lauantai 29. lokakuuta 2011

Friends are like stars...

... you don't always see them, but you know they're always there.

Moi!

Aamu alko ruhtinaallisesti kymmeneen nukkumalla, koska kouluun piti mennä vasta yhekstoista. Kerranki oli virkee olo herätessä! Tein tänään siis sen espanjan kokeen ja se meni paremmin, ku mitä oisin uskonu. Tai no ehkä en mee sanomaan mitään, koska aina ku luulen että koe meni hyvin, niin sieltä tuleekin huono numero.

Tässä muuten vielä kuva eilisiltä maahanmuuttajamessuilta, bongatkaa tuo hukassa oleva blondi keskeltä kaikkea! Sama olla vähän kujilla.

Kävin tänään myös Joensuuhun eilen avatussa Cubuksessa, ja oli kyllä kivoja vaatteita! Sovitin yhtiä housuja ja paitaa, mutta en ostanu vielä mitään. Plussaa kuitenkin siitä, että siellä on tosi monipuolinen valikoima! Kiva, että Joensuun kaltaiseen peräkyläänki tulee pikkuhiljaa parempia vaatekauppoja, just esim. Vila ja tää Cubus.

Mun piti aluksi leipoa ite Ilonan synttärilahjaan muffinsseja, mutta ihan turvallisuussyistä päädyin sit kaupasta ostettuihin suklaamuffineihin, jotka koristelin ite. Niistä tuli ihan söpöjä! Harmi vaan, että matkalla Ilonalle tapahtu jotain hassua ja noi kaikki kuviot meni ihan mösöks :( Yritys hyvä kymmenen kuitenkin.


Ilta menikin sitten Ilonan luona kavereiden kanssa, ja oli hauskaa! Syötiin hyviä ruokia (erityiskiitos Ilonalle ja Irinalle siitä, että olitte tehny kaiken ruuan pähkinättömänä! Huippua, kiitos), laulettiin/tanssittiin Singstaria, juoruiltiin ja höpöteltiin sekä katottiin BB:tä :--D Näitä tällasia tyttöjen iltoja vois järjestää useemminkin.

Huomenna pidän totaalisen "siivoa ja remontoi" -päivän. Tavoitteena on siis ensinnäkin putsata kämppä ja sen jälkeen alottaa mun huoneen seinien maalaaminen! Miulta vietiin eilen pöytä pintakäsittelyyn, joten nyt tässä datailen parhaillaan lattialla :D Saan sen ens viikolla takas, mutta sitä ennen pitäis saada toi yks seinä muutettua harmaasta valkoiseksi ja toinen seinä tummanharmaasta pinkiksi! Pitäs myös saada kolmas seinä tapetoitua. Siinä siis on mulle aikamoinen urakka viikonlopulle... Pakko kuitenkin saada tää huone nyt viikonlopun aikana valmiiksi, koska tiistaina on taas tiputus ja sen jälkeisinä koomapäivinä ei kyllä jaksa maalailla tai mitään muutakaan.

Nyt öitä!

Elppppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)