maanantai 19. marraskuuta 2012

Måndagsbarn


Ulkona on pimeetä ja kylmää, pyörä on rikki ja varpaita palelee. Vatsaan sattuu toista viikkoa peräkkäin, mutta huomenna pääsen lääkäriin. En vaan nykyään hirveesti perusta näistä lääkärikäynneistä, koska viimeksi (yleis)lääkärillä käydessäni sain kuulla sairastavani syöpää. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan. Mutta en jaksa tätä kipua enää, se valvottaa ja vie keskittymiskyvyn kaikelta muulta.

Mutta onneksi on myös maailman parhaimmista kavereista parhain, jonka kanssa voi parantaa maailmaa jäälaten äärellä. On myös huipusti mennyt terveystiedon YO, jossa jäin pisteen päähän Laudaturista. No mutta, kalenteri näyttää mukavan täydeltä, mikä merkitsee touhuntäyteistä elämää minulle myös jatkossakin. Viime päivien kulinaarisista kokemuksista ovat vastanneet kanatortillat ja talven ensimmäiset joulutortut, kun taas fyysisestä hyvinvoinnista ovat huolehtineet neljät treenit viikossa. Henkinenkin puoli on pelittänyt, koska treenien jälkeistä euforiaa ei oo voittanut mikään. Oon jääny koukkuun siihen fiilikseen.

Kaiken tämän lisäksi eilen oli joulunavajaiset, ja mä näin monta tonttua, joulupukin ja lumiukonkin. Joensuun kaupungilta on myös hyvä suoritus vaihtaa marraskuussa kesäviireistä suoraan jouluvaloihin, mikäs siinä. Joulutunnelmaa latistaa vähän pian alkava koeviikko, mutta onneksi mulla on vain pari koetta. On hassua, että huomaan nykyään ajattelevanikin på svenska, koska mulla ei oo mitään muuta lukujärjestyksessä kuin ruotsin, ruotsin ja vielä kerran ruotsin tunteja. Näillä eväillä on ihan hyvä mennä kohti kevään kirjoituksia.

Joku pyysi kuvaa kasvavista hiuksistani auki. Kuten huomaatte, ne on aika epämääräisen pituiset juuri nyt. Ei poikatukka, mutta ei myöskään pitkätukka. Ohimolta lähtevät hiukset ovat puolet lyhyempiä kuin takapiiska, ja sen seurauksena tossa on vähän pottamainen vivahde. Mutta ponnari ja pinnit pelastaa! Vaaleutta tohon pitäisi saada, on nimittäin sangen epäkotoisa olo tummissa. Vähän niinku semmonen että "inte min grej". Antakaa anteeksi tämä ruotsi-hölötys, yritän rajottaa jatkossa.

Nyt nuttumaan.

♥: Elli

8 kommenttia:

 1. Ootsie kirjottanu noin monta ainetta vai mitä noi GE, HI sun muut meinaa? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  siis en oo kirjottanu muita ku terkan vasta :) En tiiä mitä ne meinaa! Terkan pisteet löytyy tosta ihan yläreunasta tolta irralliselta lapulta, toi ---5-55647=32 :)

  VastaaPoista
 3. ota parempilaatusia kuvia. ei noista saa selvää.

  VastaaPoista
 4. Ano,
  osta mulle parempi kamera ni otan. Uliuliuli;)

  VastaaPoista
 5. HUI kuinka nopeesti sun hiukset on kasvanu!! vastahan sä olit kalju :o mut hitaasti mutta varmasti hyvä tulee ;) ja tsemppii loppuihinki kirjotuksiiN!! :)

  VastaaPoista
 6. tttarr,
  eikö ookki! En ois uskonu että ne näin nopeesti tulee takasin (mut en valita)!! Ja kiitos tsempeistä, sitä tarvitaan :>

  VastaaPoista
 7. Onnea terkan e:stä! mutta mietin tässä että ootko miettinyt laittavasi kokeen uusintatarkastukseen? Kun kyse on vain yhestä pisteestä niin arvosana saattas nousta (tiedän tapauksia)! :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  kiitti! :)) Joo itseasiassa mun terkkatiedon ope ehdotti tuota, mutta en tiiä haluunko maksaa sitä 50e yhen kirjaimen takia... Ku kuitenki tiiän että meen opiskelemaan pääsykokeiden kautta, ni sinänsä paperit ei oo kauheen ratkaisevat. Mutta pitää pohtia!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)