

    VastaaPoista
  8. Juuli,
    kiitos höpsö! ♥

    kardemumma,
    joo tääl on tosi nättiä nytten, tuntu ihan et hengitys salpaantuu ku menee ulos! Toivottavasti huomenna on samanlainen päivä ku tänään:) Ja hei katoin äsken säätiedotuksen ja kyl ainaki loppuviikosta myös sinne Ruotsin puolelle luvattiin pakkasta ja lunta!(=

    VastaaPoista
  9. Hei, sinä ihana :)))
    Löysin sun blogin sattumalta, ja ihastuin heti sun vahvaan, kauniiseen ja positiiviseen persoonaan! Tulipa luettua kaikki postaukset läpi, ja en voi muuta kuin sanoa, että sait mut ajattelemaan elämää vielä positiivisemmin:)))
    Usko mua, en olis voinu kuvitellakaan miten oot kestäny kaiken ilman yhtään sellaista synkkää ja masentavaa postausta, mut jotenkin se ei olis edes sopinu tuohon sun asenteeseen elämää kohtaan!
    Mummoni kuoli syöpään 6 vuotta sitten, ja kun luin blogiasi kävin asiat taas läpi mutta nyt en kanna kaunaa asiaa kohtaan, kiitos siitä myös :))
    Sait uuden lukijan :))

    VastaaPoista
  10. Oij, tännehän oli tullut postauksia tulvimalla. Kommentoin tähän samaan kaikkia kolmea viimeistä.

    Sädetyshoidot kuulostavat jännittäviltä. Itse kärsin ahtaanpaikan kammosta. Selviäisinköhän tuosta ikinä, vai pitäisiköhän minut rauhoittaa lääkkeillä tokkuraiseksi... Ja mokkaruutusi näytti herkulliselta. Arvaas mikä on vähän huvittavaa, minä olen jo nelisenkymmentä vuotta ja käyn ihan samaa vaihetta läpi kuin sinä. Eli opettelen leipomaan :D Ei vain ole tähän asti kiinnostanut.

    Olet älyttömän rohkea tyttö. Siis hiuskuvasi! Hienoa. Ja kuten niin moni sanoikin, kyllä ne sieltä takas kasvaa. Voit sitten jossain vaiheessa pistää meille kuukauden/viikon hiuskuvan, kun alkaa kasvua tapahtumaan vauhdilla ;)

    Ja nämä kuvat. Ihania! Tarkenitko tosiaan neuleella ulkona? Teillä päin ei varmaankaan tuule.

    VastaaPoista
  11. Helmi,
    aaww kiitoksii kehuista! ::) No on mullaki noita sellasia postauksia, mitä oon kirjotellu vähä allapäin mutta ehkä se ei näy sit niistä teksteistä läpi, hyvä vain. Oon pahoillani mummisi poismenosta, mutta hei hyvä jos miun blogista oli jotain hyötyä sulle asian käsittelemisessä! Se on ehkä hienoin asia, mitä voin tällä blogilla saada aikaan. Hyvää keväänjatkoa sinne!:))

    Kiara,
    joo tuossa tuli muutaman päivän aikana useempi postaus putkeen :)

    Jep, ne sädehoidot on tavallaan aina vähä jänskää, mutta nyt siihen on jo tottunu ku oon 4 kertaa käyny siellä. Eikä se loppujen lopuksi oo ahdistava paikka, mutta jotakuta saattas häiritä se maski vähän ku ei pysty päätä liikuttaa :s

    Sie veit sanat miun suusta, koska oon just aatelluki et päivitän tänne tukkakuvaa sitä mukaan kun se kasvaa takaisin! Tuonki kuvan otosta miusta tuntuu et tää on kasvanu jo hurjasti, periaatteessa pystysin kulkee ilman peruukkia ku ei oo enää lähes kaljuja kohtia ollenkaan.

    Ja hahahha joo, oli kieltämättä vähän kylmä pelkässä neuleessa, mutta onneks ei tarvinnu muutamaa minuuttia pidempään kärvistellä! :)

    VastaaPoista
  12. Ihana toi aurinko käsissä kuva (: oot ihanan nätti!

