tiistai 13. marraskuuta 2012

Kuu kaltereihin asti ulottuu, unohdetaan ihan kaikki muu

Onni on...


... uudet vaaleanpunaiset gripit


... Cosmon hömppäjutut ja mieskalenteri vuodelle 2013


... glitter-pintainen meikkipussi


... ruusukorvikset, joiden olemassaoloa en muistanut ennen koruinventaariota


... eri paria olevat villasukat


... ensimmäistä kertaa autolla ajaminen yksin (!!) ilman kyytiläisiä


... Nenäpäivä'12  kunniaksi Huugi Guugi -jumppa koko koulun kesken

En varmaan koskaan oo pyytämällä pyytänyt teiltä postausehdotuksia, mutta nyt kaipaisin niitä todella! Mulla meinaa loppua motivaatio kesken, kuten olette voineet ehkä 4-5 päivän postausväleistä huomata. Joten nyt heitelkää niitä ideoita, mistä haluaisitte mun tänne kirjoittavan. Yritän sitten parhaani mukaan toteutella niitä :) Yhden kysymyspostauksen vastaukset mulla taitaa olla rästissä jostain ajalta x ja y saakka, katotaan josko vastailisin niihin vaikka huomenissa. MUTTA nyt jokainen kirjottaa jotain tohon kommenttiboksiin, jotta saadaan tähänkin blogiin vähän eloa! Hyvä kiva kiitos :--)

♥: Elli

20 kommenttia:

 1. Miun mielestä ois kiva jos kirjottasit siitä millasta on siun mielestä asua Pohjois-Karjalassa, ois kiva kuulla jonkun toisenki samalta 'seudulta' olevan ihmisen mielipiteitä <:

  VastaaPoista
 2. onnea kortista!:) T: samaan aikaan samaa autokoulua käynyt..;)

  VastaaPoista
 3. Postaus harrastuksista. Menneistä ja nykyisitä ja sellaisista, mistä viel haaveilet/haluaisit joskus harrastaa. Ja miten oot päätyny just nykyisten harrastusten pariin.

  Kiva, kun oot niin iloinen pienistäkin asioista. Niin poistiivinen erimerkki. Piristät jokaisella postauksellasi ainakin mun päivää :) Kiitos!

  VastaaPoista
 4. 1. mitä haluisit tulevaisuudelta? (opiskelu, työ, perhe, asuinpaikka yms.)

  2. en tiiä onko liian henk.koht, mutta ehdotuksiahan nämä vaan ovat! :) miten koet syövän muuttaneen sua ihmisenä? tiiän et oot täällä kertonu et haluisit olla se vanha huoleton itsesi mutta jos haluaisit avata asiaa jotenkin:)

  3. Päivä kuvina-postaus

  Siinäpä ne! Blogias on hurjan kiva lukea ja hassua että siitä on jo kohta vuosi kun alotin tätä lukemaan. Vaikutat huippu tyypiltä! :)

  VastaaPoista
 5. Ruby Rose,
  kiitti vinkistä, pistän harkintaan! :)

  Anonyymi,
  apua ootpas mystinen! :DD Nyt jäi häiritsemään että kuka oot. Mutta kiitos! Toivottavasti sieki saat inssin läpi / oot saanu inssin läpi jo :)

  Mm,
  tenniksestä oon tainnu tehä jo postauksen, löytyy täältä: http://cancerchangedmylife.blogspot.fi/2012/06/esittelyssa-harrastukseni.html mutta toki voin kertoa muista harrastuksista, tosi kiva idea oikeestaan! Ja kiitos paljon kehuista, miulle tulee aina hyvä mieli jos pystyn tällä blogilla piristämään jonkun päivää :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  jes kiitti!! Näistä voisin varmaan kaikki oikeastaan toteuttaa :) Kiitokset myös kauniista sanoista, miusta on ihana että tätä blogia luetaan edelleen vaikka aihepiiri ei käsittelekään enää niin aktiivisesti syöpää ja hoitoja, vaan höpötän kaikesta muusta :)

  VastaaPoista
 7. Kirjota partiosta :)

  VastaaPoista
 8. Kirjoita sun koulunkäynnistä :) Eli esim. vaikka siitä, millaisia kursseja valitsit (kieliä, matematiikkaa), millaista opiskelu sun mielestä on (vaikeaa, helppoa) :)

  VastaaPoista
 9. "Päivä kanssani"- tyylinen postaus olisi kiva (esim. päivä kuvina ym). Olen melko tuore lukija, ja vanhempia postauksiasi nyt luettuani en voi muuta kuin ihailla sitä, miten vahva ja positiivinen ihminen olet!

  VastaaPoista
 10. Mä en oo ollut nykyään aktiivinen lukija, eikä sillä että blogissasi olisi vikaa, vaan blogi-innostukseni on siirtynyt kynsilakka-aiheisiin... Postaa niistä - jos siis satut olemaan kynsilakkaihmisiä ;-)

  Nyt tulin lukemaan, kun oli niin oivallinen otsikointi että biisi tuli heti päähän...

  VastaaPoista
 11. kirjoita lapsuudestas:) perheestä, kodistas, yms ellei ne tunnu liian henkilökohtaisilta..

  VastaaPoista
 12. tee sun hyvistä ystävistä/ parhaimmasta kaverissta! ois kiva tietää minkälaisten tyyppien kaa vietät aikaasi :)

  VastaaPoista
 13. tee videopostaus joskus, joohan!♥

  VastaaPoista
 14. kerää esim viikon ajalta kaikki eri luukkis aamusta iltaan eli siis tän tyyppine zydeemi--> vasta heränneenä, kouluun menossa, juhlimaan menossa, nukkumaan menossa tai jotai tuonne päin :) oot luova, i trust you!

  VastaaPoista
 15. Jihuu, onpas tänne tullu ehdotuksia! Kiitos paljon kaikille, rupeen toteuttamaan noita as soon as possible :) Ja lisää ideoita saa ehdottomasti heitellä, niitä ei voi koskaan olla liikaa ;>

  VastaaPoista
 16. ...Ja heti oot kuvaa ottamassa samaan aikaan kun ajat!! Kirrjota kaveripostaus 8)

  VastaaPoista
 17. tee sillee kuvaa monta päivän asuu ja tee niist yks postaus, myday jossa kuvaat sun päivän menoja tai sit sama kuvina, laukun sisältö, no mirror makeup challenge, huoneen esittelyä :)
  toivottavasti jonkun noista teet! <3

  VastaaPoista
 18. Mitä sait terveystiedon yo-kokeesta loppulliseksi kirjaimeksi? Muistelin, että sun kokemukset kokeesta oli samanlaiset omieni kanssa ja sain eximian. :)

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  yeey kiitti vinkeistä, ihan varmasti teen noista jonkun! :))

  Anonyymi,
  sain myös Eximian. Mulla jäi PISTETTÄ VAILLE Laudaturista ja mua ärsyttää niiiiiiiiiiiiiiin paljon. Mutta ei auta itku markkinoilla, onhan se E kuitenki tosi hyvin :) Onnittelut sullekin upeesta suorituksesta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)