torstai 18. lokakuuta 2012

Uusi lempparihoodie


Kotiuduin tänään sieltä leiriltä, ja ilokseni huomasin että posti on kuljettanut mulle kotiin aika kivan vaatekappaleen! Tein nimittäin tossa viikko takaperin Spreadshirtille tilauksen, koska tykästyin tuohon "Keep calm and play tennis" -logoon ihan kybällä. Hupparin hinnaksi tuli vajaa 40e (sis. postikulut), mikä ei ole mun mielestä paha ollenkaan. Toi on paksua ja lämmintä kangasta, täydellisen kokoinen ja juuri niin tyköistuva kuin sen halusinkin olevan. Epäröin nimittäin vähän, tuleeko sieltä joku telttamallinen rutjake, mutta onneksi näin ei käynyt :--)

Mitä tykkäätte? Tuolla Spreadshirtillä saa itse suunnitella tilaamansa vaatteen ja toimitus sujui ainakin mun kohdallani ongelmitta. Oon lopputulokseen tosi tyytyväinen ja tuskin tää jää mun viimeiseksi tilaukseksi kyseiseltä firmalta.Voin suositella Spreadshirtiä varsinkin näin joulunalusaikana: oiva lahjaidea on teetättää t-paita tms. haluamallaan logolla/tekstillä, jolloin lahjasta tulee persoonallinen.

♥: Elli

4 kommenttia:

  1. Mä eksyin myös tuonne, kiitti vinkistä! Tilaan lähiaikoina sieltä itselleni ja tyttärelleni paidat :)

    VastaaPoista
  2. Minua kanssa kiinnostaa mikä koko. (Ja minkä pituinen sinä olet?) Hitsi kun olisin tiennyt et joku Joensuusta tilaa niin olisi voinut yhdistää tilauksen - minulla on tulossa oma jo monetta päivää (itsesuunniteltu siis), eli ehkä päivän, pari sinun jälkeesi olen tilannut... :) Vaikka siis varmaan olisi sinun vaikea luottaa johonkin lukijaan, mutta minä kyllä luottaisin sinuun eli olisin voinut maksaa omani sulle jne.

    Monta päivää sulla kesti tuo? Haaveilen että ensi viikolla alkuviikosta tulisi minun. Harmitti, kun siellä on aika vähän värejä just huppareissa.

    VastaaPoista
  3. tinttara,
    kiva että tästäkin postauksesta oli jotain iloa jollekulle! Toivottavasti siun tilaamat tuotteet on sellaisia kuin haluat :)

    Anonyymi,
    se on M

    Anonyymi,
    oon 175cm pitkä ja käytän yleensä M-kokoisia vaatteita. Tossa kuvassa huppari näyttää ehkä jopa vähän pienelle, mutta se johtuu siitä että jouduin kiristämään sitä kädelläni tiukaksi, jotta selän teksti näkyisi kuvassa paremmin :) Mulla meni tossa yksi arkiviikko, mutta se johtui siitä että maksoin etukäteismaksulla ja pankkisiirrossa meni pari päivää, ja vasta sitten he alkoivat käsitellä tuotetta. Ja hei jos jatkossa oot tilaamassa tuolta jotain, ni laita meiliä elppa-@hotmail.com, ni katotaan josko mäkin tilaisin samaan syssyyn jotakin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)