    VastaaPoista
  13. Anonyymi,
    hihi höps, kiitos! :))

    VastaaPoista
  14. menin ja käytin aamuni lukemalla sun blogisi melkein kokonaan läpi ja täytyy sanoa, että kyllä alko hävettää -meinaan itseni puolesta. ite vedän jäätävät itkupotkuraivarit pelkästä nuhasta, ja sä oot jaksanu painaa valtavalla temmolla eteenpäin vakavasta sairaudesta huolimatta! oot niin supertyyppi, että ei tollasta persoonaa joka päivä tapaa (edes blogimaailmassa) onnea taudin loppunujertamisesta ja iiiiihanaaaa lopputalvea! <3

    VastaaPoista
  15. Jenni LFI,
    kiitos ihan tosipaljon! Tällaset kommentit on aina niitä parhaita, missä saan kuulla et miun blogi on saanu ihmisiä ajattelemaa :--) Mut hei dount wori, myös minä (tästä syövästä huolimatta) voin mököttää koko päivän esimerkiks yhen katkenneen kynnen takia. Pikkuasioista on lupa valittaa, kuha muistaa sit et mikä elämäs olikaa oikeesti tärkeetä ja mikä ei :) Ainakin näin mie pyrin ajattelemaan! Kiitti vielä ja hirmu ihanaa keväänodotusta siulle myös! <3

    VastaaPoista
  16. Huomasin enkelipallon tuossa viimeisessä kuvassa, ja siinä missä sulla on aurinko käsissäsi :) Sinua selvästi suojellaan :)

    VastaaPoista
  17. Anonyymi,
    toivon mukaan suojellaan! Hih:)

    VastaaPoista
  18. Nyt on pakko minunkin tänne jo kirjoitella. Ihan täysin sattumalta eksyin blogiisi ja jäin koukkuun samantien. Itseäni ei noin vakava sairaus kosketa -silti olen lukenut tekstejäsi ahmimalla niin, että muutama aikakausilehti odottaa tuossa pöydällä omaa vuoroaan.

    Miten noin nuori ihminen voi olla noin kaunis!! Todella kaunis! Siis sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ja miten noin nuori voi olla niin vahva ja rohkea kuin olet vaatimattomasti osoittanut..?

    Ihailen sinua. Onnelliset ovat ne, jotka saavat kuulua lähipiiriisi ja tuntea sinut paremmin. Vanhemmillasi on upea tytär, josta on helppo olla ylpeä!

    P.S Sen verran oli tässä vaiheessa pakko kurkata tämän hetkisiä postauksiasi, että tiedän että voit viettää onnellisen ja terveen kesän! Ihan huippua :)

    Erittäin lämpimin ajatuksin toivotan sinulle tervettä loppuelämää :)

    VastaaPoista
  19. Anonyymi,
    kiitos tositosi paljon piristävistä sanoistasi! Tuli ihan hitsin hyvä mieli :) Miustakin on ihan huippua, että oon nyt kunnolla terveiden kirjoissa - niihin ekoihin kontrolleihin asti kun jännitin aika lailla, enkä uskaltanut kunnolla edes "hengähtää". Nyt kaikki on kuitenkin paremmin kuin hyvin! Sie vaikutat hirveen ihanalta ihmiseltä, ja kiva että satuit eksymään juuri miun blogiin :) Tuu ihmeessä jatkossakin vilkaisemaan tätä, yritän kyllä päivitellä vähintään kerran pari viikossa, vaikkei oikeastaan syövästä olekaan enää kerrottavaa... Tähän on jääny vähän koukkuun! Iiiso kiitos vielä superista kommentista, you made my day! Hyvää kesää sinulle :)

    VastaaPoista
  20. Kyllä täytyy sanoa että linkitin blogisi hetimiten suosikeihin, joten ehdottomasti on tarkoitus käydä lukemassa kuulumisiasi aina sillon tällöin.

    Kiitos itsellesikin kauniista sanoista, ihanaa että saimme toisillemme näin pienellä hyvät mielet :)

    Oulu lähettää mitä lämpimimmät kesän toivotukset the wonder womanille ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)