perjantai 14. lokakuuta 2011

Kyynelist hymyks

Odota parast, varaudu pahimpaan
Ain ei käy, ku haluut, se on luonnon yks laki vaan
Kyynelist hymyks, sit taas hymyst takas
Malta mieles vaan, aika parantaa haavas


Elämä antaa, elämä ottaa
Se kantaa ja voi pudottaa
Jos jotai haluut nii älä jää odottaa,
Koska hetken voi kadottaa

Elina

Sanat: Pikku G - Kyynelist Hymyks & Kärkiryhmä - Elämä Kantaa
Kuvan on ottanut silloin 6-vuotias veljeni. Miun mielestä ihan hyvin kuvattu tuon ikäiseksi:)

4 kommenttia:

 1. Luin sun koko blogin. Ihailen järjettömästi sitä miten suhtaudut sun sairauteen. Oot niin vahva nainen, etten voi ymmärtää! Sulle ei tarvi edes sanoa voimia, sulla niitä on!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,

  voi apua, miten kiva kommentti! Iso kiitos ja kumarrus, tän tytön on nyt helppo lähtee hymyssä suin höyhensaarille. :)

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin erään kommenttisi kautta toisesta blogista, jossa aiheena on syöpä. Itseäni koskettaa syöpä läheltä, olen ollut läheisen roolissa. Olen sua muutamia vuosia vanhempi. Tästä on nyt muutama vuosi, ja vaikka se syövän uhka onkin koko ajan läsnä, niin kaikki on nyt ihan hyvin.
  Jotenkin sun käymät tuntemukset on tosi tuttuja sairastuneen läheisellekin. Välillä onnenhetkiä, ja sitten taas epätoivo ja ajatukset siitä, että ei tää voi olla totta.
  Sulla on loistava asenne ja elämänilo. Se on jo niin paljon! Uskonkin, että paranet tuosta (inhoan sitä syöpä sanaa, ja koitan aina vältellä..) ja uskon, että paranet nopeasti. Jään ehdottomasti seurailemaan sun blogia ja toivon sulle voimia ja kaikesta huolimatta mukavaa syksyn jatk

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,

  kiitos kommentista! :) Oon tosiaan kirjotellu tätä blogia aika fiilispohjasesti ja nyt ku iteki selailen tätä taaksepäin, ni jokaisesta postauksesta aika hyvin kyllä huomaa, millanen mielentila on ollu milläkin hetkellä. Hyvä, jos se välittyy muillekin ja sitä on mieluisaa lukea :)

  Oon iloinen siun ja läheisesi puolesta, että vastoinkäymiset on nyt takanapäin. Syövästä ('syöpä' muuten on tosiaan ruma sana, oon ihan samaa mieltä) selvinnyt ihminen ja hänen läheisensä ovat mun mielestä vahvoja luonteita. Tää ei oo helppo juttu, mutta tästä selvitään.

  Hyvää syksynjatkoa siullekin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)