sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

So spielt das Leben

Heippa!

Tänään oon muun muassa:

- heränny yheksältä auringonsäteisiin.


- käynyt iskän kanssa aamusella Lykynlammella hiihtämässä.


- hikijumpannut salilla kera Johannan ja vitamiiniveden.


- syönyt kiinalaista ruokaa (hapanimelä kana in my heart).


- tuskaillu tätä tukkaa. Miksi se ei voi asettua nätisti? Tai ennen kaikkea: miksi se ei voi ihmekasvaa yön aikana 30 cm?!


- luonut uutta sportti-soittolistaa iTunesiin ja iPodiin.

- selannut kaikki viime kesän valokuvat läpi (vain noin. 1000 kappaletta) ja ikävöinyt pieniä hetkiä sieltä. Iski myös kauhee kaipuu vanhoihin hiuksiin. En vaan ole vielä hyväksynyt tätä lyhyttukkaisuutta (näytän pojalta) enkä sitä että miusta tulee brunette. Tahtoo pitkät ja vaaleet kutrit takas, kiitos.


- huolimatta ikävästä vanhoja hiuksia kohtaan, oon hymyillyt paljon.


Tiiättekö sen tunteen, kun on niin hurjan ikävä jotakin asiaa että se tuntuu kirjaimellisesti sydämessä kuin painona? Mie kaipaan viime kesää. 2011 oli tähänastisista kesistäni onnistunein. Reissasin, kävin töissä, shoppailin, otin aurinkoa, tipuin laiturilta vaatteet päällä veteen, vietin aikaa maailman parhaiden ihmisten kanssa ja pelasin tennistä. Kaikki oli vaan niin hyvin! Elokuussa miun elämältä vedettiin matto jalkojen alta, ja alkoi taistelu.

Mie oon nyt terve, ja ylpee siitä. Kesä on muutaman kuukauden päästä jälleen täällä, mutta mikään ei tuo takaisin aikaa ennen syöpää. Kaikista musertavinta on ajatella, etten tuu enää ikinä elämään huoletonta 2011-kesää. Ja että ens kesä menee lyhyttukaisena. Tosi outoa, etten voikaan laittaa hiuksia nutturalle lähtiessäni rannalle.

Huomenna luultavasti nauran tälle postaukselle ja muistan jälleen, mikä elämässä on tärkeää ja mikä ei. Mut tällä hetkellä maksaisin miljoonan, että joku vois tehdä mulle ranskanletin hiuksiin.

Nyt lähen kattomaan So spielt das Leben -leffaa (tunnetummin Saman katon alla) saksankielisillä teksityksillä. Palaillaan taas!

♥: Elli

10 kommenttia:

 1. onks toi poika siun poikaystävä:)?

  VastaaPoista
 2. hapanimeläkana on mun lemppari! heh, ole hyvä infosta. :-) terkkuja paljon!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  kuvanoton aikaan oli poikaystävä, nykyään se on paras kaveri ♥

  emmi,
  samiksia!! Hali ja terkkuja hirveesti takas :)

  VastaaPoista
 4. :) Oi, Oulun viikonloppusi oli näemmä kiva ja tapahtumarikas. Hienoa.

  Ällötyspostauksesi oli aika viihdyttävä, vaikka vakavasta asiasta kyse. Jännä, miten jotkin hajut/maut tulee yhdistäneeksi ikäviin asioihin, eikä niistä pysty nauttimaan enää samalla lailla kuin aikaisemmin. Toivottavasti ajan myötä poistuu kokonaan noi öklötykset sulla. Itselläni oli kurkkusalaatti piiiiitkään nounou-listalla. Kun satuin kerran sitä syömään juuri ennen kuin sairastuin oksennustautiin.

  Ihania kuvia kesältä 2011. Tiedätkö, minä veikkaan, että ihmisillä on yksi "the kesä" eikä muut kesät sitten yllä sen tasolle, vaikkei mitään tauteja olisikaan missään. Minulla tuo the kesä taisi olla 1989. Eikä tämä tarkoita sitä, etteikö hyviä kesiä tulisi jatkossa. Ne vain vertautuu siihen the kesään. Uskon, että tulevasta kesästä nautit ihan eri tasolla/tavalla.

  Toivotan sitä ennen sinulle oikein mukavia ja aurinkoisia kevätpäiviä, neiti kesäheinä.

  VastaaPoista
 5. Kiara,
  jep Oulun viikonloppu oli oikein onnistunut ja ihana, antoi energiaa nyt jaksaa toi viimeinen viikko ennen lomaa!

  Tuo on varmaan aika luonnollista, että jää jotain makuällötyksiä oksennustaudin jälkeen. Miullaki oli pitkään joku jogurtti mitä en pystyny syömään ku lapsena olin saanu oksennustaudin syötyäni sellasen =(

  Tosiaan, viime kesä oli upea. Mut pitää vaan toivoa että myös ens kesästä tulis kiva, vaikka ei se sitä kesää tule voittamaan :) Mutta kuten sanoit, voihan sitä mukavaa olla muinakin kesinä!

  Hyvää keväänjatkoa myös siulle! (=

  VastaaPoista
 6. Du weisst, dass ich sehr stolz auf dich bin, hoffentlich du fandest den Film schön :)<3

  Tiuhti

  VastaaPoista
 7. Anonyymi-Tiuhti,
  du bist wunderschön, vielen danke <3 Und das Film war echt gut! Aber ich könnte nicht alles verstehen :( ich muss Deutsch trainieren! Liebe Grüsse aus Joensuu :)

  VastaaPoista
 8. Hei pakko sanoo et kaveri suositteli yhtiä pillereitä anttilasta (sillä kasvo hiukset yli 5cm kuukaudessa) kannattaa käydä ettii :) voin vaikka myöhemmin laittaa niitten nimen kuhan jaksan pyörähtää keskustassa

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  juu oon syöny nyt reilun kk ajan niitä Evonia-tabletteja (jos muistan nimen oikein) ja kyl on hiusten kasvua havaittavissa reilusti :--) Mut kiitti jos viitit selvittää sen pillerijutun merkin, voisin ostaa seuraavaksi eri merkkisiä! Vaihtelu virkistää:D

  VastaaPoista
 10. Liikutuin *sniffelis* :')

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)